Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

1. sima206

sima206 Active Member

а многие на второй круг пойдут;) , так что такое как садик, школа...всегда актуально

Антошка, SunGirl и Lina нравится это.
  2. greench

greench Well-Known Member

о садике я слышу уже года 4, а фундамента до сих пор не увидел. А построить/запустить его еще года 2 нужно.

Так что там может уже не на 2-м, а на 3-м круге повезет :)

Lana, SunGirl и sima206 нравится это.
  3. blacky

blacky Active Member

может и так.. но может хоть что-то построят наконец )

4. SunGirl

SunGirl Well-Known Member

100%:)
    реально скажем, что садик, это не сон, когда хотя бы фундамент заливать начнут.

5. VelOlesya

VelOlesya Member

доброго дня у мене питання! А чому платять за консєржа всі квартири по 50 грн. незалежно від кількості кімнат, а люди собі ходять туда сюда і вних ніхто незапитує куди ті люди ідуть???Навіщо тоді вони???некраще домофон?

6. blacky

blacky Active Member

а с чего это должны платить от количества комнат или может от количества людей проживающих в каждой квартире? Как вы для себя это аргументируете?

7. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

на мою думку скоро консьержна служба в наших підїздах загнеться так як багато квартир ігнорують оплату. Питав у бабки скільки боржників по 4 підїзду виявилось більше 20 квартир не розрахувалося за серпень !!!

8. VelOlesya

VelOlesya Member

от і в мене така сама думка!!! І вам не здається що інші будуть дивитися на тих хто неплате і самі перестануть платити???

9. greench

greench Well-Known Member

Ну пройдитесь по квартирам неплательщиков и заставьте их платить. Или что вы предлагаете?

Nataliya нравится это.
  10. Sashko

Sashko Well-Known Member

А може пора викорінювати стадний інстинкт і мати свою думку?

11. VelOlesya

VelOlesya Member

давайте хоть чоловік так 5 зібратися і пройтися по квартирам)))хто зі мною?

у мене своя думка і я плачу на 2-3 на перед,але є ж інші у кого також своя думка...

12. Sashko

Sashko Well-Known Member

VelOlesya, в нас що садочок, що за кожний підмітати і підтирати?. Вже набігались наші сусіди коли опитували хто за , і хто проти. Вот розбіжаться скоро бабульки - і проблеми не буде. А ще як їм не організувати якесь опалення - так точно довго не засидяться.

13. VelOlesya

VelOlesya Member

мда..з опаленням проблема...

14. Sashko

Sashko Well-Known Member

в 4 будинку ЖЕК видавав обігрівачі. На наш же будинок від забив по ходу. А зібрати з людей наврядчи вийде. Вот і виходить - що вирішувати з оплатою не буде смислу, бо від холоду розбіжаться. так вже з першого набору нікого не осталось. Навіть наша "Рок-зірка" повернулась.

15. VelOlesya

VelOlesya Member

а хтось уже рахував по скільки скинутися потрібно щоб купити обігрівача?

16. Sashko

Sashko Well-Known Member

Дуже сумніваюсь.

17. VelOlesya

VelOlesya Member

так....треба цим зайнятися сьогодні,щоб до зими не дотягти...

Nataliya и Dmitry нравится это.
  18. Sashko

Sashko Well-Known Member

Ви впевнені, що зберете необхідну суму?

19. VelOlesya

VelOlesya Member

ніхто і нівчому впевнений бути неможе! Але якщо нічого не робити то так воно і буде...Треба пробувати...

20. Sashko

Sashko Well-Known Member

А може спочатку ЖЕКу нагадати про те, що є 6 будинок, а в ньому консьєржки?

Поделиться этой страницей