Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

1. Серега

Серега Well-Known Member

слабо тролишь. так на 3-ечку с минусом. пока только на мамочек действует. тем более вечерком подчистят. масштабнее надо, чтобы память людская сохранила. а пока тьфу- даже никто и не вспомнит.
    ну или другой путь - потренируйся и научись окурки кидать дальше газона (лучше конечно сразу в урну)

orobeu, NATA_UA, LeFeRe и 5 другим нравится это.
  2. user_tiv

user_tiv New Member

Сусіди вітаю, по показам лічильників води маю сумніви.Коли жили в Києві на квартирі - то витрачали в середньому 5 кубів води (2 холодної і 3 гарячої).Зараз живемо на Боголююова 6, приходять рахунки з показами лічильника 10 кубів на місяць (це ми удвох в день маємо витрачати 333 літри на день) - як таке може бути?Позаминулого місяця нас не було 14 днів - получилось в рахунку 7 кубів.
    У вас нема таких сумнівів, хтось собі в квартирі ставив лічильник води для контролю?
    ЗІ:
    водою користувалися і користуємось у звичайному режимі.Тільки на Боголюбова чомусь стало виходити значно більше.

3. Sashko

Sashko Well-Known Member

В нас стоїть дубль. Правда давно не звіряв. На початку пару раз звірив. Співпало з різницею від сили в куб ( вони то показники ніби раніше беруть ніж я звіряю по квітанції). Потім якось перестали звірятись.

4. Серж

Серж Member

У нас також виникають сумніви щодо показників лічильників води - у липні 7 кубів, в наших сусідів (2 чол.) за липень 8 - хоча 10 днів їх не було дома. Як таке може бути??? Плануємо поставити свій лічильник на воду

5. user_tiv

user_tiv New Member

і..якщо звірити актуальні покази свого лічильника води у квартирі та суму кубів у квитанціях (за період з моменту встановлення лічильника по останній показ у квитанції від жеку)- яка виходить похибка?

аналогічно.Тим більше, що ці покази лічильника так оберігаються, що їх неможливо самому подивитись (на відміну від показів електрики).Дивно.

6. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

Sashko, а проверь, пожалуйста..
    Дело в том ,что у нас в июле практически не было дочки дома.. мы целыми днями на работе... а набежало всего лишь на 2 куба меньше ,чем в позапрошлом месяце

7. Sashko

Sashko Well-Known Member

а хіба через місяць. я вже давненько не звіряв. це треба по поточній квитанції заміряти показники, і потім через місяць подивитись шо нбаігло. Бо в нас наш і на коридорі лічильники відрізняються намотаним, оскільки ми ставили наш пізніше трохи і я вже не пам"ятаю на скільки вони відрізнялись.

В мене в них сумарні показники відрізняються через різницю у часі встановлення (і спочатку поставили задом наперед собі і він в обратну сторону мотва якийсь час). МОжу тільки дивитись по різниці в місяці. Але оскільки давно цього не робив - то це важко зробити зараз.

8. Butterfly22

Butterfly22 Well-Known Member

А еще есть нюанс, когда при установке счетчика ваш и соседский могли перепутать местами. У наших соседей такое было.
    Девушка одна, практически на работе, и у нее 6-8 куб за мес, а у соседей 3 человека живет и 3 куб в мес. Вот и заподозрила она не ладное и попросила открыть счетчики и посмотрели что действительно перепутали счетчики.

9. user_tiv

user_tiv New Member

Ок.Чекаєм вересня і інших учасників форуму (можливо ще у когось є лічильник у квартирі).

А це як?:ogo:
    Не вірно були підписані самі лічильники?

10. pro.alex

pro.alex Well-Known Member

Странно, почему сразу не ставили дверцу с прозрачным стеклом на счетчиках воды. Нужно будет узнать в жеке можно ли поменять те дверцы что стоят сейчас на прозрачные.

Mari нравится это.
  11. Svetlyachok

Svetlyachok Moderator

Я уже встречала и в других ветках, что люди ставили дублирующие счетчики и получали такую же информацию, как и в квитанциях. При этом многие в шоке от своего расхода воды. Я в том числе (в среднем, 12 кубов в месяц на двоих), отпуска, командировки меняют картину на 1-2 куба.

12. pro.alex

Сейчас на сьемной квартире потребляю максимум 5 кубов. Когда ребенок на каникулах - до трех не дотягивает (это вместе горячая и холодная). Интересно, что поменяется с переездом. Кто-то писал на форуме про это. При переезде потребление увеличилось.

13. Butterfly22

Butterfly22 Well-Known Member

Я не знаю как там точно.
    Знаю что у нас все правильно. У нас стоит в квартире счетчик, пока все сходится.

А человеческий фактор везде может присутствовать, никто от этого не застрахован.

Юрий Смирнов нравится это.
  14. pro.alex

Сколько в месяц потребляете?

15. user_tiv

user_tiv New Member

ми з дружиною аналогічно споживали 4-5 кубів.На Боголюбова стало відразу 6-7.За липень прийшло аж 10 (у липні нас 3 дні взагалі не було).
    Можливо, як варіант, лічильники переплутали місцями і ми сплачуємо за сусідів, за 50 грн це можна буде точно взнати :), або ловити контролерів, що переписують покази лічильників води.
    В любому випадку свій лічильник ставити в квартирі будемо (ті ж самі 50 грн, щоб ЖЕК тимчасово відключив воду на поверсі).

ЗІ:
    цікаво, як зобов"язити ЖЕК офіційно оформити всі перерахунки, якщо виявиться що це була плутанина з лічильниками?

16. Sashko

Sashko Well-Known Member

user_tiv, навіщо відключати воду через ЖЕк. у вас є центральний кран в квартирі - перекрили його і після нього ставите лічильник.

user_tiv нравится это.
  17. user_tiv

user_tiv New Member

все вірно.Тільки у моєму випадку потрібно підняти ц.кран на пів метра вище (біля підлоги його і не видно і не зручно діставати) - то вже доведеться воду відключати на вході у квартиру (а в же після крана - все решта +фільтр_грубої, +ніпель, +редуктор,+лічильник).

18. Sashko

Sashko Well-Known Member

понятно. в нас просто кран був досить високо - труда ніби витянутою буквою П зроблена.

19. user_tiv

user_tiv New Member

щось подібне було і у нас, ту букву П майстер зрізав, поставив внизу ц. кран, після крана фільтр_тонкої, а вже потім ми залили стяжку 7 -10 см і ц.кран виявився занизько.Перший раз будуємось :)

20. Sashko

Sashko Well-Known Member

з масйстра 50 грн. вирахувати.

Поделиться этой страницей