Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

1. Mishanya

Mishanya Well-Known Member

Я очень хочу поехать, а не грозно высказывать своё возмущение он лайн, но ребята не могу в будний хоть убей:(

2. Серж

Серж Member

Добрий день всім!Давно читаю цей форум, але ніяк не було часу зареєструватись. А зараз вже не видержують нерви терпіти всі ці обіцянки щодо оформлення квартири. Завтра буду намагатись також бути на 11 год біля офісу!!! А обурює найбільше те, що нас водять за ніс і годують обіцянками, а менеджери навіть не можуть домовитися, про яку одну й туж дату щодо оформлення брехати інвесторам!Я хочу знати конкретну дату на яку я можу розраховувати, навіть,якщо ця дата буде через місяць, бо від цих обяцянок "середа. четвер. через тиждень, через два дні" мене вже нудить. Чи може нас, взагалі, вважають недоумками, яким можна "вішати лапшу на вуха"? Дуже-дуже обурений!!!wall

3. Andriy_

Andriy_ Active Member

Позвонил только что Виталию и я. Звонил я, чтобы узнать будет ли завтра Журба, сказал, что будет.
    Он вспомнил, что группа форумчан уже приезжала неделю назад и что Журба завтра скажет то же самое, что и раньше.
    Что мне удалось понять из его слов. Точных сроков подписания не знает никто. Ждем со дня на день, но не раньше понедельника.
    Только сегодня пришло официальное письмо с МинЮста (типа разъяснения) женщине-юристу, которая будет оформлять нас. До этого она просто боялась браться за оформление.
    Кроме того, сегодня ходили оценщики, фотографировали объект (квартиры?).
    Почему запустили их сегодня и когда окончат - неизвестно.

4. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

5. Дима™

Дима™ Well-Known Member

Andriy_, оценщик может оценивать по документам без выезда на объект, мне так делали без проблем. А если даже смотрят И фоткают, то почему сегодня ? Да вообще свой оценщик, смотрит, как то не убедительно(((
    ПыСы Я завтра не смогу подъехать, скорее всего, задайте пожалуйста вопрос по лифтам ?

6. delmare

delmare Well-Known Member

Andrauzen, а что там внутри дома?

7. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Я от думаю, чому так довго з документами на Боголюбова, 6. Може це із-за того, шо нема Подхомутного? Може на ньому було багато завязано, а зараз вони заново "налагоджують роботу"?

8. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

а что это за лампочка на 2 фотО???

9. Dmitry

так то не лампочка, то НЛО, ви ще не бачили відео на Ютубі?

10. Паша

Паша Active Member

Это горелка. Наверное просмаливают крышу.

11. Aleksandr1

Aleksandr1 Active Member

Та Женщина нотариус оформляет и Журбу и Мартынова, и уже с прошлой недели оформляет ОД у Мартынова.

12. Паша

Паша Active Member

Рабочие есть во втором подъезде, вроде бы в немалом количестве. Возле 3 парадного как видите лежит клей для плитки в мешках - по все видимости начали ложить там плитку.

Musja нравится это.
  13. кир

кир New Member

На переговоры нужно идти подготовленными, а не как татаро-монгольска орда. Г-на Журбу на горло или эмоции не возьмешь. Здесь нужен грамотный, юридически подготовленный подход.

14. Серж

Серж Member

Так ми будемо збиратись завтра чи ні?Я вважаю, що потрібно!А щодо юридичного підходу, то в наших договорах срок здачі в 2013 році, а тому вимагати здачу будинку в 2012 є неправомірним.

15. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

вже ж договорились на 11 ту годину !!!

16. Dmitry

Доречі, третє питання не актуальне. На основі документу про ввод в експлуатацію видаються документи з БТІ. Якщо б його не було, БТІ не могло би видавати документи.

а другого чекаємо як повітря:)

17. ВалерчеГ

ВалерчеГ Well-Known Member

Блин ну и финиш:
    4. Почему разные менеджеры дают разную информацию, почему не озвучиваются реальные проблемы если они есть
    Из-за такого подхода все и получается, нервы непонятки и поход на барикады

Musja нравится это.
  18. Musja

Musja Member

Andrauzen, спасибо за подробный фотоотчет. Ну, кое-какие изменеия видны: добавились балкончики, идет остеклкние лоджий. Правда не так быстро, как нам хочется.... Думаю, еще 2-3 недели провошкаются. К тому времени и договора видимо подгонят

Недавно из какого-то местного телеканала видела, как застройщик выгонял заселившихся жильцов. Подключилась поздно, толком не поняла в чем проблема. Неужели такое возможно?

19. Ihtiandr

Ihtiandr Well-Known Member

Є типовий договір з ПП ЖЕКом на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
    http://sofslobodka.com.ua/ru/dokumenty
    Оскільки ЖЕК приватне підприємство, договір розробляли вони самі , не на користь споживачів звісно. Треба з ним працювати всім разом.
    Є постанова КМУ від 20.05.2009 №529 де приведено типовий договір про надання відповідних послуг http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/529-2009-п . Пропоную привести договір з ПП ЖЕК Оселя до типового договору відповідно постанови.
    1. Умова по договору ЖЕК Оселя п.2.3. та 3.3.3., 4.1.2 право Виконавця відключати Споживача від послуг водопостачання або електропостачання не законна, якщо у споживачів договори на надання цих послуг відповідно напряму з підрядниками, і вони своєчасно оплачуюють ци послуги. Пропоную замінити на
    «За несвоєчасне внесення плати із споживача стягується пеня
    в установленому законом розмірі, __(визначити колегіально зі споживачами та ЖЕКом)___ відсотків»
    п.8 типового договору згідно постанови КМУ від 20.05.2009 №529
    Та
    «Звертатися до судових органів про примусове стягнення із Споживачів сумм, які повинні бути ним сплачені згідно з цим договором, а також в інших випадках, у разі порушення споживачем свої зобовязань»
    п.8 типового договору згідно постанови КМУ від 20.05.2009 №529

2. П. 2.2 Послуги сплачуються Споживачем не пізніше 15 числа, ….,
    добавить з моменту отримання прав на дану квартиру.

3. Посмеялся от души, отпив чаю, и прочитав пункт 4.2 та 4.2.1. юрист с чувством юмора в ЖЕКе.

4. На соседней ветке уже тоже обсуждали и разрабатывали единый договор образец вроде был здесь http://www.ex.ua/view_storage/591963642418

Я считаю НУЖНЫМ обязательно прописать в договоре
    1. ответственность Исполнителя (пеню)
    2. Обязательно прописать перечень наддаваемых услуг
    - вивіз сміття та періодичність (згідно договору з підрядником)
    - прибирання прибудинкової территорії, тип прибирання (складові), періодичність
    - прибирання сходових клітинок, прольотів, загальних коридорів (на кожному поверху, тип прибирання сухе, вологе, періодичність)
    - Освітлення місць загального користування, сходові клітини, коридори(періодичність перевірки, заміни ламп)
    - Технічне обслуговування внутрішньо будинкових мереж
    - Технічне обслуговування систем димовидалення в тч. Димовентканалів, ситеми вентиляції (в т.ч ВЕНТИЛЯЦІЇ по 4 будинку є проблеми)
    - Технічне обслуговування ліфтів (періодичність згідно договору з підрядником)
    - Технічне обслуговування внутрішньо будинкових мереж тепло –водопостачання та водовідведення
    - Технічне обслуговування водопостачання, водовідведення, зливної каналізації
    -Дератизаці, Дезинфекція, періодичність (згідно договору з підрядником)
    - поливання дворів, клумб, газонів періодиичність (наприклад 2 рази на день ранок, вечір, сезонність.)
    - наружне освітлення прибудинкової территорії. Заміна ламп періодичність
    - прибирання снігу, вивіз снігу та ін.
    - Обовязкове погодження за 30 кал днів зі споживачем зміни тарифів та відповідних змін в договір

Nataliya, Паша, Ботан и 4 другим нравится это.
  20. Запорожец

Запорожец Active Member

Ihtiandr, пункт "- Технічне обслуговування внутрішньо будинкових мереж тепло –водопостачання та водовідведення" лишний так как у нас автономное отопление, а с остальным полностью согласен.

Поделиться этой страницей