ЖК "Софиевский", Софиевская Борщаговка (Белогородское направление)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Moxito, 24 мар 2013.

1. Sergps

Sergps Active Member

а что не ясного? по 7,188 за куб платите и всё)

2. ksyuha888

ksyuha888 New Member

http://kv.104.ua/ru/for-clients/news/id/postachati-gaz-na-kijivschini-bude-kijivoblgaz-zbu-12713
    Нам платежки не приходят. Платим по абон. книжке. Звонила в Облгаз. Сказали что нужно перезаключить с ними договор, они выдадут новую книжку с новым лицевым счетом, потом можно будет оплачивать задолженность.

3. gvalt14

gvalt14 Active Member

Какое сообщение: бумага в ящике, смс, е-мейл, Портмоне, Приват и т.д. ?

4. M@ry23

M@ry23 New Member

Добрго дня! Мене цікавить така інформаці, хоча і не в тему)В нас квартира в будинку по Шалімова, 6,8 У всіх лоджії, а чи можливо ззовні лоджії сушиди білизну? Чи всі сушать всередині квартир?

5. zhmeka

zhmeka New Member

на почту от портмоне. В Привате тоже сказали, что перезаключают договор с облгазом

6. 2F2F|Andy

2F2F|Andy Member

доброго :) ,
    ми думаємо купити сушильну машину, бо справді місця нема ((

7. M@ry23

M@ry23 New Member

Та все-таки дешевше вивісити за лоджію:) З цим ремонтом і меблями, ще тільки сушарку)) Цікаво чи хтось так робить, хача б на перший час...

8. 2F2F|Andy

2F2F|Andy Member

ну звичайно дешевше )) але особисто я проти білизни зо бортом, ну дуже псує вид на жк. Впевнений що й жек проти.

9. Sun_Shine

Sun_Shine Member

Місця мало, сушимо білизну в квартирі. Сушити білизну із зовні я б не радила, оскільки (ми проживаємо в буд 69) вікна виходять на проїжджу частину, дуже багато пилу! якщо цілий день відчинене вікно, то на вечір підвіконня буде в пилюці, хоча й живемо ми досить високо.
    чи купивати Вам сушилку, це вже залежить від матеріальних вожливостей, однак хто користується, скаржаться, що пересушує дуже одяг! але думаю це залежить від налаштувань!! :)

10. M@ry23

M@ry23 New Member

Ну і я проте ж думала... Цікаво чи хтось цікавився цим питанням, якої думки ЖЕК про це...

Дякую за відповідь. В нас вікна також будуть виходити на дорогу, то, мабудь, і не варто розглядати такий варіант. Треба буде щось придумати:)

Последнее редактирование модератором: 14 июл 2015
  11. Ak. Shalimova

Ak. Shalimova Member

Хтось може цікавився чи можна сушити білизну на загальному балконі (перехід між ліфтом та сходами), особливо для тих квартир що по вище? Там все одно мало хто ходить, в основному всі їздять ліфтом.

12. M@ry23

M@ry23 New Member

Дякую за відповідь. В нас вікна також будуть виходити на дорогу, то, мабудь, і не варто
    Також цікава ідея...

13. Сотник

Сотник Active Member

Є сушарки, котрі вішаються на стелю. За допомогою мотузок регулюється висота. Опустив, повішав, підняв.

Як на мене, найкращий варіант в малій квартирі.

14. M@ry23

M@ry23 New Member

Дякую за ідею! Подивлюсь обов"язково:)

15. Sun_Shine

Sun_Shine Member

якщо там не курять сусіди і всі на поверсі зробили (або в даний час не роблять) ремонт, знову ж тому що багато пилу може бути ....

16. risingsun

risingsun New Member

Привет всем. Есть у кого проверенные мастера для монтажа гипсокартонновых мультиуровневых потолков?

17. Solt

Solt Active Member

Олег 0688999611
    переделывал у меня 2-х уровневый потолок за нашими "мастерами". от разницы в качестве прозрел )

18. lokalyt

lokalyt Active Member

Ми розкладаємо сушку в квартирі. Планували підвісну до стелі, але потім відмовилися від цієї ідеї. Розкладна сушка повністю влаштовує.

gvalt14 нравится это.
  19. service_engineer

service_engineer New Member

Всем привет. Принимайте в ваши ряды: шалимова 69а кв 68. Есть соседи?

20. 2F2F|Andy

2F2F|Andy Member

привет, принимаем ))

Поделиться этой страницей