Хвылевого 1

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Masik013, 9 фев 2013.

1. Masik013

Masik013 Member

про лушпайки теж хотіла написати....безсовісні люди якісь:negative:

Дзвонила сьогодні в газову службу, сказали що книжки будуть видавати після 12-го!! просили 10-11 передзвонити вони точно будуть знати так чи ні. За газ пока не платимо, почекаемо до вказаної дати.
    У мене питання про прописку? хтось вже прописався??

Последнее редактирование модератором: 10 апр 2014
  2. dima_9

dima_9 Member

Хтось казав, ніби Таня-12 вже зуміла прописатися. Інформація недостовірна. Особисто її ще не питав, наразі мені прописка не є термінова.

3. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Я платив за газ по квитанції. Книжки ще теж не маю, а тарифи на газ скоро підвищаться.

4. Masik013

Masik013 Member

Дзвонила сьогодні в газову службу, сказали що книжки будуть видавати після 12-го!! просили 10-11 передзвонити вони точно будуть знати так чи ні. За газ пока не платимо, почекаемо до
    Добрий день! Вам писали на квитанції "особовий рахунок"? чи платили без нього?? по тарифу 0,72коп?

5. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Квитанцію прислали пару тижнів тому - вставили в двері. Платив по 72 коп. Всі реквізити були на квитанції.

6. Masik013

Masik013 Member

tomotto.ru, tomotto.ru,
    нічого собі "сервіс":)

7. tomotto.ru

tomotto.ru Member

А вам що не присилали аналогічної квитанції?

8. Masik013

Masik013 Member

ні! Ходжу до них на протязі 2-х місяців як до себе на роботу)) едине що дали квитанцію і сказали-заповнюйте і платіть!

9. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Ну таку саму квитанцію і нам вставили в двері.

10. dima_9

dima_9 Member

1.Masik013, напишіть, будь-ласка, телефон, по якому Ви додзовнилися в газову службу.
    2.З приводу квитанцій, рознесених по квартирах:
    Декілька тижнів тому бачив в 1 підїзді на підвіконнику з 7 квитанцій лежало - причому всі з "нежилих" квартир, якраз тих, де я жодного сусіда не знаю. Припускаю, що це і були ті єдині квартири, які досі жодного разу не зверталися в газову службу.

11. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Саме так, я не звертався в газову службу тому, ймовірно, вони й прислали квитанції.

12. Masik013

Masik013 Member

тел. по якому я з ними спілкуюсь: 0459853675

13. Masik013

Masik013 Member

Може комусь знадобиться: віж жд вокзалу (перейти через рельси на іншу сторону) ходе безкоштовний автобус на Ашан (кільцева 4), з Вишневого починаючи з 8-00 ранку через кожну годину до 22-00, від Ашану також через кожен час починаючи з 9-00 до 23-00!:)

14. dima_9

dima_9 Member

Сьогодні остаточно забилася каналізація. Двір залитий водою. Неприємний запах, але на настільки різкий, як можна було очікувати. Тече 90% з люка 1підїзду, але і з 2го здається теж злегка були потьоки. Подзвонив зараз Ісааковичу, той каже, що вже займаються, причому це нібито не через роботи по каналізації в піонерскьому кварталі (припущення виникало, бо забилось тиждень тому, коли проводились там ці роботи). А через самих мешканців: звідти вже витягли рушник, і це ще не все, ще чистять, щось дістають.

15. dima_9

dima_9 Member

1.З понеділка знову тече з каналізаційних люків вода на весь двір, і вже сильно воняє. Ісаакович каже, що той раз вони так до кінця "машиною" і не пробили. Бо люди явно зливали в унітаз будівельні рідини типу цементного розчину. Наразі вони нічого робити не будуть. А у вівторок після пасхи будуть повністю розривати траншею.

2.В облгазі на Лесі Українки можна забрати свої розрахункові книжки. Там сказали, що вже готові для всього будинку. Сказали ще, що хто вже має № особистого рахунку (видавали, коли здавали туди документи) - може платити через portmone.com. Там правда, потрібна реєстрація з щомісячної оплатою 10грн (на відміну, наприклад, від оплати мобільного звязку). І нагадаю, з травня мали би піднятися вдвічі тарифи на газ.

3.Забираючи розрахункові книжки на газ, перевіряйте графи в договорі. Я зразу не подвивися уважно, а виявилось, що в мене 1)вписали неправильну, більшу площу 2)написали в фіктивний акт звірки власницю Мохонько 3)дату опломбування вписали 1 січня 2013 року. Але може це все чомусь і треба - питайте в них.

16. tomotto.ru

tomotto.ru Member

Питання: В облгазі розрах книжичку може забрати тільки власник квартири чи не обов'язково. Дякую.

17. dima_9

dima_9 Member

Відповідь: не обов'язково, дадуть і так.

18. tomotto.ru

tomotto.ru Member

А який повний адрес облгазу на Лесі Українки? Це у Вишневому чи в Києві чи це де? Дякую

19. dima_9

dima_9 Member

Адреса облгазу: Вишневе, вул. Лесі Українки, 76.
    http://kievoblgaz.kiev.ua/novini/spozhivacham-prirodnogo-gazu-kiєvo-svyatoshinskogo-rajonu.html
    Іти по Лесі Українки трохи далі за Акварелі. Той самий бік вулиці, що і Акварелі. На паркані написано "облгаз" чи шось таке. Там робочий двір, в ньому є будинок, де на вході теж щось підказуюче написано. Працюють з 8 ранку, але не до 18, а десь до 17 чи шо. Перерва - між 12 і 13, але не година, а менше, не памятаю точно. Чи кожен день приймають - не скажу. В вівторок - так точно.

20. tomotto.ru

tomotto.ru Member

А який повний адрес облгазу на Лесі Українки? Це у Вишневому чи в Києві чи це де? Дякую
    Спа
    Спасибі за інфо

Поделиться этой страницей