ЖК "Щасливий" Новостройка по ул.Ленина, Петропавловская Борщаговка, застройщик Савочка

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 7 дек 2012.

  1. karina_karaban

    karina_karaban New Member

    Отдам строительные козлы за символическую плату дом 10-г, 0992525507, самовынос
     
  2. margo+dimas

    margo+dimas Active Member

    Добрый вечер! Обошла 3 парадных дома 10г, и вывод такой: кто был дома все не против забора и охраны, но все хотят что бы его ставил застройщик,а то сами думаем не в силах будем его поставить! Но 4 человека против забора((( Еще завтра с утра обойду, а то живут но дома нет! У нас в доме и парадных тоже очень ну очень прекрасный люди живут и главное молодые семьи которые планируют деток и с детками и им хочется жить в уюте))Открывайте дверь пожалуйста)))


    Побегать мне не тяжело, но номера тел. это хорошая очень идея, на всякий случай))Хорошего вечера))
     
    Последнее редактирование модератором: 29 май 2016
    Vl@d нравится это.
  3. Chornaya

    Chornaya Member

    А можно скинуть фото(копии) опросных листов? :) 10г хотя бы))
     
  4. marisа

    marisа New Member

    я насчет забора..я думаю камеры по периметру ЖК и новая охрана это все что нам нужно заборы :negative: это лишнее и если собирать на это все , то со всех квартир а то как то не честно что ли 4to napisano perom В каждом доме должен быть человек у которого есть номера всех жильцов с его парадного .Вот мне бы хотелось взять номера в доме г с 3 поезда и т.д. чтоб не одна бегала по всему дому как сегодня. и как то сообщать всем о собраниях о которых я узнала сегодня так как на форуме не сижу днями есть много дел !И выборе охраны и так дале должен участвовать застройщик как он сказал достроит дома а потом будем решать.Зачем гнать охрану сейчас что б потом остаться нищем :p И еще попрошу не снимать пленку с лифта!!:mad: И кстати что слышно про домофоны у нас вообще такое есть ?
    могли б вы бросить в мой почтовый ящик номер моб. им"я и с какой квартиры ( пар.3 кв 91)
     
    Последнее редактирование модератором: 30 май 2016
  5. Chornaya

    Chornaya Member

    Вчера к нам уже заходили и мы подписались (если это Вы ходили в 5-ом подъезде 10г), мы пообщались)) просто интересует результат работы или это секрет?)
     
  6. santiss

    santiss Active Member

    видели как рекламируют на 1+1 наш комплекс? видать совсем с продажами туго стало... генеральный спонсор проекта Голос країни, победителю в подарок квартира у нас)
     
  7. Iren_Marseille

    Iren_Marseille Well-Known Member

    моим родителям кинули вот такую памятку в их дома. Интересно у нас будут такие сборы с нашим жеком?


    Пам’ятка щодо створення ОСББ


    Моменти, на які потрібно звернути увагу при створенні ОСББ


    1. При створенні ОСББ потрібно розірвати договори надання послуг із компанією-управителем. Для цього необхідно уважно проаналізувати зазначені договори (враховуючи те, що обслуговуюча компанія є приватною), та переконатися, що є всі підстави для того розірвання, немає штрафних санкцій за розірвання договорів та дотримано строки повідомлення приватного ЖЕКу про майбутнє припинення договору. При цьому, необхідно буде погасити заборгованість перед обслуговуючою компанією, якщо така заборгованість існує.


    2. Ініціативна група на установчих зборах має доповісти про:

    • реальнийтехнічний стан будинку, йогоінженерногообладнання, тепло- і водопровідних мереж, стан допоміжнихприміщень (підвали, горища тощо). Бажано, щоб такий огляд був акріплений актами тих організацій, з котрими у подальшому планується співпрацювати;
    • реальний економічний стан будинку. Для цього треба порівняти обсяг платежів, які сплачують мешканці за експлуатаційне обслуговування будинку (що дорівнює сумізагальної площі квартир, помноженої на тариф, визначений органом місцевогосамоврядування) з реальноюсобівартістюобслуговуваннябудинкуЖЕКом. Крім того, слід врахувати наявну заборгованість будинку, порівняти платежі, які сплачують мешканці за комунальне обслуговування за тарифами або за показниками будинкових лічильників з реальними витратамиЖЕКу за показниками теплогенеруючої кампанії - так звани митабуляграмами. Якщо сальдо буде свідчити, що загальний обсяг платежів мешканців не менше, ніж витрати ЖЕКу, то це даєі ніціативній групі підстави переконливо агітувати за створення ОСББ. Якщо ні, то треба віднайти заходи економії коштів;
    • засоби впливу на боржниківпо оплаті за житлово-комунальні послуги;
    • перелік компаній, котрим пропонується сплачувати за надання послуг, та умови такої оплати (наявність штрафів, застережень стосовно технічного стану будинку);
    • пропонований розмірзагального щомісячного платежу (з урахуванням витрат на заробітні плати правлінню ОСББ, внесків до резервного фонду, тощо).

    3. До початку установчих зборівпотрібно ознайомитися із статутом ОСББ, який пропонується до підписання. У статуті мають бути чітко прописані обовязки та права правління ОСББ та загальних зборів, порядок та розміри щомісячних платежів, черговість витрат коштів, що надходять від власників квартир, порядок використання та статус нежилих приміщень, що містяться у будинку, повноваження або застереження стосовно можливої приватизації землі підбудинком, можливості контролю кожног овласника квартири за діяльністю ОСББ,тощо.


    4. Потрібно усвідомлювати, що ОСББ діє як юридична особа – тобто, якщо кілька квартир не сплачує встановлені на установчих зборах внески, недостатні кошти компенсуються за рахунок тих власників квартир, хто такі кошти сплачує.


    5. Потрібно переконатися, що на установчих зборах присутні саме власники квартир (або їх уповноважені представники). А неповідомлення хоча б одного співвласника про проведення установчих зборів ОСББ є законною підставою для визнання рішення цих зборів недійсними.


    6. У країнах, де діє подібна система, ОСББ мають можливість обирати постачальників послуг із багатьох компаній, які конкурують між собою і цим розвивають ринок та підвищують якість послуг. В Україні ж на даний момент у галузі постачання даних послуг зберігається монополія. Тому варто переконатися, що пропонуються якісні постачальники послуг, і ОСББ не будуть отримувати послуги сумнівної якості за сумнівними тарифами напряму від монополістів.


    7. Заслухати про запропоновані ініціативною групою механізми впливу на попереднього балансоутримувача будинку з метою проведення ним капітального ремонту перед передачею у власність ОСББ, для того, щоб такий капітальний ремонт не покладався на членів ОСББ зразу ж після його створення.


    8. Уважно поставитися до кандидатур в правління ОСББ та ревізійну комісію – оскільки до їх повноважень буде входити збір та розпорядження значними сумами, ретельна оцінка договорів, контроль за якістю наданих будинку послуг, підписання або обґрунтована відмова від підписання актів прийому-передачі наданих послуг, стягнення коштів з боржників, бухгалтерська звітність та проведення платежів. Голова правління ОСББ фактично мусить виконувати свої обов’язки з повною зайнятістю, за що отримувати відповідну оплату.


    9. У разі бажання – кожен власник квартири може висунути підходящі, на його думку, кандидатури на посади в ОСББ.


    10. Потрібно усвідомлювати, що рішення установчих зборів про створення ОСББ і про розмір платежів буде обов’язковим для всіх власників квартир (якщо набере більше 50% голосів), навіть якщо вони голосували проти створення ОСББ. Заборгованість по вказаним платежам може бути стягнута на користь ОСББ у судовому порядку.



    ПРИ ТАКИХ РАСКЛАДАХ ЛЮДИ НЕ ХОТЯТ ОСББ, и готовы мириться со своми жеками...
    В випадку не створення ОСББ ваш будинок залишиться на обслуговуванні вашої приватної компанії, яка на сьогоднішний день надає вам комунальні послуги.
     
    Последнее редактирование: 24 май 2016
  8. Chornaya

    Chornaya Member

    кто подскажет, какой общий результат опроса по ЖК? Во всех домах проводился?
     
  9. Iren_Marseille

    Iren_Marseille Well-Known Member

    еще не подвели итоги
     
  10. X-3mal

    X-3mal Well-Known Member

    У меня в подъезде всего в 6 квартирах были вчера люди. Но зато все ЗА)
    Сегодня повторю
     
  11. alechka

    alechka Member

    Уважаемые соседи из дома 10-Д!

    Я уполномочена собирать подписи в нашем доме.
    Сегодня я прошлась вечером, но застала всего 7 человек.

    Большая просьба к тем, кто есть здесь на форуме из нашего дома, напишите мне в личку, чтобы я могла Вас опросить!
     
  12. santiss

    santiss Active Member

    создайте вкладку в таблице общей, что бы видеть как проходит опрос) https://docs.google.com/spreadsheet...lrxOs4DtYXWWb-p_5fFH1NhlJ4/edit#gid=105690227
     
    alechka нравится это.
  13. alechka

    alechka Member

    спасибо за идею!


    Создала вкладку по опросу самого проблемного из-за своей незаселенности дома 10 Д:

    https://docs.google.com/spreadsheet...rxOs4DtYXWWb-p_5fFH1NhlJ4/edit#gid=1475889754

    Приглашаю всех ознакомиться с промежуточными результатами.
     
    Последнее редактирование модератором: 1 июн 2016
    bigdigital и Vl@d нравится это.
  14. svako

    svako Well-Known Member

    в таком случае по всем домам нужны вкладки с результатами опроса ;)

    в 10а уже провели опрос ?
     
    Vl@d нравится это.
  15. santiss

    santiss Active Member

    заносим все в одну вкладку, так гораздо удобнее и наглядно - вкладка ОПРОС
     
  16. alechka

    alechka Member

    Создала вкладку по опросу дома 10 Д
    ПОЖАЛУЙСТА, если сами отмечаетесь в таблице, все равно пишите мне (дом 10 Д)!!!! Мне нужны Ваши контактные данные!!!!:super::super::super::super:
     
  17. Vl@d

    Vl@d Member

    Добрый день! Самому вносить информацию в таблицу или внесет человек, который проводил опрос, чтобы не было путаницы?
     
  18. alechka

    alechka Member

    я думаю, что можете внести (согласие и сумму), но напишите здесь, что Вы из такого-то дома и такого-то подъезда и готовы предоставить свои контактные данные уполномоченному по Вашему дому.
     
  19. Vl@d

    Vl@d Member

    10г, 3 подъезд, с уполномоченным мы уже обменялись контактами :)
     
  20. Den15

    Den15 Well-Known Member

    По 10-а.
    Мне выпала честь опросить 2-й и 3-й подъезд.
    Пока еще не опросил (т.к. уехал из города). Но, до конца недели думаю опрошу.
    Если кто-то хочет/может помочь в опросе 2-го и 3-го подъезда, пишите в личку - скажу где взять опросники.
     

Поделиться этой страницей