Трохи погуглив і де що прояснив для себе про нашу воду.... Я не дуже продвинутий у хімічних науках. Та всеж прояснив наступне.... В воді знаходиться двувалентне залізо, яке дуже важко видалити з води, але якщо у води є контакт з повітрям то це залізо перетворюється в тривалентне і випадає в осад... Провірив це на практиці. Дійсно приблизно, через 30 годин на дно банки випадає осад клаптями... Після звичайної фільтрації через лійку х ватою, вода стає прозора, без запаху і . т.д. Хочу таку воду відвезти на аналіз і тоді прийму рішення, що робити... Висновок напрощується такий... Якщо вода буде подаватись нам напряму без відстою і контакту з повітрям, то ми не зможемо нею користуватись у повному обсязі... ПиСи.Може є специ в цих тонкощах, то проясніть ситуацію... Зазначте.... Розумію про що йде мова. Особисто я не робив, але інші робили і в мене немає сумнівів в правливості цієї інфи...
Хочу ставити фільтри для очистки води від мулу (піску, глини), від заліза та пом'якшуючий - щоб не забивалися труби, не утворювався накип на побутових приладах та не псувалася сантехніка!
Доброго вечора! Надійшла пропозиція на форумі. Планируем делать платный анализ воды, цена вопроса 800 грн. Кто хочет скинуться, пишите. Хто за!!! Пишіть дзвоніть 098-6664604