24tv.ua/tarifi_na_teplo_mozhut_pidvishhiti_u_kiyevi_n651743 В Киеве хотят повысить тарифы на тепло до 713 грн за гкал, зато у нас своя котельня и газ без посредников, а тариф 792 грн за гкал, подождем ответы на вопросы.
Вчера видела на доске обьявлений в парадном новое постановление - тарифы на тепло 680 с копейками...с января...не сфоткала, жалею. Так что радуемся!
О, це вже прогрес! Головне щоб це не було окозамилювання! Ато вони нам опустили до 680, а там і стільки нема за що платити, при своїй то котельні! Чекаємо відповіді на питання "Формування тарифу на опалення"!
Для чого рівнятись на Київ?! Ми ж у вишневому живемо) Відкриваємо ПОСТАНОВУ від 31.03.2015 № 1171 (Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг) і дивимось тариіфи по Вишневому: 61) комунальним підприємством «Вишнівськтеплоенерго» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області зі структурою, наведеною в додатку 61 до цієї постанови: з централізованого опалення: для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії - 687,97 грн/Гкал (з податком на додану вартість); для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії - 16,96 грн за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість); з централізованого постачання гарячої води: за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання - 43,40 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість); за відсутності рушникосушильників - 40,31 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість); Але це тарифи, які виходять через посередників! А ми напряму закуповуємо газ, і своєю котельнею опалюємо, і всього лише на 7 грн менше тариф виходить)
за метраж оплата была опубликована около 17 грн за метр найдите мне, плиз, постанову по налогу на недвижимость....по Вишневому...если не сложно.
У відкритому доступі я не знайшов рішення міської ради щодо відсотку. Тому, вони або нічого не прийняли ще, або потрібно зателефонувати в міськраду і уточнити), в новинах часто проскакувало, що вони хочуть неоподатковану площу збільшити до 80м (для квартир), але про відсоток ні слова. Ну максимум ви знаєте: 2% (від мін. з/п) за кожен метр різниці площ між вашою площею і неоподатковуваними (60м).
найдите мне, плиз, постанову по недвижимости....по Вишневом дякую, мені все одно прийдеться платити...було б гарно, щоб 80, хоч би за одну не платила б..
Решение по тарифам принято в ноябре, квартал-авиа сервис устанавливает эти цены с января, в жэке мы были 17.01.2016 никто ничего не планировал менять. А почему горячая вода подорожала?
да они бы и цены не опустили если бы на них не наехали, так что про перерасчет даже и речи не идет. НАм рассказывали что если дом не рассчитается до февраля по долгам за газ, тогда нам газ отключат.
а Ви думаєте, що заборгованість рахується тільки по Вашим оплатам?! )) А Ви ще не телефонували в бухгалтерію по перерахунку?
Можливо вони оформили цю бумажку вже після того, як ми провели з ними збори, бо зрозуміли, що тариф завищений, а обґрунтувати його ніяк не зможуть. Запахло жареним і вони вирішили хоч так зробити. Бо, мені здається, якби це рішення було раніше, то вони б про нього не змогли мовчати коли прийшли мешканці на зустріч) Думаю, не написати заяву на перерахунок буде просто спустит їм це з рук. А слабинку давати не варто!
Я також думаю, що запахло жареним так вони оформили цей наказ заднім числом! Звертатись за перерахунком треба в любому випадку, треба і надалі на них давити!!!!!
Думаю не мы их напугали, а как писали выше что наши платежки попали в гор. совет, и там были удивлены нашими тарифами. Я хотел что бы мне перерасчет сделали за летние отопление, сказали денег нет, заявление можешь написать, но толку нет.
Причем денег нет? Перерасчет - не обязательно возврат денег. Можно суму перерасчета пустить на следующий месяц или месяцы (в зависимости от суммы). От должны они вам к примеру 2000 шт грн - следующий месяц пускай отминусовывают их в вашей платежке. Денег нет это не аргумент.