Софіївська Борщагівка, Волошкова 74, забудовник Савочка Є.П.

Discussion in 'Софиевская Борщаговка' started by Олег, Dec 7, 2011.

1. natata

natata Well-Known Member

Сусіди, вчора ввечері котел видавав постійно помилку е03, нема якоїсь десь тяги.. зранку наче все ок... це лише в мене таке чи і в інших було?

2. romand

romand New Member

Це він намікає що підійшов термін планового технічного обслуговування ..
    Кожного року ми з сусідами в листопаді званим до сервісного майстра ))))

3. natata

natata Well-Known Member

Рома, ми теж таке робимо)

4. -tigra-

-tigra- Member

У нас котел периодически выдает Е10. А еще сам регулирует температуру горячей воды в кране. Температура 'плавает' от ледяной до кипятка (смеситель в это время никто не трогает).

5. капитан Ерко

капитан Ерко Active Member

а какая периодичность е-10? и что Вы с ней делаете?

6. -tigra-

-tigra- Member

Последний месяц не выдает, а до этого мог выдать 1-2 раза в день.
    Я просто выключала-включала стабилизатор. А более опытный сосед рассказал, где нужно подкрутить, чтобы выровнять давление в системе.

7. Ira_L

Ira_L Active Member

У нас також були "проблеми з котлом", а виявилося все навпаки. Спочатку все працювало ОК, а потім (через декілька місяців після заселення), як і у вас, по 1-2 рази почало видавати помилку 10, ми кожного разу підкручували і не розуміли, чому постійно падає тиск. Підкручували, поки сусідка (а в нас вона дуже скандальна) не прийшла вночі з погрозами, що нас по всіх судах затягає, що ми її топимо. У неї на стелі появилася пляма (десь 15-20 см в діаметрі), а всі наші доводи, що в нас сухо, ніде-нічого не тече і ніколи-нічого не затоплювало не допомагали. З самого ранку викликали сантехніків, роздовбали нам стіну під котлом, зняли частину підлоги в кухні і знайшли....Труби, які ставив забудовник, виявилися "бракованими", з тріщинами, вони були залиті стяжкою, тому одразу не було видно проблему, вся вода поступово просочувалася, а в котлі падав тиск. Єдине хороше в цій ситуації, що ми мали ще запас плитки на підлогу +гіпсокартон для нової обшивики/шпаклювання і ще не були встановлений кухонний гарнітур, тому не прийшлося всю кухню виносити.
    Така ж проблема (з тріснутими трубами) згодом виявилася ще в одних сусідів, але в них вже стоїть кухня і їм "не сильно хочеться" все розбирати, тим більше у них 1 поверх, тому нікого начебто не топлять...

8. Татьяна_209

Татьяна_209 Active Member

Ira_L, а вы застройщику претензии предъявляли в всязи с не качественным материалом?

9. Ira_L

Ira_L Active Member

Ми звернулися в ЖЕК, вони прислали хлопців, які нам все зробили, поміняли кусок труби. Нам, як я вже казала, відносно повезло, особливих матеріальних втрат не зазнали, а зайвий раз ходити і сваритися із забудовником - немає ні часу, ні бажання. А щодо сусідки, то спочатку думали їй запропонувати фарбу (у нас була хороша для стелі, а там реально невелика плямка від води, яка висохла і майже не помітна), але після її криків і "я вас засуджу, я адвокат", порекомендували їй надалі зі всіма претензіями йти до забудовника, оскільки це була абсолютно не наша провина. Як мені відомо, то вона мала намір судитися із забудовником.

Celena and Lenochka like this.
  10. natata

natata Well-Known Member

Соседи, пришло время обслуживания котлов, в том году было, если пять квартир минимум в один день,то на 50 грн дешевле, давайте коперироваться. И кто помнит номер телефона опертора сервисной службы - напишите, спасибо

11. Stets

Stets Active Member

067-468-48-52, если не сложно напишите, сколько в этом году стоит сервисное обслуживание:)

12. natata

natata Well-Known Member

ок, обслужим и напишем) спасибо

13. Татьяна_209

350 грн стоит ТО

14. капитан Ерко

капитан Ерко Active Member

а в чем это ТО заключается? приедет василий и скажет что все нормально? или они там чистят чего то?

15. Татьяна_209

на котлы год гарантии при наличии ТО раз в год. пришли, посмотрели, проверии, продлили гарантию.
    это нам так вчера рассказал мастер.

16. smile_in_heart

smile_in_heart Well-Known Member

к нам уже приходил мастер, 350 грн. Посмотрел, почистил пепел. Впринципе на этом - все.

17. Ira_L

Ira_L Active Member

Сусіди, підкажіть, наш ЖЕК ще на Волошковій,74/56 чи вже переїхали?

-tigra- likes this.
  18. Народ, как унять безудержное желание выпить ? Это лечится ?

19. AMarina

AMarina Active Member

Нужно просто выпить...

20. yaromand

yaromand New Member

Дзвонив я Богдану Степановичу аби тут була не алея з трави а пару місць для парковки а то немає де ставити і так машини а вони вирішили алею з трави зробити

IMAG0474.jpg

Attached Files:

Last edited by a moderator: Jan 31, 2015

Share This Page