Ось цікавить ще одне питання. Дяую за выцдповыдь. Питав але сказали що пізно додумався. Треба було раніше. Ну нічого страшного.
Сергій 15 пятна на обоях были??? А так по фотках работа кипит, судя по бульдозеру начали планировать придомовую территорию, дом выглядит красиво.
Ребят, а как у вас с потолками? смотрел соседние квартиры - все ровненько и прилично. А вот нескольким квартирам (включая мою) не повезло с потолком. Стремясь уложиться в сроки было нанято несколько рабочих с улицы. Маляршу, которая занималась потолками в моей квартире, вскоре уволили (со слов других строителей). Проколы, допущенные ею, однако остались: волдыристые трещины по центру комнаты, + половина углов потрескавшиеся. Как думаете, есть смысл ругаться и требовать что-то переделать?
Всем утро доброе! Подскажите, земля на которой построен дом взята в субаренду. Как мне объяснил нотариус, субаренда-это пере аренда (аренда арендованного)....следовательно возникает вопрос...не будет ли в дальнейшем никаких проблем с пропиской и тд.? Может я многого не понимаю, кто "в теме"- объясните пожалуйста!
Після закінчення строку договору аренди місто візьме на баланс землю та будинок ДБК людей не обманує Там з документами все гаразд
Вчера была на стройке....разворотили, конечно, весь двор. Но, говорят что возможно не смогут построить второй дом напротив. Следовательно, возникает вопрос: городские власти дадут ли добро на сдачу нашего готового дома, если напротив незаконченные( и не известно закончатся ли) "катакомбы"?
Здравствуйте! Добро дадут! Ильинична, говорила, что поставят забор, между нашим домом и стройкой.И никто никому, не будет мешать!! Хотя нам говорили, что осенью будут строить!
Щодо згаданої вище стелі, а саме волдирів та відставання штукатурки - звернувся до прораба. Спершу він з помічником став оформляти мою скаргу, але потім до вагончика зайшов ше якийсь мужик і сказав, ніби побілку крейдою змиють, а замість неї на стелю поклеять обої. Наскільки я зрозумів з розмови, робитимуть це не у всіх квартирах а лише там, де особливо помітні недоліки. у другому під'їзді, десь на 5-му поверсі, хтось вже встиг відгородити собі передбаннік. Прораб про це знає і заперечень не має. Знав би я свого сусіда, теж би забацав перегородку вже зараз.
Ото і я так. Якби знати хто буде посусідству жити то вже б вирішили. Тим паче шо вхібні двері буду міняти то можна булоб відразу їх використати. А хтось оплачував кладовку? Ну приміщення між поверхами? Там обіцяли двері встановити, але ніде не бачив встаносвленних.
Ну коли договір підписували директриса сказала, що поставлять двері, замок и ключи дадуть нам. Але щось мені здається, що двері треба буде ставити самому
Угу. відпишіться що там вона скаже. Ато я хочу поїхати на днях, то може і по цьому поводу перебалакаю