На даху по ідеї мінвата лежить ? Тільки но побачив. Це На 10-му поверсі так колону несучу залили ? що посередині дирка ? ппц... Хоча вчора колона була ціла... полтергейст якийсь
Уважаемые соседи! Вчера в 3 корпусе, скорее всего 4-й этаж кто-то всю ночь!!! сверлил, таскал и тд. Не забывайте, что вы не в частном доме и слышимость ночью через потолочные перекрытия очень хорошая. Имейте уважение!!!
Також зверху і знизу чути все. В ванній так можна спілкуватись з сусідами)) І це з зробленою шумоізоляцією всього потолка... З сусідами зверху (на 7 поверсі) мені так точно не пощастило - так ходять, ніби на зло мені. А от через бічні стіни взагалі нічого не чую. Сусід також мене не чув. Ліфт тільки шумить.
Стяжка підлоги від забудовника йде без демпфера, от і чутно тих хто зверху. У ванній звук резонує від кафелю, та передається через витяжку, а особливо по стояку.
сегодня с самого утра и сейчас разбивают кладку из газоблока на первых этажах дома из силикатного кирпича думаю будут менять на силикатный)))
А Ви з 5-го поверху? Мені якраз цікаво, на скільки "шумний" я сусід) На всі стільці найближчим часом наклею наліпки, що б хоч від мене не було звуку шкрябання.
Цікаво скільки інвесторів 3-ї черги 1 корпус секція 1 читають даний форум ? Хотів би зустрітися до початку ремонту з інвесторами 2-х кімнатних з кухнями 24 кв.м з 11-го та 9-го поверхів. Якщо можна - напишіть в приват