Шановний Центробуд, Ви писали що по договору електроенергія на постійній основі повинна бути з 18.04.2015р., будьте так ласкаві написати на сайті як справи з виконанням постаклених обіцянок
Ц-Буд и в самом деле как обстоят дела с подключением света, ведь сегодня уже 21-е как никак. может дадите исчерпывающую информацию, поскольку в посте от 03.04. вы писали следующее:
Как я уже писал, практически каждый день приезжает машина с облэнерго или Центробуда и люди что-то делают в подстанции. Так что радует то, что Центробуд не положил на нас, и я уверен на 99,9% что электричество будет. Но с другой стороны я не думаю, что электричество будет в апреле.
Шановні мешканці будинку! Робота з забезпечення подачі електроенергії до КТП будинку добігає кінця: залишились лічені дні . А ось термін подачі електроенергії від КТП до будинку цілком залежить від швидкості оформлення необхідних документів (договорів, дозволів ) експлуатуючої організації з Обленерго.
Якщо потрібний окремий дозвіл на подачу, після дозвола на підключення... то це капець якийсь А знаючи з якою швидкістю наш "янтарний метеор" вирішує подібні задачі... я засмучений)))
Я вірно зрозуміла, експлеатуючею організацією... тобто Янтарем? прикольно бачу без світла нам ще довго "кукарікати"
Це ж треба))) Ще янтар, толком не прийняв справи, а "репутацію" заробив, на рік вперед не відмитися))) Загалом, світла в кінці нашого тунелю, ще не видно. Хех)))
загалом, якщо є технічна можливість, подача струму забезпечується шляхом укладння договору ЖБК Янтар з РЕМом К-Святошинського району. Обл.енерго тут не потрібен. з огляду на вказане, щоб подать струм ЖБК Янтар має прийнять за актом технічно справну підстацію у Центробуду та укласти договір з РЕМом про електропостачання будинку. в березні Тетяна Олександрівна казала, що ЖБК Янтар чекає введення в експлуатацію підстанції, щоб її можна було прийняти за актом та укласти відповідний договір на електропостачання.
Ну логично, что раньше, чем подключат подстанцию, это не произойдет. Вопрос, как долго это будет тянуться подсле подключения.
Вчера днем слышал на стройке, что электричества в апреле не будет. В лучшем случае электричество подключат до 1 июня.
Конкретней не могу. Но Центробуд еще не сдал подстанцию в эксплуатацию. А после сдачи в эксплуатацию Янтарь должен будет еще какие-то "бумажки" подписывать в Обл.энерго.