Софіївська Борщагівка, Волошкова 74, забудовник Савочка Є.П.

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Олег, 7 дек 2011.

  1. -tigra-

    -tigra- Member

    Очень удобно платить через Портмоне - они там и счета присылают, и показания счетчика есть куда вбивать.


    С 1 мая 7.1880 грн./м3
     
    Последнее редактирование модератором: 21 июл 2015
  2. Ghostrider

    Ghostrider Well-Known Member

    Информация по тарифам на оплату природного газа:
    Нормами постановления НКРЕКП от 03.03.2015 №583 установлены следующие розничные цены на природный газ для населения в случае использования его для индивидуального отопления или комплексного потребления (отопление, приготовление пищи и/или подогрев воды):
    - за период с 01 мая по 30 сентября (включительно) - 7,188 грн. за 1 куб.м. с учётом НДС;
    - за период с 01 октября по 30 апреля (включительно) - за объём потреблённого газа до 200 куб.м. в месяц (включительно) 3,600 грн. за куб.м. с учётом НДС, за объём потреблённого газа свыше 200 куб.м. в месяц 7,188 грн. за куб.м. с учётом НДС.
     
  3. Andrii

    Andrii New Member

    А че света в кладовках только у меня и Кузьмича нету?
    Признавайтесь кто кабеля перебил
    И не покупайте кладовки без света!
    жек морозится, Б.С. развел руками на собрании...
     
  4. romand

    romand New Member

    Безымянный.jpg
    Сусіди хтось в курсі що це за чоловік вже 5 день сидить зранку на одному і тому самому місці і читає книжку ???
     
    -tigra- нравится это.
  5. PVladimir

    PVladimir Member

    Добрый день! Уважаемые жильцы! Настоятельно рекомендую не покупать кладовок у ЖК Щасливый так как за время владения кладовкой 3-го подъезда по ул. Щасливой 55 уже три раза затапливало кладовку.
    На мои обращения были получены следующие ответы:
    1. От ЖЕКА - акт где указано лужа 0,5x0,5 вещи на стелаже ничего не испортилось.
    2. Смоляк предложил вопрос решать с поставщиком сантехнических изделий. Но тот не компенсировал убытков, хотя три раза его набирал.
    Выводы следующие:
    1. ЖЕК щасливый - организация работ в лучших традициях совка и директор ЖЕКА работник жеков при совке.
    2. Качество работ застройщика ниже среднего.
    3. Застрощик даже двери соседних квартир не может правильно установить - соседние двери открываются друг на друга. Зайдите в подьезд увидите.
    4. Из окон зимой дует.
    Сами думайте. Выводы делать Вам.
     
    zLOBster нравится это.
  6. romand

    romand New Member

    Ну давайте дивитись на речі правильно.

    1. ТОВ «ЖЕК Щасливий» (Код ЄДРПОУ 38256713) не є ЖЕКом ! Це юридична особа заснована СМОЛЯК ВІТАЛІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ. Дана юридична особа надає послуги Код КВЕД 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів.

    2. В назві з метою введення пересічного споживача в оману використано абревіатуру ЖЕК, що може означати все що завгодно ТОВ «Женя Едік Коля Щасливий» чи там ТОВ «Живи Економ Корисно Щасливий» і т.д.

    3. В змові з забудовником вони зобов’язали всіх укласти договори про надання послуг з утримання будинків на що всі юридично добровільно погодились.

    4. Найняли в минулому працівника Комунального підприємства з Вешневого декого ОСОБА БОГДАН СТЕПАНОВИЧ - керівник з 22.01.2013 р.

    5. Даний так званий «ЖЕК» вирішив що всі йому будуть платити а він буде надавати послуги як заманеться.

    6. Законом передбачено можливість створення ОСББ ! Тому ми всі з вами сміло можемо зібратись створити ОСББ і укласти з ним договір а так званий ТОВ «ЖЕК Щасливий» послати під три чорти і на цьому їх шулерський бізнесок закінчить.
     
  7. -tigra-

    -tigra- Member

    А кто знает, какая причина затопления подвала в 3-м подъезде 55-го дома?
     
  8. Ira_L

    Ira_L Active Member

    Якщо не помиляюся, то чоловік розказував, що лопнули якісь кріплення (перехідники) труби біля лічильників. Одним словом, причина знову в неякісних трубах+комплектуючих...:wall:
     
  9. natata

    natata Well-Known Member

    а вода яка потікла з тих труб враховується нам по лічильниках?
     
  10. Dmitiry Z

    Dmitiry Z Member

    Соседи подскажите педиатров. Есть у кого-то контакты врача который мог бы прийти на дом? Можно в личку
     
  11. Larochka

    Larochka New Member

    Добрый вечер, соседи! У кого есть дети и нет планов на завтра. Предлагаю 3 билета на Новогоднюю елку во Дворец Украина. БЕСПЛАТНО. Купили месяц назад, планировали пойти. Но сегодня неожиданно поменялись планы. Все друзья с детьми не могут завтра. Заберите! Жалко, если пропадут.
    Дата 26.12.2015г. Время 15.00 место Дворец Украина. Звоните 068106 9 один два 6
     
  12. капитан Ерко

    капитан Ерко Active Member

    какие результаты собрания 18 числа????
     
  13. Dmytro1207

    Dmytro1207 Member

  14. Dmytro1207

    Dmytro1207 Member

  15. Dmytro1207

    Dmytro1207 Member

  16. Dmytro1207

    Dmytro1207 Member

  17. Svitlya

    Svitlya Member

    Добрый вечер, Соседи! Проживание в нашем ЖК Счастливый, совсем не касается самого названия ЖК!!!!:SOS: Казалось бы, те вещи которые являются необходимостью для комфортного проживания, ОТСУТСТВУЮТ! Постоянные перебои с электроэнергией(или полное ее отсутствие, соответственно не отапливается квартира);слабый напор воды(или полное ее отсутствие), также страдает качество самой воды!!! Я конечно говорю конкретно за свою квартиру(живу на пятом этаже), возможно других это устраивает, но у меня лопнуло терпение(это говоря цензурно)!!!dergite men9 7-ro4to napisano perom :mad:Давайте требовать то, за что мы платим, но что в итоге либо получаем не в полном объеме, либо вобще не получаем!!! Почему мы должны сидеть в темноте и холоде, когда в ЖК София все освещается!(там застройщик побеспокоился о комфорте своих жильцов) Ну раз уж мы проживаем здесь, то давайте добиваться КОМФОРТНЫХ условий для себя и своих детей!!! Ведь уже скоро холода, а не отключения света нам гарантировать не могут!!!
     
  18. Svitlya

    Svitlya Member

    ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ "ТОВАРИСТВО КОРИСТУВАЧІВ ЦЕНТРАЛІЗОВАНИМИ МЕРЕЖАМИ "СОФІЇВКА"

    08131, Київська обл., Києво-Святошинський район, село Софіївська Борщагівка, вул. Київська, будинок 2-А


    ЗАЯВА

    Ми, ті, що підписалися нижче власники житлових квартир у будинках № 44, 50, 55, 61 по вулиці Щаслива, будинку № 74 по вулиці Волошкова (с. СофіївськаБорщагівка, Київська область), які перебувають на балансі ТОВ «ЖЕК Щасливий» просимо зробити перевірку та розібратися у причинах ситуації, свідками якої ми є.

    Так, останні пів року ми вбачаємо, що споживаємо забруднену воду. У воді завжди містяться частинки піску і ґрунту. Цей осад завжди видно – під час набирання води у ванну, раковину чи будь-які кухонні ємності. Крім того, ми помітили, що кількість таких фрагментів у воді помітно збільшується із зміною погодних умов – після опадів і танення снігу. Останні рази, 5.11.2016 року після дощу та з 15.11.2016 року по 23.11.2016 року, коли танув сніг, ми були змушені користуватися водою, що за кольором була темніша за річкову воду (фотографії води додаються).

    Ця ситуація дуже непокоїть нас, оскільки забруднена вода, з якої ми готуємо їжу, миємо посуд й миємося самі впливає на здоров'я нас і наших дітей. Брудна вода псує наші речі при пранні і з часом спричинить вихід із ладу побутових електроприладів, робота яких пов’язана із використанням води: газових котлів, пральних та посудомийних машин. Крім того, така вода може містити шкідливі для людського організму речовини, хімічні елементи, бактерії та інші мікроорганізми.

    Також, багато мешканців, які проживають в квартирах вище другого поверху спостерігають постійну відсутність тиску у водопроводі або взагалі відсутність водопостачання у помешканнях, хоча завжди сплачують за послуги водопостачання.

    Відповідно до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення від 10.08.2012 року,затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг - «Суб'єкти господарювання, які здійснюють централізоване водопостачання, повинні:

    Державним санітарним нормам та правилам «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» затверджених наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 05 липня 1995 року № 30, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 21 липня 1995 року за № 231/767;

    … забезпечити відповідність діяльності з централізованого водопостачання вимогам щодо кількісних та якісних характеристик, що відповідають параметрам, визначеним державними стандартами;…»

    Також, «Суб’єкти господарювання, які здійснюють централізоване водопостачання в частині виробництва питної води, повинні:

    …. проводити лабораторно-виробничий контроль на відповідність якості питної води, що подається споживачам, ДСанПіН 2.2.4-171-10, або мати договір на проведення таких робіт з атестованими лабораторіями інших організацій; …»

    Крім того, згідно статті 23 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» від 10.01.2002 року: Підприємства питного водопостачання зобов'язані забезпечити:

    …виробництво та постачання споживачам питної води відповідно до умов договору;

    …відшкодування збитків, завданих юридичним і фізичним особам внаслідок порушення вимог законодавства у сфері питної води та питного водопостачання, що сталося з їх вини;

    Також, згідно пункту 6 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведеннязатверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року - послуги з централізованого постачання холодної води повинні відповідати вимогам щодо якості і тиску води.

    Отже, відповідно до вищенаведеного,

    ПРОСИМО:

    1. Надати обґрунтовану відповідь із роз'ясненнямпричин недотримання вимог якості і тиску води централізованого водопостачання за вказаними об'єктами.

    2. Надати обґрунтовану відповідь із роз'ясненнямпорядку відшкодування збитків, завданих фізичним особам внаслідок порушення вимог законодавства у сфері питної води та питного водопостачання.
    Офіційні листи проcимо надсилати письмово на адресу.....

    25.11.2016р.

    Власники квартир:


    Это оригинал заявления с подписями жильцов для водоканала.
     
    Последнее редактирование модератором: 6 дек 2016

Поделиться этой страницей