Привіт сусідам! Ми з чоловіком (Юрою) вже майже півроку живемо на Амосова 7. Він, до речі, також IT-шнік :D Дітей поки не маємо, як і домашньої живності) Хоча дуже хочеться завести собі кошеня
Якщо в нас так багато ІТ-шників, то є до вас питання Що з інтернетом в наших будинках? Який провайдер, яка швидкість, які тарифи?
У нас зараз Vega, здається про нього вже згадували раніше. Безлімітний, швидкість до 100 Мбіт/сек, платимо 109 гривень в місяць. Досить хороший інтернет, перебоїв практично не було, але кажуть, що не до всіх будинків він підведений. Нам пощастило, в нашому був Одного разу була серйозніша проблема, але хлопці досить швидко приїхали і все оперативно виправили :cool: Зараз появився ще один провайдер - Maximum, але про нього нічого не знаю, коли ми підключалися, вибору не було )
Natalia, а у нас есть котяра лохматый и толстый)))) Я думаю, к тому времени как построят наш дом и мы сделаем ремонты, выбор провайдеров будет больше чем сейчас.
Те, що здають, це точно. Мій друг у травні збирається сюди переїжджати на зйомну квартиру. Але чи багато хто здає, невідомо. На Авізо знайшла декілька оголошень про оренду квартир з нашого містечка, так що думаю, що це цілком реально
Підкажіть ще які саме встановлюють котли? Хто виробник і яка модель? Чи вони не гудять і як працюють? І тарифи на комунальні послуги, щоб бути вже морально готовим. Я так розумію, що ЖЕК приватний і має монополію на всі послуги...
По поводу котла не скажу.. Но про тарифы я уже задавал такой вопрос. Ответ № 73 https://novakvartira.com.ua/forum/threads/7/page-4
У нас стоїть котел Buderus Logamax U022-24K. Не сказала би, що сильно гудить, реально чути тільки коли ти на кухні, а так вже навіть не звертаємо на нього уваги
У нас пока отсутствуют двери внутри квартиры, так поначалу было очень проблематично, особенно ночью. За неделю правда привыкли и уже не обращаем внимания.
Возможно и можно, нужно на них "выходить" напрямую.. хотя мне кажется, что там "уже за все уплачено, все закуплено"
Андрей, со слов менеджера застройщика, котел по Боголюбова 4, будет установлен 1 на подъезд. Так что полагаю маловероятно услышать, насколько шумно он работает.
Всем приветик! Мы инвестируем в кв-ру на Боголюбова 4, 2 подъезд 2 этаж - Вика, Дима, Максим 1,3, и еще брат или сестричка Максима (пол пока неизвестен ))) кстати, нас этот вопрос тоже волнует, хотели бы снять кв-ру в городке, так что просьба - вдргу кто-то что-то услышит о сдаче кв-ры - сообщите плизз на мейл micra_v@mail.ru. Спасибо!!!