Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Маленький балкончик скорее всего многие будут "переделывать", главное чтобы все поставили примерно одинаковые окна на этом балконе, тогда внешний вид дома не пострадал бы)

2. iBBi

iBBi New Member

Это та которая несущая?

3. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Дом монолитный, тут нет несущих кирпичных стен.

4. Good Kid

Good Kid Member

"Несущая" останется стеной комнаты, ее рушить нельзя.

5. Vadim

Vadim Member

Було б ідеально зробити так (прибрати той балкончик в залі):
    Тоді б і на кухні можна було б уголок розмістити під вікном, і зала б правильної форми була... А так з цими апендиксами якось тупо.
    Але, мабуть, це не реально :(

6. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Реально тільки так:
    13SunX0Nz-1.png

Але краще так - величезна кухня-студіо + дві спальні:
    13SunX0Nz-2.png

7. Vadim

Vadim Member

Там взагалі перепланування можна робити? Хтось цікавився?

8. можно)

9. Good Kid

Good Kid Member

10. iBBi

iBBi New Member

Разве можно сносить эти стены?
    Вроде как "толстые" стены это несущие (на картинке обвел красным) и снести их нельзя. А тонкие можно (обвел зеленым).
    Это же мне подтвердили в отделе продаж. Ошиблись?

Вложения:

• 2_3м.jpg
      2_3м.jpg
      Размер файла:
      15,5 КБ
      Просмотров:
      424
  11. Good Kid

Good Kid Member

Не совсем так. Все "толстые" несущие, кроме той стены балкончика что перпендикулярно той которую Вы выделили зеленым. Эта стена из кирпича, ее видно с улицы - и можно сносить, от это дом не пострадает.

12. iBBi

iBBi New Member

Понятно. Спасибо за информацию :)

13. vlrvvv

vlrvvv Active Member

14.09 It's Raining
    IMAG0806.jpg

14. Good Kid

Good Kid Member

Это наверное плохо, что утепление мочится под дождем:(

15. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Ну, сам пенополистирол не промокнет, а вот в инструкции к клею Ceresit для пенополистирольных плит написано:
    "Підготовка основи здійснюється згідно зі СНиП 3.04.01-87
    і ДБН В.2.6-22-2001. Основа повинна бути сухою та міц-
    ною, без видимих руйнувань."

16. Андрій

Андрій Moderator

Шановне панство, доброго дня!
    Переглянув дану гілку форуму. Маю деякі думки.
    Не маю жодного наміру ані переконувати придбати квартиру у «Вишневому затишку», ані відмовляти від таких планів.
    Протягом липня-серпня ми з дружиною відвідали 15 будівельних об’єктів різного ступеню готовності (від невідритого котловану до ще не зданих, але повністю готових будинків).

Без сумніву, моя думка (наша спільна з дружиною) є суб’єктивною думкою досить специфічних людей. Але, кому цікаво, можете читати далі.
    Щодо якості виконання будівельно монтажних робіт. Із тих об’єктів, що ми відвідали (15), деякі були ще не утеплені по фасаду та не оштукатурені всередині (9), тому ми мали змогу оцінити своїм дилетантським оком якість робіт. Не викликали сумніву лише: 5, в тому числі «Вишневий затишок».
    На інших об’єктах ми бачили:
    • дірки в кладці несучої стіни (розчин або вже викришився та видувся протягом, або його так халатно клали);
    • різної товщини шви цегляної кладки: від близько 2 см до невеличких ділянок кладки майже «насухо» – такі собі нащадки інків мурували. За ДСТУ товщина швів має бути 1 см;
    • явні (ми були без рівня) «животи» капітальних стін – відхилення від вертикалі;
    • «хвилясті» ділянки кладки – ряди цегли лежали не горизонтально, а «опускались» вниз.

Тому якість робіт тут надзвичайно сподобалась.
    До речі, пальові фундаменти використовуються саме на складних грунтах. Піщані грунти Київщини не мають достатньої несучої здатності для того, аби будувати 10 поверхів на стрічковому фундаменті. Високі грунтові води? Використання пальового фундаменту тим більш доцільне.
    Будівництво багатоквартирного будинку на земельній ділянці, що належить територіальній громаді населеного пункту, ми сприймаємо як найбільш бажаний варіант. Це – один із наших «бзіків». Таких ми бачили лише три: «Акварелі», «Вишневий затишок» та ще один у Петропавлівській Борщагівці, назву на пам’ятаю.
    Договори суперфіцію якось лякали. Можливо тому, що один із перших таких договорів, з якими я ознайомився, був укладений між двома фізособами та забудовником. При цьому одна фізособа за дивним збігом обставин була (є) єдиним власником забудовника (або власника забудовника, точно не пам’ятаю).
    Більшість об’єктів (які ми оглядали) зводиться на приватній землі. Але, оскільки я людям не вірю, в мене є суттєві сумніви щодо того, що ці земельні ділянки без «пригод» будуть передані на баланс експлуатуючої організації або територіальної громади. Принаймні, в жодному з договорів такого пункту не було. А продавці майже всі як один говорили щось на кшталт: «Ну, власнику землі ж не вигідно не передавати землю. Він будує щоб продати, а не мати проблем».
    Не вірю я простим словам при тому, що з мене беруть гроші та підпис під договором.
    Підвал. Знайдіть хоч один об’єкт, зданий протягом останніх років у Києві, в якому підвали роздали жильцям безкоштовно, і я виставлю Вам пиво після свого заселення.
    ЖЕК. Ситуація аналогічна підвалу (окрым виставлення пива). Більшість тих об’єктів, які ми оглянули, будуть передані на баланс приватним ЖЕКам. Ми користувались послугами приватного та комунального ЖЕКів. Різниці не помітив.
    Про ОСББ поки що маю негативну думку, але обґрунтувати не можу J. Тому залишаю при собі.
    Розташування. Напроти одного із об’єктів, де ми побували, розпочато будівництво промислового об’єкту. Зі слів будівельників – складу. Ми квартири вже навіть не дивились.
    Три об’єкти розташовані на відстані не більше 200 м від дороги із жвавим рухом (на Петрівське, поза межами населених пунктів). У нас двоє малих синів. Варіанти відкинули.
    Залізниця поруч теж дуже тривожний момент. Але за сукупністю багатьох факторів ми обрали «Вишневий затишок».
    Зараз перечитав все й дійшов думки, що все дуже схоже на замовлену статтю. L Я не троль та заробляю на життя іншим J

З повагою, Андрій

Анна-Мария нравится это.
  17. Цікаво, замовленою статтею, Ви називаєте власне висловлювання на форумі?

18. Андрей, первая очередь дома «Вишневий затишок» строиться на земле, которая ранее была частным сектором, соответственно она не принадлежит городу. Кто владелец я не знаю, читайте договор, наверняка там должно быть это прописано. А вот вторая очередь так же как и "Акварели"построится как раз на земле которая принадлежит городу и дана застройщику в аренду.

19. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Владелец - ТОВ "Чабаниміськбуд", по договору аренды землей владеет ТОВ "СПМК№1"

А вот у "Акварелей" с землей не все чисто. "Город" забрал участок у кооператива „Кооператив пересувна механізована колона” - не выкупил, а именно забрал, просто отменил действующий постоянный акт на землю)
    Было много судов - вот решение одного из них - http://reyestr.court.gov.ua/Review/3590367 (Визнати недійсним рішення XXIV сесії V скликання Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області). Что там сейчас с этой мутью - никто не знает.

20.  

Поделиться этой страницей