З питання можливої афери ЖК Акварелі

Запись в дневнике разместил пользователь Spiro, 2 фев 2012.

Доброго дня усім форумчанам. Я з дружиною предметно зацікавились можливістю придбання квартири в ЖК Акварелі, починаючи з листопада 2011р. При цьому, на протязі близько 1,5 року ми прослідковували інформацію щодо різних новобудов Києва, Ірпіня, Соф. Борщагівки і т.д., за виключенням Лівобережжя. Цікавились не лише шляхом використання інтернет ресурсів, але й виїздили на місце великої кількості новобудов, в т.ч. в ЖК Акварелі. Як відомо, нічого ідеального не буває, особливо, якщо існують певні обмеження в коштах. Тому, враховуючи усі за і проти різних новобудов, як писав вище, в листопаді 2011р. ми обопільно визначились з нашим вибором на користь квартири саме в яскравих "Акварелях" і очікуємо початку продажу 4-ї черги. Слід зауважити, що всю гілку форуму я перечитав, дуже втішають темпи будівництва, подабається планування квартир, облаштування підїздів та багато іншого.
Проте, хотілося б певних пояснень від адміністрації забудовника з питання розміщення великої кількості антирекламних листівок, якими майже щоденно обклеєні вагони метрополітену. На мою думку, якщо забудовник зацікавлений у прозорих і зрозумілих стосунках з інвесторами чи потенційними покупцями, йому не заважало б поінформувати покупців щодо прийняття відповідних заходів і т.ін. Зазначені дії невстановлених осіб як мінімум підпадають під кваліфікацію "хуліганства", можливо під кваліфікацію "перешкоджання законній господарській діяльності" забудовника.
Дякую за увагу. Чекетаму повідомлень адміністрації забудовника щодо прийнятих заходів, направлених на встановлення винних осіб та їх притягнення до відповідальності. Сподіваюсь, що належна репутація забудовника потрібна не лише інвестору, але й самому забудовнику.
  1. Dmitry
    Доброго дня. Раді вітати на форумі! Піар-служба комплексу заглядає на форум, але зазвичай не виходить далі гілки про комплекс. Я також задавався подібними питаннями, і що найбільше мене хвилювало, це величезна кількість реклами, яка, напевно, коштує мільйони гривень. Це відразу насторожило. Детально не вникав в суть справи, тому-що зупинився на об'єкті в Софіївській Борщагівці, після чого не приділяв великої уваги моніторингу Акварелей.