ФАСАД - ЦЕ ОСНОВНА ЕСТЕТИЧНА ЗОНА ШАФИ

Запись в дневнике разместил пользователь Mebli-Town, 27 фев 2014.

Меблі/Мебель
Відомо, що функціональні характеристики шафи-купе забезпечують якісна фурнітура і надійна розсувні система, а його естетика в більшій мірі залежить від дверних полотен.
Якщо бути більш точними, то від матеріалів, з яких вони виготовлені. При їх виборі повинні враховуватися :
- Безпека при експлуатації. Дана вимога стосується , в першу чергу, фасадів, виготовлених із застосуванням дзеркал і стекол.
- Ходові ролики кожної моделі розсувної системи здатні витримувати певне навантаження, ці дані є в супровідної технічної документації . Тому , вибираючи матеріал для дверних полотен, обов'язково потрібно враховувати загальну масу полотен, особливо це актуально для фасадів з великою площею .
- Раціональне використання вихідного матеріалу.
- Відповідність стилю оформлення кімнати і меблів.
Виконання перших пунктів повністю водить в обов'язки технологів MEBLI-TOWN. Ми зацікавлені як у доступній вартості нашої продукції , тому не допускаємо перевитрати матеріалів, так і в безпеці і довговічності шаф- купе, оскільки на них ми даємо гарантію. А от вибір декорів і самих матеріалів здійснюється спільно з клієнтом, дизайнери при необхідності дають корисні поради, але ніколи не тиснуть своїм «авторитетом» на клієнта і не нав'язують свою думку. У результаті такого підходу в 99,9 % випадків вдається підібрати найбільш відповідне за всіма показниками наповнення для фасадів шафи-купе.
ЯКІ МАТЕРІАЛИ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ НАПОВНЕННЯ ШАФ-КУПЕ?
Конструктори і дизайнери меблів залежно від ситуації пропонують клієнтам на вибір наступні матеріали для оформлення дверей шаф-купе:
1. Дзеркало - найбільш популярний виріб зі скла, який зустрічається в різних варіаціях в 75 % шаф- купе. Уникнути одноманітності фасадів при їх використанні допомагає нанесення різноманітних малюнків і візерунків за допомогою піскоструйного напилення або художнього розпису спеціальними фарбами.
2. Плити ДСП або МДФ - не менше популярний матеріал. Існує величезна кількість декорів, тому труднощів з вибором такого наповнення бути не повинно. Крім цього на ДСП або МДФ при бажанні клієнта може бути завдано шпон, що забезпечить таким фасадам вигляд натурального дерева.
3. Акриловий пластик для шаф купе - практичний і незамінний при виготовленні ультрасучасних меблів. Відмінно підходить для виробництва шаф-купе в стилі хай -тек і меблів для дитячих кімнат.
4. Матові (сатин ) і тоновані стекла найрізноманітніших кольорів і відтінків - універсальний матеріал, що використовується для оформлення фасадів , поєднаних з будь-яким інтер'єром
5. Бамбукові та ротангові плити - популярні у любителів східної екзотики. Даний матеріал являє собою сплетені або прямі волокна названих рослин, які наклеєні на плиту ДСП або МДФ. Існує більш дешева імітація таких декорів - пресформінг .
6. Штучна чи натуральна шкіра, наклеєна на МДФ - прекрасно буде виглядати в дверному отворі будь-якої шафи-купе, маючи дорогий презентабельний вигляд. Є обмежений набір фабричних декорів , а також можливе виготовлення на замовлення вставок для фасадів шафи -купе, що істотно розширює можливості виробників меблів.
7. Скло з малюнком на фотополімерній плівці. Найрізноманітніші зображення, катрини, фото, портрети можна виготовити і помістити за скло фасаду шафи. Така шфа може стати справжньою сімейною реліквією із зображенням на ній сімейного фото.
8. Вітражі - дороге, але надзвичайно красиве задоволення мати вітражі на фасадах! Вітраж можна виконати в різних стилях, з різними зображеннями, але в будь-якому випадку вони будуть виглядати шикарно!
9. Комбінування різних матеріалів під час складання одного дверного полотна. Це здійснюється за допомогою сполучних профілів , за допомогою яких стикуються окремі ділянки вставки. ДСП+дзеркало, вітраж, ситин чи скло. Сатин+дзеркало і т.д.

Вложения:

Mebli-Town

Об авторе

Доброго дня. ми виготовлюємо корпусні меблі на замовлення - кухні, шафи, вітальні, гардероби, дитячі і багато інших меблів. можете прислати нам на прорахунок варіант, який вам сподобався, або запросити майстра на безкоштовний замір і ми створимо для вас індивідуальний проект (в нас це також безкоштовно). Дзвоніть 093 548 44 88, 383 63 71 Олександр Також долучайтесь до нас в соц. мережах) https://vk.com/mebli_town http://www.odnoklassniki.ru/meblitown http://www.facebook.com/groups/MebliTown/