меблі в дитячу кімнату

Запись в дневнике разместил пользователь Mebli-Town, 27 фев 2014.

Покупка меблів - це завжди відповідальне і серйозне рішення, особливо , якщо мова йде про дитячі меблі. Адже всі батьки хочуть забезпечити малюка найкращим, безпечним , зручним і сучасним. Підбір меблів для дитячої ускладнюється ще й тим , що дитина швидко росте, і меблі повинні «рости» разом з ним. Мирозповімо, на що звернути увагу при купівлі предметів інтер'єру для дитячої.

Багато хто цікавиться, чи варто купувати гарнітур в дитячу. Звичайно, це зручно, але це рішення добре для великої кімнати, якщо ж дитяча маленького розміру, то гарнітур може зайняти весь простір, і малюкові не залишиться місця для ігор та інших занять. Крім того, пам'ятайте , що малюк буде дорослішати, і вам поступово доведеться замінити багато предметів . Наприклад , замість столу для малювання буде потрібно комп'ютерний і робочий стіл, а відкриті стелажі замінять закриті шафки . Та й підростаючій дитині навряд чи буде комфортно в оточенні пташок і метеликів , які так йому подобалися , поки він був маленьким. Таким чином , покупка гарнітура для дитячої доцільна , якщо в кімнаті живе підліток або студент - тобто доросла людина, яка не вимагатиме частої зміни обстановки .

При покупці меблів для дитячої дуже важливо звернути увагу на матеріали , з яких вона виготовлена. Вони повинні бути якісними , натуральними і не містити шкідливих речовин і токсинів. Природно , що безпечна і «здорова » дитячі меблі коштує недешево. Якщо дозволябть кошти, ми рекомендуємо придбати меблі з масиву дерева , фанери або високоякісного МДФ, або ДСП із мінімальним вмістом формальдегідів. Якщо ж коштів не так багато , а про здоров'я дитини все ж хочеться подбати , ви можете придбати меблі «середнього класу» - це предмети інтер'єру з ДСП , але тільки належать до класу Е1 ! Як правило , такі меблі має добре оброблені краї і не виділяє шкідливі речовини.

Меблі , яка ідеально підходить для дитячої - трансформер . Коштують такі гарнітури недешево , але і отримується вона на багато років. Виробники пропонують стільниці з регульованою висотою ніжок , ліжка- трансформери , які збільшаться в довжині , варто лише підкрутити потрібні гвинтики . Теж саме стосується крісел і шаф. Такі меблі буде «рости» разом з малюком , і позбавить вас від необхідності покупки нових гарнітурів кожні три роки. З іншого боку , у меблів - трансформера є істотний недолік: гарнітур набувається на 5-7 років , і за цей час він може набриднути і малюкові, і вам . Крім того , поки дитина маленька , він буде малювати на стільниці і стінках меблів , і всі ці малюнки залишаться з ним на довгий час. Так що, вирішувати вам, чи варто купувати меблі - трансформер для дитячої.

Тепер кілька слів про колір меблів в дитячій. Якщо ви прихильник класики і спокійних кольорів , то , звичайно , дитячу можна оформити в такому ж стилі , однак , пам'ятайте , що дитинство - найяскравіша і відв'язати пора , коли шафа може бути рожевою або синім , а ліжко ніжно жовтим. Нехай в дитячій буде багато кумедних і яскравих речей , з якими малюк зможе грати. Вибираючи яскраві меблі для дитячої, врахуйте , що приміщення, звичайно , має бути яскравим , але не наляпісто. Постарайтеся уникати агресивних і кислотних кольорів меблів - вони стомлюють дитячі очі і призводять до гіперактивності. Краще розділити дитячу на зони: місце для ігор, навчання , сну і відпочинку. Якщо перше можна оформити в яскравих кольорах і підібрати незвичайні меблі , то для сну і відпочинку краще вибрати спокійні тони і класичні меблі. Щоб дитяча вийшло красивою і комфортною для дитини , не забудьте запитати і його думка теж - зрештою , адже це його кімната! #дитяча

Вложения:

Mebli-Town

Об авторе

Доброго дня. ми виготовлюємо корпусні меблі на замовлення - кухні, шафи, вітальні, гардероби, дитячі і багато інших меблів. можете прислати нам на прорахунок варіант, який вам сподобався, або запросити майстра на безкоштовний замір і ми створимо для вас індивідуальний проект (в нас це також безкоштовно). Дзвоніть 093 548 44 88, 383 63 71 Олександр Також долучайтесь до нас в соц. мережах) https://vk.com/mebli_town http://www.odnoklassniki.ru/meblitown http://www.facebook.com/groups/MebliTown/