Тренди в дизайні інтер'єру 2017

Запись в дневнике разместил пользователь Лия, 14 окт 2016.

Тренди в дизайні інтер'єру 2017

Одним з найбільш важливих подій для меблевих дизайнерів і виробників Європи понад півстоліття традиційно залишається меблевий салон ISaloni в Мілані. Які ж основні тенденції на 2017 рік представила ця виставка в 2016? Компанія «Час Ремонту» підготувала огляд основних трендів у світі дизайну інтер'єру на наступний рік.

Основні матеріали

Очевидно, що на піку популярності в 2017 році буде натуральний камінь і його імітація – від підлогової плитки до фотозображень.

Дуже актуальною стане оздоблення у вигляді різьблення по каменю. Виробники вже давно використовують геометричні мотиви, але в наступному році професійна різьблення або геометричні принти з натурального мармуру стануть фішкою сезону.

Не залишиться без уваги і метал. Латунні і мідні мотиви та аксесуари простежуються скрізь: на сантехніці і фурнітурі, в окантовках стільниць та іншої меблів, на панелях. Рожево-металевий відблиск таких доповнень освіжає самий класичний інтер'єр.

Дизайнери не забули і комбіновані поверхні. Метал в поєднанні з деревом, натуральною шкірою, текстилем дозволить реалізувати цікаві рішення. Більш складними стають стінові панелі, це вже не тільки звичний шпон або оксамит, але і шкіра, і всюдисуще 3D. До речі, дерево в чистому вигляді відходить на другий план, в минулому залишається використання грубої необробленої текстури. Мода тяжіє до нових комбінованих матеріалів.

Кольорова гамма і орнаменти

2017 рік пройде під знаком синяви, актуальними будуть бірюзові і зелені відтінки. Переходи з синього на зелений, насичені темні кольори – основа інтер'єрної кольорової гамми. А ось акценти можуть бути яскравими – жовтими, рожевими – навіть в чоловічому інтер'єрі.

Колір буде органічно доповнюватися металом, наприклад, латунню. До речі, сучасний метал вже не фарбують, а надають йому потрібні відтінки лабораторним хімічним шляхом.

Особливо затребуваною стане тема джунглів, але ускладнена і трансформована. Принти можуть бути монохромними, виконаними в техніці сепії, доповненими листям з метали. Особливо ефектно такі доповнення виглядають на панелях і світильниках.

Принти, що прийшли з флори і фауни тропіків, вигідно поєднуються з деревами-екзотами (евкаліптом), мармуровими і металевими аксесуарами, забезпечуючи екзотичний лоск такого інтер'єру.

Інтер'єрні форми-2017

В інтер'єрному дизайні буде переважати геометрія, відбиваючись і в принтах, і в формах меблів. Ламані геометричні лінії знайдуть відображення в ніжках стільців і стільницях. Популярними будуть куби – від скляних підвісок до стендових панелей.
Світовим трендом стають стінові 3D панелі. Стіни можуть оформлятися шкірою, замшею, розділеними металевими або дерев'яними елементами.
Світильники – вже не просто освітлювальний прилад (поодинокі лампи неактуальні). Це складна композиція, перекраивающая архітектуру простору.
Основною рисою інтер'єрних рішень можна назвати каркасність. Вона властива всьому – від меблів до декору. Це вплив геометрії, яка диктує власні закони ліній, форм і композиції.

Серце будинку – кухня


Кухонні інтер'єри теж мають кілька родзинок. Популярні розсувні стільниці і раковини , які можна прибрати, декоративне підсвічування. Варочну панель пропонується приховати під мармур стільниці. Таке рішення не тільки естетично, але і практично – звільняється додаткова робоча зона.

Висновок такий: у 2017 році ми будемо мати справу з комбінованими інтер'єрами, в яких переважає геометрія, поєднання матеріалів і квітів, природні принти і функціонал.

1462429428_interior-design-1.jpg 1462429429_cristina.jpg 1462429475_interior-design-2.jpg 1462429596_interior-design-4.jpg 1462429662_interior-design-3.jpg 1462430146_interior-design-7.jpg 1462430155_interior-design-8.jpg 1462431678_interior-design-12.jpg 1462431688_interior-design-14.jpg

Оригінал матеріалу на сайті Время Ремонта

Вложения:

Лия

Об авторе

Доброго времени суток, дорогие форумчане! Я представляю строительно-ремонтную компанию, а здесь на форуме выкладываю интересные идеи по выполнению ремонтных работ, дизайнерские решения или просто приятные публикации для хорошего настроения! Спасибо за внимание, всем хорошего дня и ночи :) Натуральные напольные покрытия http://daparket.com.ua/ Ремонт и строительные работы http://remont-time.com.ua/