Ось таке розсилають шарлатани!
Спочатку я подумала: що це за дурня. Перечила декілька разів і зрозуміла, що я ніби-то виграла машину "Шевролет". Я ні неде не запиписувалася на конкурс, мені стало цікаво. Спочатку я зайшла на сайт уважно прочитала умови акції ( там було декілька сторінок мільким шрифтом) в кінці умов було написанно що я повинна обов"ясково в цей же день, коли прийшла смс, поїхати по такій то адресі , що на наступний день я поввина оплатити 1% за доставку, ну і бла бла бла.
Перше, що мені потрапило в очі, що на сайті не має нормального логотипу, і саме головне, що в меню з ліва АКЦІЇ були на першому місці. Зазвичай про Акції можна знайти в кінці меню, адже це не сама головна інформація. Тому що, якщо людина і заходить на сайт, то в першу чергу вона дивиться асортимент, історію компанії, адресу і потім вже, ящо людину влаштовує якість товар, вона цікавиться чи є акції, щоб зекономити якусь суму на товарі.
Потім я вирішила знайти сайт в Гугл, але як не дивно я його незнайшла. Це спеціальна силка яка закрита для інтернету, на неї можна зайти тільки в тому разі, якщо знаєш адресу сайту.
Зверніть увагу на коди номерів (оператори), вони по-ідеї повинні бути різними, а вони всі Лайф 073, 093, 063.
Мені дуже шкода інших людей які отримали смс і повірили в це!
Недовіряйте нікому, нажаль паравди мало...
Лохотрон: "Ви виграли машину"
Запись в дневнике разместил пользователь Marina64, 11 мар 2016.
Ekomebel нравится это.