Я мешкаю на Подільська 1. Поставив прилад ЗУБР для запобіганню стрибків напруги. Він з заводу на мінімум 190 Вольт розрахований. Він відмикав навіть коли я тільки робив ремонт. Я знизив до 180 В. Заселився і вечорами навіть 175 В встановив - всеодно вимикає. Котел не гріє - всі плачуть. Що конкретно хто з цим робив? Я вже відімкнув котел від ЗУБРа і вивів напряму через невеликий стабілізатор на котел. А інша техніка? це ж не діло так жити.
Да ничего не делаем, стоит стабилизатор на котел, напряжение постоянно прыгает, техника терпит. За 4 года проблем никаких! Все постоянно в розетках!
Ага все супер. ще коли низька напруга то техніка просто не вімкнеться. А якщо буде скачок? По інформації на минулому тижні було подано 380В на фазу. Як наслідок згорівші лампи в підїзді. У нас домофон накрився. не знаю з чим це повязано - може з цим. Однозначно треба ставити ЗУБР але нижній порог закручувати на мінімум, бо при такому стрибку все згорить. Я ще поюзаю, але для себе можливо куплю великий стабілізатор на 5 кВа
Тоже стоит стаб на котел, и часто бедный как аж захлебывается, техник остальная терпит да не вся. Комп (между прочим орудие моего труда) выдает ошибки все чаще и чаще.