Душ или ванная

Тема в разделе "Ремонт квартир от А до Я", создана пользователем VovaDP, 8 окт 2017.

1. VovaDP

VovaDP New Member

2. VovaDP

VovaDP New Member

3. Zhenya.P

Zhenya.P New Member

Поділюся своїми роздумами з приводу вентиляції, бо це актуально для ванної кімнати.
    Прочитавши багато позитивних відгуків про високу якість та надійність вентиляторів Soler&Palau. Вирішив поставити замість старого китайського вентилятора, новий Soler&Palau Серії Silent (можна глянути тут https://solerpalau.org.ua/pobutovi-vytiazhni-ventyliatory/).
    Що сподобальсь у вентиляторі:
    - На підшимниках - знижує шум та вібрацію, дозволяє установити вентилятор як вертикально, так і горизонтально;
    - при потужності 8 Вт. видає 95 куб. м/год. - доволі багато для такої потужності;
    - є зворотній клапан.
    В цілому, після знайомства з вентилятором S&P, я дуже затащився. Вентилятор бомба. В мене до того доспел стояв, ті позаземні звуки, що він видавав через якихось 3 роки, я досі з жахом згадую.

Підводячи підсумок - я особисто за хорошу вентиляцію з решітками і вентиляторами.

4. Nikolaus78

Nikolaus78 New Member

Гидробокс интересное решение,возьму на заметку

5. Igor8952

Igor8952 New Member

долго сомневался где покупать смесители и наткнулся на хороший интернет магазин www.supermarket-santehniki.ru тут смог себе выбрать смесители отличного качества и удобных модификаций.

Поделиться этой страницей