Горище над 5-м поверхом

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Варсак, 17 янв 2017.

1. Варсак

Варсак Member

Добрий день всім мешканцям.
    Наразі цікавить питання освоєння горища над своєю квартирою? Бо я маю квартиру на 5-му поверсі і поглядаю в сторону облаштування там тех приміщення або невеличкої кімнатки - двух.

головні питання
    1) чи хтось робив таке?
    2) чи отримував хтось дозволи в ЖЕКі на такі дії?

Grizvold нравится это.
  2. доброго дня.

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
    ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Наказ №75 від 17.05.2005

Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій

3. Утримання приміщень

3.2 Особливості утримання горищ та технічних поверхів

3.2.4 Горищні приміщення не повинні бути захаращені будівельним сміттям, домашніми й іншими речами та обладнанням

3.2.5 Вхідні двері або люки повинні бути завжди замкнені. Вхід на горищне приміщення і на дах дозволяється тільки працівникам виконавця послуг, безпосередньо відповідальним за технічний нагляд, і тим котрі виконують ремонтні роботи, а також працівникам експлуатаційних організацій, обладнання яких розміщене на даху ц у горищному приміщенні.

3.2.7 Використання горищних приміщень під майстерні, для сушіння білизни і під складські приміщення не допускається.

Последнее редактирование: 19 янв 2017
    marzen, Grizvold и Опасная нравится это.
  3. Правда

Правда New Member

Жек, а підвали (цоколя)?

4. Варсак

Варсак Member

Гарне питання, чому ж тоді відділ продажу говорить зовсім іншу інформацію?
    "так там можна згодом зробити все що завгодно - це ж над вами"

можем зафіксуваи це на відео "таємним" покупцем.

Якщо дійсно заборонено то донесіть це до відділу продажу, а ще краще роздрукуйте пам'ятку. Бо в мене складується враження що головне продати, а далі хоть трава не рости. Про все що забув запитати вони умовчали, або відверто збрехали
    1) 500 грн за вивіз сміття - горорять тільки коли ти хочеш забрати ключі
    2) пуск газу роблять вже 3 місяці - і кожен раз кажуть ось-ось
    3) говорять котел став будь-який - а в реалі тільки 24КВа. Навіщо такий потужний на 33 квадрати ніхто сказати не може потім.

5. Правда

Правда New Member

КУ-КУ ЖЕК!!! А що з приводу підвалів, чи це не технічне приміщення?

Варсак и Grizvold нравится это.
  6. alexandrums

alexandrums Active Member

Очень удачная тема!
    Предлагаю делиться мыслями, так как аналогично взял квартиру на 5 этаже только после навязчивой рекламы чердака - который над квартирой.
    Что будет ЖЭК делать в случае самозахвата? Судиться? Так застройщик столько всего нарушил что если нас будет много, а я уверен таких много, их Наказы будут упразднены.

Даже Небога не был так категоричен в этом вопросе.

Последнее редактирование модератором: 25 янв 2017
    Grizvold нравится это.
  7. alexandrums

Давайте объединяться в вопросе "освоения" чердака над собой. Со слов менеджеров если это будет массово все вопросы быстро решаться.

marzen, Варсак и Grizvold нравится это.
  8. Grizvold

Grizvold Active Member

Також живемо на 5му, коли купували квартиру у ВП говорили аналогічні речі, дах над квартирою ваша територія, використовуйте її за на власний розсуд.

marzen нравится это.
  9. Grizvold

Grizvold Active Member

Плюсуюсь, потрібно обєднуватись і вирішувати це питання.

10. Варсак

Варсак Member

Я за в мене 2 горища :)
    А підвали вони і без вас продадуть під офіси та магазинчики.

11. Варсак

Варсак Member

Давайте Збирати всіх бажаючих це зробити та добиватись дозволів розмістити там тех- приміщення.
    1) Варсак
    2) Grizvold

Хто ще приєднуйтесь!

AlexRHV, marzen и alexandrums нравится это.
  12. Правда

Правда New Member

+

По закону і горище і підвал належать власникам квартир і вважаються технічними поверхами, але в ММ підвали продають, може в майбутньому і горище теж почнуть продавати, хто їх знає до чого додумаються і на чому захочуть заробляти. Жек трошечки збрехав, тому ЖЕК - БРЕХУН!!!

Последнее редактирование модератором: 26 янв 2017
  13. Опасная

Опасная Well-Known Member

А мені от цікаво, того горища кіт наплакав, навіть якщо Забудовник/ЖЕК/сусіди погодяться на використання Вами горища в персональних цілях, то що там можна обладнати?

До того ж, його потрібно в такому разі ділити між усіма сусідами усіх поверхів, бо воно загальне над усіма:cool:

Naste4ka нравится это.
  14. Правда

Правда New Member

Нехай Вас це не хвилює, а хвилю тих хто на нього розраховує.

marzen нравится это.
  15. Опасная

не зрозуміла тон Вашого повідомленя?

16. Grizvold

Grizvold Active Member

Я нічого там не планую, але не хочу, щоб хтось лазив над моєю квартирою, стелю якої робили за власний кошт! Коли купували, замість стелі там була пара дошок і утеплювач ...

alexandrums нравится это.
  17. Правда

Правда New Member

Приязний, хто розраховє - хай розраховує, хто не розраховує - нехай не розраховує

18. Опасная

ну так можна ж так зробити, що ніхто не буде розраховавати....
    А щодо так званих підвалів, скоріш за все вони оформлені саме як цокольне приміщення, яке можна здавати в оренду.

19. Правда

Правда New Member

20. alexandrums

Поделиться этой страницей