Наша перша квартира

Тема в разделе "Отчет: Наш ремонт", создана пользователем inha, 3 фев 2016.

1. inha

inha Member

Всім привіт! Розкажу я про наш ремонт.

Але спочатку хочу виразити подяку:
    Олексію (Алекс прораб), за терпіння, допомогу, скидки і робітників, які зараз спасають наш вимучений ремонт.
    Глібу (jeyme) за цікаві ідей і поради.
    Всім авторам тем про їх ремонти.

Ми інвестували в квартиру, коли від будинку був лише фундамент. Поки чекали на збудовану квартиру, я вивчала різні форуми і основи ремонту. Ось така нам дісталася квартира від забудовника(1111.ipg)

Будинок був зданий, робітників ми знайшли, але остаточні ідеї ще ніяк не могли сформулювати. Тоді чоловік звернувся до Олексія і на день народження я отримала договір з дизайнером.

Олена запропонувала нам 4 основних перепланування і 3 їх модифікації. Ми вибрали цю(1122.jpg)

Вона була не сама практична і Олена нас пробувала потім відмовити, але нам з чоловіком дуже сподобалася. Проект ми отримали десь через місяць, довго все обговорювали, обдумували, але, як потім вияснилося, все ж багато нюансів не врахували.

Бригада, з якою була вже давно домовленість, закінчувала інший об’єкт і нам прийшлося почекати. Бригада складалася з сім’ї, чоловік дружина і син. Їх ми знайшли по порадах колег чоловіка, подивилися інші їх об’єкти і були спокійні і задоволені (даремно). Нас годували «завтраками» відстроченням терміну і ремонт замість червня розпочався в серпні. Дали список на пунктів 30, що потрібно купити. Мій чоловік все замовив в Інтернет магазині + доставка. Коли перенесли стіни і помонтували гіпсокартон син пішов на іншу роботу, а чоловік, Міша, попав в лікарню з отруєнням кавуном, де пробув 2 тижні. А потім ще потрібний час на реабілітацію, плюс їм терміново потрібно було закінчити інший об’єкт сина. Повернулися вони до нас в жовтні. Щотижні приносили нам чеки, які на різні необхідні дрібниці. Ремонт закінчили в 20-х числах грудня. Так довго, але ж мабуть надійно.

Через днів п’ять ми помітили тріщини по всій квартири, на потолку, стінах уграх. Звернулися до Олексія. По правильному потрібно було все переробляти, але зійшлися на легкій корекції. Хлопці зробили все за два дні, але попередили чекати в майбутньому нових тріщин, хоча може пронесе. Зараз ми на етапі зборки меблів.

Вложения:

• 111.jpg
      111.jpg
      Размер файла:
      87,3 КБ
      Просмотров:
      761
    • 1122.JPG
      1122.JPG
      Размер файла:
      33,7 КБ
      Просмотров:
      748
    Последнее редактирование модератором: 11 фев 2016
  2. inha

inha Member

Змінилася не лише квартира в середині, а й вигляд з вікна.
    було.jpg стало.jpg

3. Mimmo

Mimmo Active Member

Т.е., вместо чудесного вида на лес и гарантированного свежего воздуха, вам влепили дом напротив?:negative:

4. inha

inha Member

Він був по ген плану, але коротшим і з наших вікон вид мав залишитися, але забудовник вирішив його продлити і закрили нам всі вікна. Ми заради вигляду брали цю углову квартиру(((

5. jeyme

jeyme Well-Known Member

дійсно шкода :(

6. inha

inha Member

1.jpg 2.jpg IMAG0095.jpg IMAG0098.jpg IMAG1078.jpg IMAG0404.jpg IMAG0405.jpg IMAG0407.jpg IMAG0408.jpg IMAG0409.jpg

IMAG0410.jpg IMAG0411.jpg IMAG0412.jpg IMAG0413.jpg IMAG0414.jpg IMAG0415.jpg IMAG0416.jpg IMAG0417.jpg IMAG0440.jpg

Последнее редактирование модератором: 18 фев 2016
  7. Денис K

Денис K Active Member

Как-то похабно уложена труба под теплый пол, все контуры должны быть равномерно уложены чтоб не было более и менее теплых мест и была равноверно нагрета поверхность.

В целом результат нормальный, светло получилось :)

8. inha

inha Member

А ще майстер взяв гроші щоб купити фільтри для води і більше не брав трубки(((

9. jeyme

jeyme Well-Known Member

шафа прикольна :super:

10. inha

inha Member

Шукаю дешевший аналог. Можливо хтось зустрічав?
    258.jpeg

11. Zemy

Zemy Active Member

mebli-signal.com.ua/p183312976-stul-k164.html - вот похожие немного.
    И эти тоже - mebli-signal.com.ua/p23672451-stul-metalicheskih-nozhkah.html

Последнее редактирование модератором: 16 янв 2017
  12. inha

inha Member

Дякую

13. Денис K

Денис K Active Member

Дешевле Сигнала не получится найти.
    www.signal.pl/Krzeslo-Kris-bialy

Последнее редактирование модератором: 16 янв 2017
  14. inha

inha Member

Мені подобається ця модель, але така важка. Я знайшла на Даринку. Ледь переставила на інше місце.

15. dimonzv

dimonzv New Member

Гарна мебель на кухні. Скажіть будь-ласка де замовляли і скільки коштує?

16. inha

inha Member

Нам порадили хлопців Максим та Богдан. Вийшло нам 47 тис.

17. Zemy

Zemy Active Member

Подскажите, пожалуйста, какой фирмы вытяжка и плита у вас? Я себе хочу в таком же стиле купить, такие есть у Bosch, но цена :confused:, есть у Пирамиды, а у вас что стоит?

18. inha

inha Member

Плита Бош, витяжка Піраміда. Важливо було, щоб білі. Спочатку думали брати Горенє, але почитали відгуки, дуже великий відсоток зривів. В плиті Піраміди не сподобалися перегородки. Так і вийшло, що отримала подарунок авансом на 3 наступних 8 березні.

19. Zemy

Zemy Active Member

Мне Бош очень нравится, у меня будет похожая кухня, и я тоже хочу обязательно белое стекло у техники. Вы духовку взяли уже или нет?

20. inha

inha Member

Теж Бош. Розкладемо речі викладу нові фото.

Поделиться этой страницей