Сервис/Монтаж/Ремонт - кондиционеров

Тема в разделе "Объявления: продажа, ремонт квартир и пр.", создана пользователем Kubi No Kitsune, 28 сен 2015.

1. Kubi No Kitsune

Kubi No Kitsune New Member

Шановні мешканці.

Мене звати Володимир – я заснував компанію «Air-Group» яка займається усім що пов’язано з повітрям: кондиціонери, вентиляція, обігрів та інше.

Мета моєї компанії – подбати про Ваше самопочуття та настрій.J

Майстри моєї компанії зроблять для Вас професійну профілактику кондиціонерів на найвигідніших умовах, яка на 100% позбавить вас необхідності піклуватись про Ваш кондиціонер, адже ви будете дихати чистим повітрям. Ми маємо досвід роботи понад 5 років, та найголовніше для нас – це задоволений клієнт і Ваші рекомендації друзям, після того як ви на власні очі побачите як ми стараємося підтримати затишок у Вашій оселі, щоб Ви та Ваші дітибули здорові.

Розповім Вам що входить у профілактику (чистку) кондиціонера :

1) Ми повністю розбираємо внутрішній блок кондиціонера – вентилятор, теплообмінник, фільтри – миємо їх спеціальними засобами щоб позбавити Вас пилу та грибків, які там накопичуються. При досить сильному забрудненні теплообмінника ми використовуємо парогенератор.

2) Чистимо дренажну систему щоб не було вогкості та течії води по шпалерам і найголовніше - щоб не з’являвся грибок.

3) Перевіряємо тиск у системі та за необхідності робимо дозаправку фреоном (рідина, завдяки якій кондиціонер охолоджуватиме/грітиме повітря).

4) Чистимо зовнішній блок кондиціонера, якщо не проводити цієї чистки, може згоріти компресор (це 70% вартості вашого кондиціонера).

Старанні майстри зроблять все швидко та якісно, але краще 1 раз побачити аніж 100 раз почути, ми працюємо на совість!

Ціна за 1 кондиціонер – 350 грн.

Ціна за 3 кондиціонера – 320 грн/шт.

Ціна за 5 та більше кондиціонерів – 300 грн/шт.

(Домовляйтеся з сусідами – разом буде дешевше) J

Якщо в Вашій оселі немає кондиціонера, ми можемо продати та встановити кондиціонер за ціною нижче ніж в Інтернеті! У нас багатий вибір марок та видів кондиціонерів, є енергозберігаючі моделі, є безшумні, є навіть спеціально розроблені для встановлення в дитячих кімнатах, щоб Вашим дітям також було комфортно та щоб ви не турбувались про їх здоров’я.

Тел.: 067-65-66-956, 095-432-56-50 Володимир.

Ваш «Air-Group» – фірма, яка несе тільки радість та здоров’я у Вашу оселю!

Вложения:

Поделиться этой страницей