Выборы, выборы кандидаты....молодцы! Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Сервисы в Соф. Борщаговке (реклама, объявления)", создана пользователем Тая, 20 авг 2015.

1. Тая

Тая New Member

Привет соседи! Живу в Софиевской Борщаговке. И вот посетила меня идея: хочу насобирать вместе с Вами проблемных вопросов по Софиевской Борщаговке и "разбросать" идейки всем кандидатикам в депутаты. Авось перед выборами что-то и сделают. А там если честные попадутся, гляди и после ))) Так что сбрасывайтесь идеями, ребята. Они же должны наши идеи представлять.

2. orobeu

orobeu Active Member

Педиатр на территории ЖК !

SunGirl нравится это.
  3. Тая

Тая New Member

О.. я об этом не подумала.. У меня сын взрослый, а это классная идея... помню как я сто лет назад (еще жила не в СБ) и гасала в поисках... Идея супер!

Заметила, что на форуме пицерия и салон красоты - бьют все рекорды))))))))))))))) тоесть сначала поесть, потом решать что с этим делать.. хаа ха ха.. Значит у нас все хорошо

Последнее редактирование модератором: 29 авг 2015
  4. orobeu

orobeu Active Member

Речь даже не в поисках педиатра,а в уже большом массиве.Большая плотность населения здесь.

Я жила на НовоБеличах и у нас было отделение с 4 педиатрами,а сама детская поликлиника на Академгородке.
    На Академ ходили только к профильным.
    Это очень удобно.

SunGirl, Lelya и Тая нравится это.
  5. Тая

Тая New Member

Все не дает покоя мне эта тема... Просто обидно, что потом столкнемся с решением собственных же проблем. Короче, кому интересно еще что-то кроме пиццы))) я вот почитала закон, что должны делать депутаты сельрады.
    ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА МІСЦЕВОЇ РАДИ У ВИБОРЧОМУ ОКРУЗІ
    Стаття 10. Обов'язки депутата місцевої ради у виборчому окрузі
    1. У виборчому окрузі депутат місцевої ради зобов'язаний:
    1) підтримувати зв'язок з виборцями, відповідною
    територіальною громадою, трудовими колективами і громадськими
    організаціями, які висунули його кандидатом у депутати місцевої
    ради, а також колективами інших підприємств, установ, організацій,
    незалежно від форми власності, органами місцевого самоврядування,
    місцевими органами виконавчої влади, розташованими на відповідній
    території;
    2) не рідше одного разу на півріччя інформувати виборців про
    роботу місцевої ради та її органів, про виконання планів і програм
    економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм,
    місцевого бюджету, рішень ради і доручень виборців;
    3) брати участь у громадських слуханнях з питань, що
    стосуються його виборчого округу, в організації виконання рішень
    ради та її органів, доручень виборців, у масових заходах, що
    проводяться органами місцевого самоврядування на території громади
    або виборчого округу; ( Пункт 3 частини першої статті 10 із
    змінами, внесеними згідно із Законом N 1522-IV ( 1522-15 ) від
    19.02.2004 )
    4) вивчати громадську думку; вивчати потреби територіальної
    ромади, інформувати про них раду та її органи, брати безпосередню
    участь у їх вирішенні;
    5) визначити і оприлюднити дні, години та місце прийому
    виборців, інших громадян; вести регулярний, не рідше одного разу
    на місяць, прийом виборців, розглядати пропозиції, звернення,
    заяви і скарги членів територіальної громади, вживати заходів щодо
    забезпечення їх оперативного вирішення.

Стаття 11. Права депутата місцевої ради у виборчому окрузі
    1. У виборчому окрузі депутат місцевої ради має право:
    1) офіційно представляти виборців свого виборчого округу та
    інтереси територіальної громади в місцевих органах виконавчої
    влади, відповідних органах місцевого самоврядування,
    підприємствах, установах і організаціях незалежно від форми
    власності з питань, що належать до відання органів місцевого
    самоврядування відповідного рівня;

2) брати участь з правом дорадчого голосу у засіданнях інших
    місцевих рад та їх органів, загальних зборах громадян за місцем
    проживання, засіданнях органів самоорганізації населення, що
    проводяться в межах території його виборчого округу;

3) порушувати перед органами і організаціями, передбаченими
    пунктом 1 частини першої цієї статті, та їх посадовими особами, а
    також керівниками правоохоронних та контролюючих органів питання,
    що зачіпають інтереси виборців, та вимагати їх вирішення;

4) доступу до засобів масової інформації комунальної форми
    власності з метою оприлюднення результатів власної депутатської
    діяльності та інформування про роботу ради в порядку,
    встановленому відповідною радою;
    5) вносити на розгляд органів і організацій, передбачених
    пунктом 1 частини першої цієї статті, та їх посадових осіб
    пропозиції з питань, пов'язаних з його депутатськими
    повноваженнями у виборчому окрузі відповідно до закону, брати
    участь у їх розгляді.

2. При здійсненні депутатських повноважень депутат місцевої
    ради має також право:
    1) на депутатське звернення, депутатський запит, депутатське
    запитання;
    2) на невідкладний прийом;
    3) вимагати усунення порушень законності і встановлення
    правового порядку.

3. Депутат місцевої ради є відповідальним перед виборцями
    свого виборчого округу і їм підзвітним. У своїй роботі у виборчому
    окрузі взаємодіє з органами виконавчої влади, органами місцевого
    самоврядування, органами самоорганізації населення, трудовими
    колективами, об'єднаннями громадян.

6. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Зараз буде піар кандидата Романчука?:)

orobeu и Тая нравится это.
  7. Тая

Тая New Member

А почему Вы именно о нем спросили?

8. Тая

Тая New Member

На этой ветке собираю я предложения, как говорила выше... А по поводу личностей - посмотрим кто пойдет и кто отзовется. Все равно эти выборы есть и хочется выбрать того, с кем хоть можно какие-то элементарные вопросы решать. Или я в этом не права, Дмитрий?

9. Добрый день! Так как я в силу другой темы попал на этот форум прогуглив свою фамилию, и раз уже зарегистрировался:hello:, позвольте я Сам буду отстаивать так сказать честь мундира. Подробно, если интересно, расскажу в https://www.facebook.com/sbslobodka
    Я удивлен, что тут завели такую тему, но и рад одновременно что у меня появилась возможность рассказать о своих идеях. Я живу на Амосова, хожу по тем же улицам и сталкиваюсь с теми же вопросами.:wall:
    Болтавню с высокими глобальными словами очень не люблю. Мне кажется, каждый из нас просто должен делать, что по силам. Хотим или нет - нам жить и дальше вместе. В общем я открыт для общения .. мой прямой телефон 0672358886

Да, и Уважаемая Тая, название ветки уж очень ЗЛОЕ... :cool:

Последнее редактирование модератором: 7 сен 2015
  10. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Валерій Валентинович, це ви точно особисто спілкуєтесь? Це ніякий не ваш піар-менеджер? і Таю ви абсолютно не знаєте?

11. Ха-ха-ха Дмитрий, Вы прям как сыщик интернет простора. Чтобы я Вам не сказал, нота недоверия будет присутствовать. Мне скрывать нечего. Если есть вопросы - тел прямой я дал, чтобы здест демогогию не разводить. С людьми разными общался и общаюсь, наверное кто-то из них она)) А просто любые разговоры о ком-либо сейчас будут выглядеть пиаром. Ну пусть так. Каждый делает свои выводы, на основании своих впечатлений. Я еще раз повторюсь - я не мастак переписываться на форуме

12. Тая

Тая New Member

Дык, а что ВЫ спорите? Я ж на другой ветке сказала честно, что в свое время обращалась. Ну знакомы относительно. Соседи.
    Я вот еще хотела об одной женщине спросить, она тарифами занимается, но теперь не буду - опять скажите пиар.

И еще тема в копилочку мне сказали: про места выгулов домашних животных
    и личный вопрос - А кто занимается контролем перепланировки???

13. Тая

Тая New Member

Сегодня ехала на машине, так женщина с ребенком просто буквально под колеса машины прыгнула... так дорогу переходила просто где решила, хотя недалеко есть пешеходный переход. Хорошо, что я это предвидя, поосторожничала и специально "изображала черепаху", НОО я ж не телепат. Я считаю, что нужно:
    1. Увеличить кол-во часов для школьников по правилам дорожного движения
    2. Взрослых штрафовать тоже, как и водителей. Ну они же реально подвергают себя опасности, детей своих и создают аварийную ситуацию.
    Жаль, что наверное, это законодательно никак не решить(((cry

14. Не зміг залишитися осторонь!
    Протягом останнього часу я дуже ретельно слідкував за перебігом політичних подій, що відбуваються в нашому селі. Скажу відверто, я довго вагався, чи йти мені на вибори, чи висувати свою кандидатуру на посаду депутата сільської ради. Я багато спілкувався з сусідами, які були налякані чутками, що у сільську раду будуть балотуватися деякі люди, які взагалі не мають уявлення про вирішення тих чи інших питань. Я зрозумів, що кожен з нас повинен в першу чергу наводити порядок у своїй оселі, у своєму місті - тоді і в цілому буде порядок у країні. Я відповідально вирішив висунути свою кандидатуру і був зареєстрований, як кандидат на посаду депутата сільської ради по виборчому округу де проживаю - вулиця Амосова - це округ № 22.
    Я маю надію, що виборчі перегони будуть чесними і прозорими. Що ми - жителі села Софіївська Борщагівка здобудемо дійсно гарних відповідальних чесних представників, які виправдають довіру людей. А якщо обрана людина не знає що і як робити - хай складає повноваження. Хай люди відкликають людину, . що не виправдала довіри. Я знаю які питання треба терміново робити, я знаю як їх вирішувати. Про все буду розповідати на фейсбуці https://www.facebook.com/sbslobodka і зустрічатимуся біля наших будинків.
    Готовий відповідати за кожне своє слово.

Последнее редактирование: 28 сен 2015
  15. Сусіди, що проживають по вул. Амосова - я являюсь кандидатом по вашому округу. Хочу розповісти про себе:
    Я житель села Софіївська Борщагівка. Мешкаю в ЖК «Софіївська Слобідка» з 2007 року. Ми з Вами сусіди.

Мені 50 років. Народився і середню освіту здобув у місті Кіровограді. В подальшому закінчив інститут сільськогосподарського машинобудування і здобув вищу освіту по спеціальності інженер-механік. Служив в рядах збройних сил СРСР в Північній групі військ на території Польщі. Певний час працював комерційним директором АОЗТ «Кіровоград-Лада». З 1993-2000 роки працював директором мережі магазинів товарів народного вжитку ТОВ «Універсал-сервіс».

В 2001 році переїхав до Києва, працював виконавчим директором торгового підприємства. У 2004 році був призначений директором підприємства, що працює у різних сферах діяльності ТОВ «Слов’янські ресурси». Працюю на підприємстві і по сьогоднішній день, поєднуючи , на громадських засадах, посаду відповідального секретаря адміністративної комісії при виконкомі Софіївсько-Борщагівської сільської ради.

Безпартійний.

Одружений. Маю доньку.

16. то, что обычно мы ищем

Вложения:

17. Eugeniya

Eugeniya Member

К пожеланиям я бы подключила отделение укрпочты на территории городка, ну, и совсем из области фантастики, детсад и школа!

18. Дорогие друзья!
    Спасибо всем тем, кто мне оказал доверие и проголосовал за мою кандидатуру на выборах! На 22 округе мы с Вами победили. Теперь будем воплощать все, мной озвученные, пункты программы. Я остаюсь так же открыт - мой телефон есть здесь и на фейсбуке, поэтому начинаем работать и информировать Вас обо всем.

Olga_SH и Irane нравится это.

Поделиться этой страницей