Сьогодні спіткнувся з тим що без ключа не зміг зайти на територію. Запитав у охоронця - ви власників запитували, перед тим як закрити? На що він відповів - це не моя справа. Мені здається починається заганяння бидла в стойло. Бидло - це ми, заганяло це забудовник-в особі ЖЕКа та його ж охоронна фірма. Справа в тому що з 1 липня вступив в силу Закон "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" (рекомендую почитати) і ми як власники будінків та прибудинкових земельних ділянок повинні до 1 липня 2016р. визначитись - хто буде управляти будинком. Ось такими "закриттями" ворот нам вже хочуть показати хто господар в будинку, хоча Закон на боці власників квартир. Отже борімося за право буди господарями в своїх будинках та на наших законних земельних ділянках.
Продожу тему. Чи є досвід створення товариств співвласників квартир? Або будь- якої іншої форми самоорганізації співвласників квартир в будинках.
Ммм, я как Баба Яга. Купите себе магнитик или ходите через шлагбаум. Мне нужна безопасная территория, а не чтобы всякие шлялись и, например, копались в мусорках, пили пивасик возле детских площадок и т.д. Я еще хочу чтобы закрыли шлагбаумы для всех машин и своих пропускали только по пропуску, а в идеале с пультом.
Думок і побажань може бути дуже багато. Кожен приймає СВОЄ рішення в межах своєї приватної власності, тобто в межах квартири. Всі інші рішення стосовно будинку території методів іі закриття відкриття чи введення спецрежиму приймаються співвласниками квартир (більшістю голосів), це вимоги законодавства.