Обслуговування будинку

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем beloterkovskiy, 16 май 2015.

1. Шановні сусіди. Хто вкурсі по заключенню договорів на обслуговування будинку? Що за кантора і якого там такі тарифи? І чи нівкого не викло питань, чого це ми заключаємо договори зараз а платимо за березень-квітень?

2. Good Kid

Good Kid Member

Я вас полностью поддерживаю! И призываю всех, давайте по этим платежам не платить. Что это за тариф 4+ грн. за м2???? Это куда такая сумма идёт? И что за такие деньги у нас возле дома должно быть? Предлагаю не платить и поменять организацию.

Если грубо прикинуть, то общая площадь уже построенных квартир 5300м2 умножаем на 4,6145 (их тариф) получаем 24 400 грн! А теперь скажите, что за такие деньги у нас возле дома в апреле сделали?

Последнее редактирование модератором: 24 май 2015
  3. ANTON777

ANTON777 New Member

Я поддерживаю,давайте пока не платить по этих платёжках!!!Пусть ищут другую организацию с нормальными тарифами!Сдесь сумма на однокомнатную 43 м= приблизительно сумме трёхкомнатной 80 м на улице Октябрьская(1м=2.92 грн) в Вишнёвом.Как Вам это?

4. A Ви договір заключили?

А Ви договір заключили?

5. ANTON777

ANTON777 New Member

К сожалению заключили...А вы?

6. Good Kid

Good Kid Member

Нет и с этими не будем

7. Vadim

Vadim Member

Ціна - космос! 322 грн щомісячно за вивіз сміття і сумнівне прибирання - це дуже дорого.
    Наприклад, у наших друзів в білоцерківському будинку (де сидить наш постачальник тепла і домоутримувач) тариф 2,92 проти наших 4,6145.
    Фото деталізації нашого тарифу:

Вложения:

Последнее редактирование: 16 май 2015
  8. ми не заключали і поки мені все не пояснять, я ні чігоне пидпишу. Но 100% тойтрахунок що зеайшов в почті не платитиму.

які варіанти що з цим робити?

9. Vadim

Vadim Member

Може пора проводити збори та робити ОСББ?

10. які варанти щоб
    Ви можете у них запитати, чи вони нічого не знають про подорожчаннчя вартості утримання будинку. Може скоро і їм піднімуть. А ще краще дізнатись коли вони з ними заключали договір.

11. Good Kid

Good Kid Member

Например, заключить договор с той организацией что обслуживает тот белоцерковский дом. Или пройтись по соседним домам и поспрашивать какие у них тарифы и кто обслуживает, выбрать кто дешевле.

12. ANTON777

ANTON777 New Member

Белоцерковский дом обслуживает Вишнёвский ЖЕК...

Последнее редактирование модератором: 25 май 2015
  13. tulup

tulup Member

А что за договор? Объявление вешали что ли где-то что нужно с ними договор заключать?

Мы исправно получаем платежки от Чабановгорстроя и платим по 50 грн в месяц (за вывоз мусора и удержание придомовой территории, вроде бы). А вот сегодня нашли платежку на 300 с чем-то грн за полтора месяца. На каком основании, не пойму. Какое они вообще имеют право присылать платежки без договора?

14. Там вроді така ситупція. Чабани, типу через тендер,передали нас якійсь канторі( коли не відомо). І тепер вони хочуть з нами заключити договори, але ні Чабани ні кантора нас про не повідомили. пропоную нікому нічого не платити поки або чабани або нова кантора всі все не пояснить.

Звоніть всі в Чабани і до цієї кантори, вимагайте пояснень.

15. Hospodarka

Hospodarka New Member

[
    Мягко кажучи, я офігела від тарифів, 4,6 за метр кв.,наприклад в Києві, в Ліко-граді, тариф складає 3,2, а у нас дана контора просить заплатити за 1,5 місяці, при цьому не вкрутила жодної лампочки!Я підтримую ідею ОСББ, але нам потрібна людина юридично підкована в даних питаннях, оскільки це лакомий кусочок для таких контор, а ще пропоную телефонувати в міську раду і уточнювати тарифи, бо без їхньої згоди, ніхто дані тарифи не пред"явить!

Якщо логічно подумати, вивіз сміття обходиться 40 гривень, враховуючи платіжки Чабанів, у мене наприклад 70 квадратів,за місяць я маю сплачувати 320 гривень, виходить 280 гривень, я плачу конторі, за то,що прибиральниця помахає віником в ліфті, бо біля ліфта я не помічала, щоб там замітали,так само як на сходах!

16. Roach

Roach Member

Згоден з вами. Тут питання в іншому: на основі чого надали рахунки за минулих 1,5 місяці, коли договору не було? Там виходить кругленька сума, але послуги реально не були надані.

17. Ну що,хтось дізнався що це квитанції і з якого дива?

18. Підтримую - нічого не підписувати і не платити поки не нададуть повних пояснень стосовно цієї організації - яким чином вона вибиралась, як складались тарифи? я не вірю, що обслуговування нового будинку може так дорого коштувати - у нас ні охороняємої парковки, ні відеоспостереження в підїзді, ні клумби, ні дитячого майданчика - нічого немає.

19. Djul

Djul New Member

Сьогодні розмовляла з керівником одного з приватних жеків. Вона каже, що перед тим як застосовувати тарифи за обслуговування, деталізація тарифу у вигляді оголошення повинна бути вивішена для ознайомлення власниками житла. Інформація ця повинна бути доступна протягом 3х тижнів. Якщо у нас (власників) не виникає заперечень/зауважень даний тариф передається на затвердження до міської ради. І тільки після затвердження може бути застосований....

20. Roach

Roach Member

Все вірно, але тепер питання до тих власників, які вже підписали договори БЕРЕЗНЕМ і тепер будуть оплачувати квитанції за півтора минулих місяця. Я взагалі не розумію, як можна підписувати заднім числом договір, вірячи на слово, що послуги надавалися. Планую на днях йти до їхнього директора, спілкуватися на дану тему, але підписувати договір заднім числом точно не буду.

Поделиться этой страницей