Конкурсная тема Новорічний декор

Тема в разделе "Новогодний конкурс 2012", создана пользователем Nadya, 21 дек 2011.

?

Голосуете ли Вы за проект?

Голосование закрыто 20 янв 2012.
  1. Голосую

100,0%
  2. Воздержусь

0 голосов
    0,0%
  1. Nadya

Nadya New Member

Не знаю, чи не запізно, просто хотіла ще 2 дні тому похвалитись, але за роботою забула...
    Для ялинки я зваляла новорічні кульки, які не бються)), прикрасила бісером і довязала бантиків. Ось як вони виглядають на ялинці
    IMG_9230.JPG IMG_9232.JPG IMG_9229.JPG IMG_9233.JPG IMG_9221.JPG IMG_9216.JPG IMG_9214.JPG IMG_9213.JPG IMG_9212.JPG IMG_9218.JPG
    а ще наварила на подарунки новорічного мила

Dmitry, Викуля, КВА и 4 другим нравится это.
  2. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

Nadya, умничка! Красиво получилось! А формы для мыла делаете сами или готовыми пользуетесь?

3. Nadya

Nadya New Member

для різдвяних ангелів робила самостійно з промислового силікону, а інші - це форми для випічки та пластикові форми

Татьяна1971 нравится это.
  4. tetatet

tetatet Well-Known Member

Недавно решила освоить валяние да все никак не соберусь, так что если, что я к вам за советом:D Работы очень хорошие, молодец!!! Вы тоже опросник не добавили???????:eek:

5. Nadya

Nadya New Member

Так, якось пропустила "опроснік", а потім, коли помітила , то вже пізно було - тема створена.
    З приводу валяння, то не така вже й складна штука як здається ))

6. Нова квартира

Нова квартира Administrator Команда форума

Причепив голосовалку :)

7. Atmo

Atmo Member

Надя, голосую, но прошу взамен)))))
    информацию по силикону... ;))

8. Nadya

Nadya New Member

вибачаюсь, що довгенько не була на форумі з 6 січня у лікарні((, але вже йду на поправку)))

Атмо: а що вас цікавить по силікону))? По інструкції у мене все з першого разу вийшло)

Ось такі Різдвяні зірки зробила під Різдво.
    Насправді, це сикулі або "око бога", які плетуть в Південній Америці як оберіг. Але мені вони чимось нагадують Різдвяну зірку))
    Плетуться з шерстяних ниток на основі з деревяних палочок.
    IMG_9584.JPG IMG_9585.JPG IMG_9586.JPG

Поделиться этой страницей