Какие провайдеры предоставляют услуги в "Молодёжном"?

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Nonin.Best, 6 май 2014.

1. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Доброго дня. Мене звати Микола. Я - офіційний представник телекомунікаційного провайдера Компанії "Бест". Компанія "Бест" - ліцензований телекомунікаційний оператор, що надає телекомунікаційні послуги на території м. Київа та Київської області. Компанія «Бест» пропонує послуги доступу до мережі Інтернет, послуги Кабельного телебачення в аналоговому, цифровому та форматі HDTV - 180 каналів, крім того послуги стаціонарної телефонії, для юридичних осіб. Підключення здійснюється нашими фахівцями і є безкоштовним, як для послуги Інтернет, так і кабельного телебачення, з розцінками Ви можете ознайомитися на нашому сайті. Також діє акція "Разом дешевше", за якою при підключенні інтернет від "Бест", ви отримуєте знижки на кабельне телебачення. Майбутнє підключення можно прорахувати тут. Компанія планує підключення будинку за адресою Одеська 24.
    Якщо вас зацікавило, та з’явились будь які питання, прошу задавати.

P.S. За проханням мешканців було створено цю окрему тему.

2. Evgeniy 1984

Evgeniy 1984 Well-Known Member

Просьба отписатся по результатам переговоров и механизму подключения, желательно по подробней, чтоб все были в курсе. спасибо!

3. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Так звісно!

4. Kondor

Kondor Well-Known Member

Желающих я думаю наберется достаточно, я например уже зверею от 3G инета:wall:
    Ждем от вас конкретных сроков)))
    Если вам надо показать конкретное количество желающих и от нас требуется чето типа заявок.
    Можем оставлять их в этой ветке)))
    Одесская 24 кв 7 и 8.

5. БРУНО

БРУНО Well-Known Member

+
    Одесская 24, кв. 31

6. Serjio

Serjio Well-Known Member

Ну и на Одесскую 26 одну предзаявку примите.

Так а что там по срокам, Николай? Когда будет хоть какая-то информация?

Последнее редактирование модератором: 14 май 2014
  7. Dshu

Dshu Active Member

Мне конечно рановато, но тарифы у вас уж не очень комфортные. Как по мне так у Максимум нет по тарифам лучше. Как я понял интернет у вас ограничивается трафиком в зависимости от пакета?

8. Serjio

Serjio Well-Known Member

А что, максимум сообщил, что готовится к нам в ЖК заходить?

9. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Тарифи у нас повністю БЕЗЛІМІТНІ! Є просто послуги "Бонус трафіку". Наприклад: Ви підключаєтесь до тарифу "Реальний":
    БОНУС - Трафік без обмеження швидкості: 200 Гб.
    У межах «Бонус-трафіку» швидкість користування інтернетом у світовому сегменті становить максимальної, а саме 100 Мбіт/с. На протязі усього місяця Ви можете користуватись бонус трафіком на максимальній швидкості. По закінченню «бонусу», швидкість автоматично занижується до заявленої у тарифному плані — 90 Мбіт/с.
    Та ще діє постійна акція "Разом дешевше". Я можу із впевненістю сказати, що окрім якісного Інтернет, таке кабельне телебачення, яке надає "Бест", Ви мало де знайдете.

Поки що ведуться переговори із адміністрацією.

Последнее редактирование модератором: 14 май 2014
  10. King Lion

King Lion Active Member

Подольская 2 - интернет в любом случае нужен.
    Но конечно буду выбирать по качеству и цене предоставляемых услуг.
    Лично для меня основное - безлимитный интернет Украина и Зарубеж (!!!)

Evgeniy 1984 нравится это.
  11. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Усе це ми надаємо. Якість гарантуємо!

12. Serjio

Serjio Well-Known Member

Как там переговоры движутся? :)

13. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Це не справа двох-трьох днів. Вирішується усе на протязі тижнів а то й місяців. Поки що змін не спостерігаю. Відповіді поки що немає.

14. Kondor

Kondor Well-Known Member

Охренеть((((Этож скоко нам еще без инета сидеть??????

15. Dshu

Dshu Active Member

Kondor, а когда вам документы на квартиру обещают дать ?

16. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Nonin.Best, Здравствуйте.
    В чем суть тарифа"разом дешевше"?

17. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

Суть у тому, якщо Ви
    Суть у тому, якщо Ви підключаєте разом із кабельним телебаченням ще й Інтернет від Компанії "Бест", то Ви сплачуєте менше за користування КТБ.

18. Serjio

Serjio Well-Known Member

Когда подключать нас будете? ;)

19. P_ozziti_V

P_ozziti_V Active Member

Аргументируйте,пожалуйста.
    Я как-то не уловил разницы.
    Интернет,к примеру 65 грн.
    Интернет+Тв
    те же 65+35+15+10 за три телевизора
    Где удешевление?

20. Nonin.Best

Nonin.Best New Member

От дивіться. Різниця помітна суттєво з більш дорожчих тарифних планів. Наприклад "Студентський" за 105 гривень: без інтернету ( пакет "Преміум" ) 50+30+20 за три телевізори, а з інтернетом 30+30+20 - на 20 гривень дешевше. І економія суттєво помітна у більш дорожчих планах. І починаючи з тарифу "Студентський" по акції ви за аналогове телебачення зовсім не платите!

Поделиться этой страницей