Перепланування квартир

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Богдан_, 10 апр 2014.

1. Богдан_

Богдан_ New Member

Добрый вечер. Подскажите пожалуйста есть тут хозяева квартир 39 м.кв.? Хотелось бы посоветоваться касательно возможных вариантов перепланировки.

2. Good Kid

Good Kid Member

Оставим место для декоративной дверцы, под кухонную мебель:)

Есть такие кто планируют сносить незадымлювальный балкончик? (естественно оставляя ту часть несущего каркаса)

Последнее редактирование модератором: 19 апр 2014
  3. Vadim

Vadim Member

ми. хочемо застеклити його і з"єднати із залою.

4. Good Kid

Good Kid Member

У Вас какая квартира? Там одна из стен балкончика - каркас дома, который нельзя сносить... У нас 70кв.м. и эта стена как раз между комнатой и балкончиком, по этому мы хотим его к кухни присоединить...

5. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Абсолютно во всех планировках одна из стен балкончика - это несущий монолит!!!

6. Good Kid

Good Kid Member

Но у разных планировках это разные стены.

7. как соединить?

8. Vadim

Vadim Member

У нас так буде: [​IMG]
    а та частина, яку не можна зносити, буде переобладнана в робоче місце. Вікно при цьому зробимо такого ж самого розміру по висоті, як і усі.
    Таким чином і зала стає нормальною; і балкона, який взимку буде по коліна (а може і повністю) засипаний снігом, не буде; і на кухні під вікном можна постивити нормальний стіл/уголок кухонний; і корисна площа збільшується на 1,5 кв.м. Коротше, одні плюси :)

Последнее редактирование: 14 апр 2014
  9. Андрій

Андрій Moderator

Пропоную питання перепланування обговорювати тут.

Я би не хотів порушувати чиїсь плани щодо перепланування, але незадимлюваний балкончик – монолітний "стакан". На всіх поверхах незалежно від планування.
    Монолітні стіни виконують роль несучих конструкцій. Порушувати їх цілісність заборонено. Пошкоджувати арматуру цих конструкцій заборонено.
    Якщо хтось має іншу інформацію – діліться, будь-ласка. Можемо обговорити це питання на зборах із представником забудовника, або, принаймні, задати питання у відділі продаж – там всі плани будинку.

Последнее редактирование модератором: 22 апр 2014
  10. >hbq

>hbq New Member

Хотельсь бы услышать или узнать о возможности переноса газовой трубы, уж очень она портит всю малину

11. Андрій

Андрій Moderator

Давайте про труби в окремій темі: https://novakvartira.com.ua/forum/threads/2596/

12. Ребят, ещё раз вопрос чтобы закрепить - маленький балкончик можно стеклить только после подписания договора с газовщиками и установки плиты? спасибо

13. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Говорили что да.
    Кстати, желательно делать окна на этом балкончике одинакового дизайна по всему стояку чтобы не "колхозить" внешний вид дома. В идеале - скоординироваться и всем заказать окна у одной фирмы = скидка на обьеме+одинаковый дизайн. Хотя понятно что такой вариант маловероятен, обязательно будет кто-то кому покажется дорого, или кто захочет окно из зеленого профиля и т.д.)

14. Good Kid

Good Kid Member

Ой опасная затея. Там где Вы хотите снести, несущий каркас. Вы с какого этажа? А то у нас такая же квартира, как бы дом не завалили)) Или тот кусочек что Вы оставили по масштабу соответствует реальности? Мне кажется там больше.

15. vlrvvv

vlrvvv Active Member

Там нечего гадать: если бетон - несущий, если кирпич(керам.блок) - не несущий! Не трогайте бетон и все будет ок)

16. Good Kid

Good Kid Member

Я знаю, я о том что на рисунке бетона меньше, чем на самом деле.

17. Vadim

Vadim Member

1. Є план, на якому чітко видно, що моноліту там приблизно стільки, як я зобразив на малюнку (умовно - половина). План додаю: [​IMG]
    Чорним - моноліт, який не можна ніяк пошкоджувати і змінювати.
    Сірим - НЕ моноліт, тобто НЕ несучі конструкції, тому їх зміна не вплине на якості будинку.
    2. Якщо ви зайдете в свою квартиру і подивитесь на цей балкончик з середини кімнати, то чітко побачите, де моноліт, а де моноліту немає (просто штукатурка). Бетон від штукатурки відрізнити не важко.

Питання до вас, Андрій: "Ви дивились на свій балкончик з середини кімнати? У вас видно межі моноліту?

Підтримуємо!

Масштабу не відповідає, по факту моноліту там більше буде. Картинку перепланування прикріпив виключно для наглядності. Орієнтовно, на глаз, там десь половина моноліту, як на схемі вище.

да, меньше, не бути мені художником :)

Последнее редактирование модератором: 23 апр 2014
  18. Андрій

Андрій Moderator

Вадиме, в мене план дещо гірший (стіни балкончику не сірі, а чорні) і колона стоїть інакше – паралельно вікну. Зі "стаканом" я таки помилився. Межі моноліту не видно – весь балкончик поштукатурений. А на фото до штукатурки таки видно цеглу.

19. Vadim

Vadim Member

Справа в тому, що цей план я взяв у ВП. Спочатку нам дали інший план, на якому теж не було відмічено "моноліт-не моноліт", як на сайті будинку. Коли я попросив у ВП показати мені точні межі моноліту, мені дали цей план.
    Також ще 1 момент: у нас в квартирі увесь моноліт видно! тобто моноліт ніхто не штукатурив ніде (лише в 1 місці є перехід штукатурки на моноліт - це цей балкончик).
    Можливо у вас взагалі там немає моноліту в цьому місці? Інакше його б теж (по логіці) не штукатурили. Цей момент підтверджує те, що ви пишете, що на фото до штукатурки видно цеглу :).
    Думаю, ви б теж могли попросити у ВП такий детальний план, на якому було б видно моноліт.

20. Good Kid

Good Kid Member

Монолит у них есть, я следил за стройкой и своими глазами видел где каркас. Ещё с лета задумывались эту перепланировки. Моя квартира на том же стоянке.

Поделиться этой страницей