Домофон чи конс'єрж – голосування

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Андрій, 14 апр 2014.

?

Шановні сусіди! Який варіант для Вас більш прийнятний: встановлення домофону чи найм конс'єржа:

1. домофон

56,5%
  2. конс'єрж

13,0%
  3. домофон та конс'єрж

30,4%
  1. Андрій

Андрій Moderator

Шановні сусіди, оскільки адміністрація форуму пішла нам на зустріч та створила окремий розділ для нашого будинку, давайте ще раз проголосуємо щодо під'їздоохоронця :)

2. я за последний вариант, НО только после завершения черновых работ в квартире. сейчас попросту нечего охранять, а платить ежемесячную плату за обслуживание домофона не хочу)

3. Vadim

Vadim Member

підтримую!
    Зараз від конс"єржа точно толку буде мало (постійно різні люди, купа робочих, вона не знає, хто свій/чужий...). Потім - можливо, але не факт.
    яка реальна користь від конс"єржа?
    більше всього це буде бабуся/дідусь, які в принципі нічого не робитимуть, просто сидітимуть.
    Випадок з нашого будинку: був конс"єрж (мінялась бабця з якимсь стрьомним не зовсім адекватним мужиком, якого боялась половина дівчат/жінок будинку), вдень вхідні двері відчинені, конс"єрж сидить "бдить" (або курить/їсть/в туалет пішов...). На ніч двері замикаються конс"єржом і попасти в будинок можна лише розбудивши його (або видзвонивши когось з квартири, щоб спустилися і впустили тебе).
    Все було добре до моменту, коли загорілася кімната конс"єржа (сказали, через кип"ятильник конс"єржа) і добряче обгоріли усі 9 поверхів (подробиць і наслідків не розписую).
    Після цього поставили домофон з магнітом. Всі задоволені, потреба в конс"єржі не виникала більше.
    Можливо, у вас є більш позитивні приклади і нам таки потрібен конс"єрж?

4. ну, консъержка нужна если она будет убирать на этажах. если нет, тогда тоже не вижу в ней смысла.

все будет окей нравится это.
  5. Vadim

Vadim Member

такі люди прибиральниками називаються і для цього їм достатньо приходити, наприклад, пару раз в тиждень, а не сидіти постійно в "кабінеті" при вході.
    Думаю, якщо ми захочемо і кос"єржа і прибиральника, то це мають бути різні люди, а не одна, оскільки у нас тоді не буде ні конс"єржа ні прибиральника.

Жорж и Александра Уманец нравится это.
  6. в таком случае идеально - домофон с видео и уборщица через день.

Good Kid и Vadim нравится это.
  7. shourik

shourik New Member

Реальная ситуация: живу в девятиэтажке, в подъезде домофон.
    1. По вечерам прячутся в подъезде покурить план.
    2. Уже дважды почтовыми ящиками играли в футбол, все было разбросано по подъезду.
    3. В почтовых ящиках постоянно набито ненужной макулатуры, квитанцию на ком. услуги не всегда найдешь.
    4. На выходе с площадок в коридор выбивают стекла, зашивали фанерой тоже выбивают.
    5. Справляют нужду в подъезде.
    6. Все стены обрисованные.
    Думаю - был бы консьерж то эти факты минимизировались.
    А если вы хотите охрану квартиры и своей двери то консьерж ничем не поможет, есть множество других методов: видео, сигнализация, охранка, бронедвери и т.д.
    Моё мнение для начала надо домофон, а спустя небольшое время и консьерж.

8. _VA_

_VA_ New Member

Добрый день.
    Что бы в подъезде не творили "чудеса" нужно не быть безразличным и с соседями дружить - что случилось, сразу собралось несколько человек и "культурно" рассказали как себя вести.

Живу в девятиэтажке, стоит только домофон, но если кто начинает приходить в гости и чудить - быстро по созвону можем пояснить все что нужно. Просто не будьте безразличны к тому что происходит, молча проходя мимо.

За домофон, консьерж не будет охранником и разгонять людей с этажей.

Igor Gerega и Vadim нравится это.
  9. ingreta

ingreta New Member

Очень поучительно.Консьерж нам не нужен.

За домофон без консьержа.

Последнее редактирование модератором: 30 апр 2014
  10. однозначно,пока ,домофон.

11. Roach

Roach Member

Тільки домофон.

12. Igor Gerega

Igor Gerega New Member

Уважаемые жильцы.
    Кто принял решение по поводу установки домофона???
    Я лично против вообще и категорически- тупая растрата (отмывка) денег.
    У каждого есть ключ от фасадной двери...хотите избежать лишних проникновений?
    Так давайте закрывать ее после себя!!!
    Давайте проведем собрание по этому поводу, что за беспорядок?!
    Вопрос даже не финансовый, а личный...
    Если данная установка будет проведена без согласования, то я лично демонтирую эти двери!!!
    Игорь, кв.193

13. одноразовая пластиковая дверь, которая у нас в парадном стоит, вас устраивает?
    лично я хочу, чтобы в подъезд вела добротная металическая дверь.

14. Roach

Roach Member

Тоді можна скинутись на металеві двері з магнітом. Це буде коштувати на ПОРЯДОК менше, ніж пропонують фірми в об'явах.

15. Good Kid

Good Kid Member

Вы смеетесь? Та дверь и пол года года не выдержит. И не будут все её закрывать. Однозначно надо ставить домофон и мет. дверь, это удобно и безопасно.

16. Vadim

Vadim Member

Нам (я про свою сім"ю) домофон не потрібен. Гарні двері з магнітом - так, а домофон - ні.
    По 300 грн з квартири на встановлення дверей - це десь вийде менше 15 тис з парадного. Здадуть не всі, це однозначно (хтось проморозиться, хтось тут ще не живе і т.д.). Додати сюди замок, ключі - десь так і вийде.
    Пластикові двері потрібно міняти однозначно: вони слабкі і не зручні (з коляскою потрібно постійно 2 половинки відкривати та і так вузькуваті).
    Отже, пропоную таки замінити двері і поставити магнітний замок з магнітними ключами.

Доречі, у нас хтось уже поцупив доводчик з дверей :(

Последнее редактирование модератором: 21 мар 2015
  17. Igor Gerega

Igor Gerega New Member

Если ставить то дверь прозрачную и на магните (без домофона).
    Ведь за железной ничего не видно подумайте про детей элементарно для них страшновато т.к. не просвещаются...
    Я против куска железа от которого только темень... никого она не спасет ни от ограбления или какого-то еще действия...
    Эстетически тоже нагружает, не в тюряге же живем!!!

18. Roach

Roach Member

Є інформація від забудовника, що на верхніх чи верньому поверсі збираються наркомани. Тому треба як найшвидше вирішити питання з дверима. Якщо ми, мешканці, не дійдемо згоди на рахунок нових дверей, то пропоную хоча б закривати за собою пластикові.

19. Vadim

Vadim Member

у нас в зимовий період, коли були сильні морози, на поверсі були шприци, кров і інші сліди життєдіяльності цих наркоманів. Зараз двері на поверх постійно на замку.
    Тому проблема дійсно актуальна.

20. то давайте закривати двері за собою!

Поделиться этой страницей