Перепланировка квартир 1А секция (2:5)

Тема в разделе "Планировки и перепланировки", создана пользователем Василько, 20 авг 2013.

1. Василько

Василько Well-Known Member

Доброго дня! Обрав таке планування в 5-й секції. Хочу зробити кухню-студію щоб отримати 2 кімнати. Думаю, подібні плани є і в інших покупців квартир з таким плануванням. Хотів би почути від учасників форуму, які є пропозиції чи варіанти щодо перепланувань, розстановки меблів, дизайну планування 1-А в 5-й секції чи в 2-й секції (вони дзеркальні).
    cac80a7a368fadfa7e18b71bce959e94.jpg 58e62ae2c5860ccf0811b67e00e4dcaa.jpg

Вложения:

2. Slonenyatko_xxl

Slonenyatko_xxl New Member

как вариант, но не для всех приемлимо

Вложения:

• 1a.JPG
      1a.JPG
      Размер файла:
      99,8 КБ
      Просмотров:
      814
  3. Василько

Як варіант - цікаве рішення, дякую. Я бачу кухню буквою "П" зі столешнею-столом та кутовим диваном. А планування поки що не планую змінювати - влаштовує тим, що є можливість і гардероб зробити (не треба буде додатково шафами кімнату заставляти), і є дві ніші для шаф-купе (в коридорі та кімнаті). Хоча, знову ж таки, може по ергономіці є якісь кращі пропозиції у майбутніх сусідів.

4. Eagle

Eagle Well-Known Member

Кухня при входе??? Еще такого не видел :D

5. Slonenyatko_xxl

Slonenyatko_xxl New Member

Не кухня, а гостинная. Вариант не из лучших, но за неимением площади....

6. Prosto_ya

Prosto_ya Active Member

интересный вариант.
    но как решить проблему с подачей/отводом воды, если это гостинная+кухня? и света явно будет маловато - только искусственное освещение.

7. Василько

Погоджуюсь щодо складнощів з переносом мокрих точок та можливого дискомфорту від того, що кухня біля входу розміщена. Крім того, пропаде гардероб і слід буде великі шафи розміщувати в кімнатах, але з іншої сторони якщо глянути - вийде дві кімнати і коридор буде ефективно використаний. Хоча для мене, скоріш за все, такий варіант перепланування не буде оптимальним, можливо комусь знадобиться.

Поделиться этой страницей