Де знайти сервіси для ведення бухгалтерії в хмарі?

Тема в разделе "Кофейня", создана пользователем Udetter, 25 дек 2024.

1. Udetter

Udetter Member

Чи можете порекомендувати сервіс для ведення бухгалтерії в хмарі? У нашій компанії планується перехід на цифрову бухгалтерію. Мені потрібна платформа, яка зручна у використанні, з високим рівнем безпеки та якісною техпідтримкою. Хто вже користується такими послугами? Де замовляли?

2. Мелвин

Мелвин Member

Коли ми переходили на цифрову бухгалтерію, головною умовою була інтеграція з нашим банком. Не всі сервіси це пропонують, тому довелося витратити час на пошук. У результаті обрали платформу, яка не лише працює з нашим банком, а й має функцію автоматичного формування звітів.

3. Udetter

Udetter Member

Нашій компанії важливо було, щоб хмарний сервіс мав простий інтерфейс для бухгалтерів із мінімальними технічними навичками. Зіткнувся з тим, що деякі рішення надто складні й потребують спеціального навчання. Зараз працюємо на платформі, де є інтерактивна допомога, що значно полегшує роботу.

4. Мелвин

Мелвин Member

Я займаюсь невеликим виробництвом, і бухгалтерія завжди була моїм болем. Раніше це були купи паперів, таблиці в Excel і постійні переживання, що щось загубиться чи зламається комп’ютер. Але після того, як я перейшов із «КУБ» на бухгалтерію в хмарі https://kub.ua/account/ моє життя змінилося. Тепер усі дані в одному місці, доступ є звідусіль.
    Якщо щось потрібно, я відкрив ноутбук, і вся інформація під рукою. А ще мені подобається, що вони подбали про резервне копіювання. Я спокійно працюю, знаючи, що навіть у разі якоїсь форс-мажорної ситуації, дані не пропадуть.

Поделиться этой страницей