Друзі, думаю закривати свою фірму, але не знаю, до кого звернутися. Можливо, хтось має контакти перевірених людей або компаній, які займаються цим професійно? Дуже важливий реальний досвід.
Я закрив свою фірму через друзів, які порадили одного юриста. Спочатку сумнівався, але в підсумку все пройшло досить гладко. Важливо знайти людей, які розбираються саме у вашій сфері бізнесу, тому що є багато нюансів, які можуть виникнути.
Основне — це розуміти всі етапи процесу й бути готовим до несподіваних труднощів, особливо зі сторони податкових органів. Тому, якщо у вас є час і терпіння, це можливо зробити самостійно, але потрібно бути готовим до певних затримок і бюрократії.
Закрити підприємство – це завжди купа нервів і документів. Тому вирішив довірити закрити підприємство https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ я взагалі забув про всі ці проблеми, як тільки звернувся до них. Фахівці просто взяли все на себе: підготували документи, проконсультували щодо кожного кроку, і за кілька тижнів мій бізнес вже був ліквідований. Я навіть не очікував, що все може пройти так швидко і безболісно. Дійсно крута команда, рекомендую!