Вітаю форумчани! Хочу спробувати абсент, але не знаю, з чого почати. Які критерії якості абсенту? Може, є певні марки, на які варто звернути увагу? І як правильно його пити?
Привіт форумчани! При виборі абсенту зверніть увагу на вміст туйона і процент алкоголю. Якісний абсент зазвичай має більш високу концентрацію алкоголю і виражений аромат полину.
Щодо споживання, традиційний спосіб - це розбавлення абсенту холодною водою з цукром. Цукор пом'якшує гіркоту напою. Я пробував цей напій у друзів, мені дуже сподобався.
Вітаю всіх! Хочу розповісти про свою покупку в інтернет-магазині Мaudau. Мені треба було знайти якісний абсент для тематичної вечірки. Тут я знайшла великий вибір абсенту https://maudau.com.ua/category/nastoianky-balzamy-bittery/product_class=absent від класичних до більш екзотичних варіантів. Зупинила свій вибір на абсенті з традиційним рецептом. Доставка була швидкою, а продукт перевершив всі мої очікування. Абсент мав глибокий аромат та вишуканий смак, який став справжньою родзинкою вечора. Всі гості були в захваті, і я обов'язково буду рекомендувати цей магазин друзям!