Доброго дня. Яку рисоварку купити? Раніше не користувалися рисоваркою. Яку купити? Мої батьки якусь китайську рисоварку взяли і вона за місяць згоріла. Тому хочеться взяти щось якісне.
Це мабуть вони на якусь таку потрапили, бо у мене зараз теж китайська рисоварка і служить більше 8 років, жодних проблем взагалі. Тут треба за моделями, мабуть, вибирати й характеристики.
Вітання. А як на мене, чим простіше рисоварка, тим краще, у мене зараз 10 років грюнхельм вже нею користуюся, ще з не дорогих, подобається виробник - Філіпс, теж їсть хороші модельки.
Вибирайте з нових моделей, тоді рисоварка прослужить вам довше. Можете подивитися рисоварки https://allo.ua/ua/mul-tivarki/tip_multivarki-risovarka/ тут великий вибір і ціни вас порадують, багато знижок. Мені подобаються рисоварки Russell Hobbs, вони довго служать. Купив собі таку й мамі, вона дуже задоволена. Готує у рисоварці практично щодня, все супер. Ніяких проблем. Замовляли на цьому сайті. Доставка прийшла вчасно, ціна більш ніж адекватна. Тому раджу і вам туди заглянути.