Софіївська Борщагівка, Волошкова 74, забудовник Савочка Є.П.

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Олег, 7 дек 2011.

  1. Здесь много таких казуов. Начнёшьь делать ремонт и связываться с сантехниками застройщика, точно поседееешь.
    Так что, пей таблетки,травки и успокаивайся, здесь нервов надо много!


     
    <Катя>, Natali886, Fair_Lady и 2 другим нравится это.
  2. Нет, на самом деле, нужно отдать должное Богдану Степановичу, он отвечает на звонки и днём и ночью, помогает,чем может.
     
    Fair_Lady нравится это.
  3. natata

    natata Well-Known Member

    посмотрим завтра.. я когда мимо прохожу и здороваюсь.. он - через раз...:eek:ops:
     
  4. natata

    natata Well-Known Member

    ну... просто он не думает,что девочка может быть хозяйкой квартиры и еще что-то требует
     
  5. НЕ РАССТРАИВАЙСЯ! СЕГОДНЯ ВЫХОЖУ ОТ СОСЕДЕЙ, СМОТРЮ, А В КВАРТИРЕ №34 тоже КЛЮЧ В ДВЕРИ. Тоже бросили. Так что Хозяева квартиры №34 (2-й подъезд, 1-й этаж), знайте, что сейчас любой желающий может зайти в вашу квартиру и подночевать там;)))


    Газосигнализаторы получаются в ЖЭКе. Бесплатно.


    Инфо по местным сантехникам и установке сантехники.
    Если приглашаете сантехников со стройки, то цены следующие: установка ванной+унитаза+полотенчика=850-900грн.
     
  6. Шановні жителі!
    На даний момент газ підключений у всіх стояках, окрім одного, в першому під'їзді. Причиною не підключення була відсутність ключів від однієї з квартир і неможливість зв'язку з власником, оскільки він за кордоном. На сьогодні питання з ключами вирішене і газ буде запущений в останньому стояку, тобто на сьогодні будинок буде повністю газифікований.
    На рахунок електрики - НЕ МАЄ ПРОБЛЕМИ З ТРАНСФОРМАТОРОМ І З ПОТУЖНІСТЮ, світло вимикалося по одній причині, стояли "слабкі" електричні автомати, і при великому навантаженні їх просто "вибивало". Ми замінили автомати на більш потужні. ​
    Стабілізатори в комплект до котлів ніколи не входили і входити не будуть і Ви купляти їх не зобов'язані, проте тоді котел може перегоріти від перепадів напруги, і без стабілізатора по гарантії Вам його ніхто не відремонтує. Тут як кажуть: "скупий платить двічі".
    Питанням підключення котлів займається сервісант (представник) компанії "Теплосила", у якої були закуплені газові котли. Сервісант запускаєє котел, виписує гарантію і пояснює правила користування котлом.​
    І ще інформація для всіх, якщо Ви замість себе залишили людину в квартирі, ЩОБ ВОНА ТАМ СИДІЛА, то нехай та людина ТАМ НЕ СИДИТЬ, А ВИЙДЕ і повідомить в офіс ЖЕКу, що вона є і в цій квартирі потрібно підключити котел або звернеться на пряму до сервісанта за номером 067-577-79-62 Володимир, він зараз на місці, займається запуском котлів.
    Створити одну єдину чергу неможливо, тому що сервісант не може постійно переходити з одного під'їзду в інший, з одного поверху на інший, він підключає по порядку і якщо Вас не було в квартирі або хтось там тихенько сидів, у такому випадку сервісант котли в таких квартирах фізично не в змозі підключити.
    Шановні жителі, обов'язково повідомляйте про свою присутність в офіс ЖЕКу, (кв. 56).
    ГАЗОАНАЛІЗАТОРИ ВАМ ВИДАСТЬ ЖЕК, КОЖНОМУ !!!! БЕЗКОШТОВНО !!!!!!!
    Шановні жителі, дуже неприємно, що Ви так відноситеся до забудовника та його команди. Вам обіцяли газ пустити 1- го грудня і Вам його пустили. Вам не спадало на думку, що субота вихідний день, а газова служба була, як обіцяли 1 - го грудня? Ви всі прекрасно бачите, що ведуться роботи, питання вирішуються якнайшвидше.
    Коли у деяких жителів виникали і виникають проблеми з оплатою, рострочкою та інше тому подібне, ми завжди йшли і йдем на поступки? хіба ні? а те, як Ви себе зараз поводите, виходить за рамки мого інтелігентного словесного запасу.
    Всім дякую за увагу!



    34- квартира, в другому під'їзді, на першому поверсі ще нікому не продана:))) вона знаходиться у власності Савочки Євгенія Петровича, якого ми вже повідомили, що вона відкрита, він був дуже занепокоєний і розчарований)))
     
    Natali886, SlaFka, Fair_Lady и 4 другим нравится это.
  7. Ghostrider

    Ghostrider Well-Known Member

    Шановний, Сергій!
    Дякую, що питання з електрикою було вирішене!
    Стосовно стабілізаторів: ось Ви кажете "скупий платить двічі". А чому забудовник, який передбачив індивідуальне опалення та встановлення котлів, не потурбувався про стабілізатори? То з Ваших слів виходить, що це ми скупі?.. Я сам особисто планував після підключення котла придбавати стабілізатор. Стосовно сервісантів: ніхто з ЖЕКу особисто мене не попередив, що вони самі пропонують свої стабілізатори.
    Стосовно газоаналізаторів: а чого ЖЕК чекає? Якщо б вони самі попередили всіх мешканців про їх необхідність і про те коли вони їх видадуть, то я думаю, що це питання б не обговорювалось на форумі.
    Стосовно обіцянки пустити газ. Вибачте, але газ обіцяли пустити ще на початку листопада місяця.
    Я розумію, що у нас в країні нічого не робиться нормально одразу. Я згоден чекати, але чекати - коли я знатиму, чого чекаю. Але все ж не треба у всьому звинувачувати нас - мешканців будинку. Багато питань на форумі порушено із-за того, що ніхто зі сторони офісу та/або ЖЕКу не може дати конкретної відповіді. Вам пропоную, щоб надалі уникати таких ситуацій, заздалегідь надавати мешканцям потрібну інформацію. Так, я розумію, що все передбачити, на жаль, неможливо. Стосовно обіцянок: я , якщо в чомусь невпевнений, ніколи не буду обіцяти, що я це виконаю. Сподіваюсь, що можливість виникнення таких непорозумінь у подальшому буде зведена до мінімуму і дякую Вам за те, що рано чи пізно, але Ви виконуєте свої обіцянки!
     
    Sveta, Fair_Lady, natata и ещё 1-му нравится это.
  8. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    Сергей,это вы случайно не меня имеете в виду? кв.№1?Одни ключи у моего папы,одни у вас должны быть,папа же специально вам оставил ключ для решения вопросов подключения и так далее.


    я конечно доверяю вашей точке зрения,так как вы лично сталкивались с их работой,но я разговаривала с владельцами одной из квартир,и они были очень довольны качеством работы сантехников.
     
  9. bir4ik

    bir4ik Active Member

    Сергію, а як ми маємо відноситися до Забудовника, коли чіткої інформації добитися ніде не можна, майстрів треба ловити і силоміць тягти в квартиру або чекати довго, необхідно витрачати безліч часу на вирішення питання підключення газу та опалення. Не знаю як хто, але я не маю можливості сидіти днями у квартирі і чекати майстра.

    А щодо мого інтелігентного запасу, то він вичерпався тоді, коли мені подзвонив будівельник, який робить ремонт у моїй квартирі і повідомив, що коли вранці прийшов то виявив, що у дверях моєї квартири ключ, а самі двері відчинені.
    То поясніть мені, неінтелігентній, як я маю реагувати на такі речі???
    Я пішла всім на зустріч, на свій страх і ризик не міняла замки, хоча навезла в квартиру матеріалів та техніки на певну грошову суму, яку я не знайшла на дорозі. Я понадіялася на добропорядність ваших працівників, а виявилося, що дарма.
    І замість того, щоб вибачитися за таку халатність, начальник ЖЕКу сказав, що нічого страшного не трапилося.
    Так якщо квартира № 34 знаходиться у власності Савочки Є.П. і він дуже занепокоєний тим, що вона була відкрита, то квартира № 32 знаходиться у моїй приватній власності і такі дії з боку ваших робітників я можу розцінювати як посягання на неї. Так що перед тим як робити висновки, поставте себе на місце людини і все зрозумієте.


    А щодо того, що хтось сидів і чекав і про це не знав ніхто, то це не про мене. Мій хлопець і в ЖЕК приходив, і до газовиків, і до сервісного інженера, і все рівно чекав. Бо йому сказали сидіти в квартирі, а у результаті ніхто не прийшов.
    Повірте мені, я теж працюю з людьми, і в моїй роботі в десятки разів більше виникає таких неприємних ситуацій, які треба вирішувати, але я завжди ставлю себе на місце людини і зразу розумію, чому вона сердиться чи скаржиться. І стараюся робити все так, щоб людям було все зрозуміло і зручно. Адже в нашому випадку всі проблеми виникають через дезінформацію.
    Я ж не примушую когось робити щось неймовірне або неможливе. Навіть недоліки у своїй квартирі я буду виправляти сама, бо не хочу зайвий раз комусь морочити голову. Але коли мою квартиру залишають відкритою на ніч і щей із ключем у дверях, то тут вже вибачте за ненормативну лексику, але по іншому я сказати не можу. Тим більше, якби квартира була пуста, питань би не було ніяких.


    Тут на форумі пишуть, що в нас все добре, бо забудовник здав будинок і газ підключив, бо в інших є випадки, коли навіть не добудовуються будинки. Це звичайно зрозуміло, і ми всі безмежно вдячні забудовнику за те, що він добудував будинок та здав його. АЛЕ! Це його обов'язок.
    В будь-якому випадку я дуже сподіваюся, що в подальшому у нас не буде виникати таких спірних моментів. І ми всі будемо жити щасливо в ЖК "Щасливий".
    Всім гарного вечора в теплих оселях!
     
    Ghostrider, Fair_Lady и natata нравится это.
  10. bir4ik

    bir4ik Active Member

    Натали, у меня та же кухня со светом. Платежку за ноябрь я не видела ещё, но чувствую, что будет такая же история как у тебя.... Очень жаль, что все так получается... А так верилось в лучшее.
    На мой вопрос, где мой счетчик мне нахамили и отказались показать. Сказали приходить с понедельника. Вот приду с понедельника и будем выяснять. Но я уже готова оплатить выезд мастеров и проведение поверки счетчиков.
    Хочу заметить, что ЖЕК обязан показать каждому жильцу его счетчик, как он опломбирован. А то хорошо конечно, что счетчики в подвале, вот только сомнений много возникает.
    По поводу 11 кубов, это маразм. Я сейчас при колличестве жильцов 3 взрослых человека оплачиваю 2 куба холодной и 4 горячей воды. И пользуюсь очень размашисто)))))) Как у них вышло 11 я вообще не понимаю.
    Тоже самое с газом. Пока газа не было, показатель на моем счетчике не менялся. Дали газ, изменился. Но у меня не был подключен котел и плита. Вопрос: куда девался газ? Или мой счетчик охватывает несколько квартир?


    Будемо! Але не завдяки, а всупереч. Але все ж таки будем.
    До речі, скоро Новий Рік! Свято наближається))))
     
    Ghostrider нравится это.
  11. bir4ik

    bir4ik Active Member

    Поживем-увидим)))
     
  12. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    вот это больше похоже на правду,пусть ооочень дорого,но не халтурно ;) как сказал Настоящий наш
     
  13. natata

    natata Well-Known Member

    ну, Катя... тебе решать.... кто-то и не переделывал и нормально.. но надо мной тоже все точки меняли местами
     
  14. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    вот я ж поэтому и пытаюсь понять,как они на самом деле делают,хорошо или плохо,собираемся их нанимать,надо тоже кое-что перенести в ванной и добавить на кухне kiss
     
  15. natata

    natata Well-Known Member

    Сандра тоже отказалась от их услуг..я тоже....


    Кстати, сегодня частично не было воды, из за того что делали врезку нашим Щасливчикам, 55))))):beer::super:
     
    Lenochka нравится это.
  16. денис777

    денис777 Well-Known Member

    Здравствуйте, Настоящий! Или Настоящая?
    А Вы мужчина или женщин?
    Вот никак не могу понять - ник вроде с претензией на мужской, а фразы Вы конструируете так, чтобы было совершенно непонятно, человек какого рода высказывает эти слова....
     
  17. Fair_Lady

    Fair_Lady Guest

    Я тоже, когда читаю, то как будто 2 человека пишут с одного ника (уж очень эмоциональные посты проскакивают, мужские всегда более сдержанные), но на этом форуме многие так делают. Жены иногда отписываются за мужей, а мужья за жен.
    Настоящий не скрывал, что у него есть семья и они мерзли больше, чем он, что тоже вполне закономерно.


    Волошковцы, поздравляю с подключением газа ВАС!!!!
    (раньше не поздравляла, так как в нашей стране часто обещанного 3 года ждут...)
    Соседи, желаю удачных ремонтов, быстрого переселения и долгой счастливой жизни в новом доме.
    Мы, со Счастливой скоро тоже к вам подтянемся и обязательно проставимся!!!
     
    <Катя>, Ira_L, natata и 2 другим нравится это.
  18. bir4ik

    bir4ik Active Member

    Соседи, всем привет! Как там дела на стройке? Кто уже получил газоанализаторы?
     
  19. Sandra

    Sandra Active Member

    Вопрос тому кто уже живёт в доме! Нужна ли вообще вентиляция для котла? А то мы её уже переделали под кухонную вытяжку. А нам сказали, теперь пробивайте ещё одну дыру под вентиляцию. А я не вижу смысла - через неё всё будет возвращаться обратно.....А с другой стороны, как-то не проснуться утром не хочется....:rolleyes: Есть мысли по этому поводу?
     
    natata нравится это.
  20. bir4ik

    bir4ik Active Member

    У мене тепло!!!!! Нарешті!!!! Дочекалася))) Будівельники, які роблять ремонт загоряють)))))
     
    Lenochka нравится это.

Поделиться этой страницей