ЖК Echo Park

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем 123, 25 апр 2016.

1. 223

223 Member

давайте просто игнорировать аксенову и не обращать внимания на ее опусы!

ТаняВ и nata_vayne нравится это.
  2. ТаняВ

ТаняВ New Member

Доброго Дня!!! І я хочу щоб мене долучили до Вайберу кв №18

Последнее редактирование: 7 фев 2017
  3. Ну она хотя бы перестала рассказывать, что она - не Аксёнова, это уже прогресс. Редкостная твердолобость, её в дверь - она в окно. Видимо, ей всё-таки ставку не задерживают, раз она в очередной раз вылезла сюда, чтобы нагадить. Это тоже ответ на вопрос, который она ожидаемо проигнорировала.

nata_vayne нравится это.
  4. Ritsa

Ritsa New Member

Добрый день! Кому можно писать, чтоб добавили в вайбер?

5. Marishamarina

Marishamarina New Member

Добрый день. К кому нужно обратиться, чтобы добавили в вайбер-группу Эхо Парка?

Добрый день. К кому нужно обратиться, чтобы добавили в вайбер-группу Эхо Парка? Заранее спасибо за ответ.

Последнее редактирование модератором: 17 фев 2017
  6. Alex_85

Alex_85 New Member

Добрый День!
    Добавьте в группу Вайбер квартира 156

7. AlexeyReznik

AlexeyReznik New Member

Соседи, добавьте в группу Viber, кв 177, 0674096454

8. Тіна_1990

Тіна_1990 Member

Настирно не виконуючи припис від 23.12.2016 забудовник підводить інвесторів під монастир.Наказом №450 від 29.12.2017 року скасовані декларації на початок будівництва і на введенння в експлуатацію, тим не менше забудовник продовжує виконання будівельних робіт. Дії ДАБІ не були скасовані в судовому порядку. Декларації скасовані вже вдруге, це будівництво зупиняли ще 23 срепня 2015 року, коли інвесторами тут ще не пахло. Але комусь закон не писаний. В погоні за грошима забудовник підводить людей. Невиконання припису ДАБІ може призвести до цілковитого замороження об'єкту. І скажіть ще щось після цього,що забудовник порядний. Здається хтось загубив компас, а вами прикрився як гарматним м'ясом. Активісти винні, авжеж.У відділі продажів,вам і не таке розкажуть,щоб ви несли їм свої гроші. А потім пиши пропало:чемодан, вокзал,Цюрих. А людям, що робити? лист дабі від 04.01.jpg лист 04.01 -2 сторінка.jpg наказ дабі.jpg наказ дабі 2 1.jpg

9. AlexeyReznik

AlexeyReznik New Member

Давайте я переведу на простой язык, вы кучка недоношенных ребят, которые ходят под заборами за бабки мешаете обычным людям, которые купили квартиры, заселится;) зачем же фамилии замазывать, откройте личности "жалующихся" )))) у вас украли кусок леса где вы оставляли срач? Активисты херовы:) То, что застройщик что то там нарушил, это уже не изменить и вместо дома деревья не вырастут, а вы просто конченные трепите нервы своими визгами людям которые вложили заработанные деньги :) так что кто тут маргинал становится ясно сразу)

А теперь, объективно, у кого из инвесторов есть информация об продвижении дела с этими недоношенными активистами и по остальным делам по дому?

Natali777, Andrauzen, Елена911 и ещё 1-му нравится это.
  10. nata_vayne

nata_vayne New Member

Валентина, а Вас не смущает, что это все произошло из-за Вас? Вас ведь никто не просил браться за это дело , а теперь Вы ещё имеете наглость прийти сюда и выставлять плоды своих творений. Особенно меня поражает Ваша фраза "а людям, що робити?" Вы заварили всю эту кашу, обращались в суды, а теперь Вас удивляет что же нам людям теперь делать?

Это сегодня Аксёнову раздраконили в группе "Борщагівська громада" в фейсбук неудобными вопросами, поэтому она в очередной раз решила пукнуть в этой ветке. Также, почитав ее дискуссии с другими участниками группы выресовывается ясная картина кто есть кто. https://m.facebook.com/groups/104503403381057?ref=m_notif&notif_t=group_comment_reply

Natali777 нравится это.
  11. nata_vayne

nata_vayne New Member

IMG_4152.PNG Ну и естественно, на неудобные вопросы Валя увиливает таким образом. Конечно, нас всех создали чтобы забирать у Вали время)

12. AlexeyReznik

AlexeyReznik New Member

Чтобы вы понимали, там и я в диалоге, А Палиенко мой товарищ, реально:) я был в шоке что и он оказался в подобной ситуации, а инвесторам я предлагаю просто написать коллективное заявление в суд на активистов и Аксёнову, собрать пару сотен заяв, сошьют дело и бумеранг прилетит!!! Предложение вполне серьёзное! Кому интересно - пишите, организуем!

Grimmmm и Тіна_1990 нравится это.
  13. Тіна_1990

Тіна_1990 Member

Я напишу вам,з надією,що хтось щось зрозуміє. 23 серпня 2015 року,коли зупиняли це будівнитцво, інвесторів тут не було. Будівництво стояло,поки не занесли хабарів,але документи нормальні так і не зробили. це було лишень питання часу,щоб ДАБІ не почало доїди БДХ .Ви хоч моніторте зміни до законів. Коли вони сталися і коли сталося скасуваня декларацій по Великій Кільцевій,9. "А напоследок я скажу". - романс ДАБІ в Київській області. І не підвищуйте моєї значимості у цій п'єсі. ЇЇ немає. В них своя гра. і їм пофігу на громаду,яку ви хочете в усіх смертних гріхах звинуватити. І це не мої проблеми, що вас мають за лохів,як і нас. В людей,що мешкають тут, і які люблять ліс і прибирають в ньому (шкода,що бидла більше,яке смітить,ніж нормальних людей) ніхто не питав,а хочуть вони жити на масиві з 18-и і 10-и поверхівок,а хочуть ці люди бути виселеними і знесеними? (на Генплані ні лісу,ні наших хат, ми під знос.річку в трубу, а по селу в деякихлюдей взагалі вже їхньоїприватної влансоті немає,а нова вулиця на городах і чиїсь котеджі....). Ви коли купували квартири,треба було читати документи,перевіряти у юристів,справа в прокуратурі по цій ділянці вже була,чому ваші юристи вам цього не сказали?Ви знаєте що прокурор подати може клопотання і суд винесе ухвалу на арешт землі? і при чому тут Аксьонова, в мене до Вас запитання? А що в довбаного ДАБІ так багато часу зайняло помічати закони і норми, то це на них в суд вам і треба подавати.І їхня бездіяльність породила вас інвесторів,де ДАБІ було раніше? їм листи і скарги писали два роки. "Вас не смущает",що вони зупинили саме зараз,коли вже забудовник заробив, їм же теж треба , а активістів винними зробити -хитро вигадано. Моя порада направляйте свій пил в правильне русло:подайте в суд на забудовника за моральну шкоду, і забирайте кошти. Якби він все робив по закону - ДАБІ не змусило б вас нервувати. Ви знаєте що ваш будинок може не отримати 5-у категорію,бо не відповідає по нормам санітарним і нормам пожежної безпеки. Скільки у вас ліфтів,яка висота стель, яка міцність кострукції? і це на яру де плавуни і джерела річки нивки і піротехнічний склад поліції в 50 метрах; Горіти так горіти -зсуватися в яр, так зсуватися -всіма 4 секціяма? Так не можна будувати обєкти,де буде жити стільки людей.це піддавати людей небезпеці, та ще в такій геодезичній ситуації. Не громада ухвалює рішення, не Аксьонова, а ДАБІ і суд іменем України.І вплинути на них якась дівчинка не може. У вашого забудовника є важелі впливу,яких в громади немає -це гроші,це корупційні звязки. Може скинетесь йому на хабаря раз він такий хороший? Ви знаєте,що таке бумеранг? Бумеранг,це коли купуєш квартиру на місці зрубаного лісу, у фізособи Алейнікова,який не платить ніяких податків.І ти коли купує,це розмієш, але всеодно робиш це. Не дай Бог,в житті біда,термінова госпіталізація, вам пишуть список ліків, поки хтось біжить в аптеку-вже пізно. В лікарні не було ліків,бо хтось не сплатив податки з 342 квартир.... Називайте мене як хочте,хоч горшком.Звертайтеся куди хочеш,хоч в Лігу сексуальних реформ. Я не в рожевих окулярах і знаю,що це боротьба Давида і Голіафа,слона і моськи. Але я принйамні зроблію все можливе,щоб БДХ зупинити і зберегти ліс. А БДХ-тварюки прикриваються вами. У вас права, я вас вітаю,відстоюйте їх. А в мене теж права,і в моєї дитини права і ще в 1000 людей, які живуть біля лісу. І таких тисячі по селу страждає через всі довбані забудови - бо вони нездорові. І майже всюди БДХ чинить будівельне свавілля. Такі забудови, взагалі - це кінець Києва, не просто нашого села, а Києва і Київщини загалом. Ви від цього страждатимете як і Я. Але я принаймні борюся. З задовленням мала б сусідів проживаючих в симпатичних таунхаусах біля парку. Але ж ні, тут буде жити 10 тисяч людей, після завершення забудови всього лісу - і три сосни лишиться.
    Благодать просто,і чого я незгодна з таким майбутнім камяним раєм,дійсно? та справа навіть не в цьому,а в тому,що все це схеми-пересхеми, злочин на злочині. Законно так споганити ліс і життя тисячам людей -неможливо.
    БДХ з Кодебським нас собі на десерт приготували - вдавляться і зуби зламають, як будуть їсти, обіцяю.

Не ви мій ворог,інвестори,не з вами я борюся. Не тратьте кумо сили. hqdefault.jpg

Картинка про тих, хто посмів повстати.

14. Тіна_1990

Тіна_1990 Member

поговорили.адекатність пре. щасти

http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=249727243

це також новина сьогодні. щодо захисту інвесторів вступив в дію новий закон. На вашому місці писала б в ДАБІ вже позов. думаю адеквати серед вас найдуться.

15. AlexeyReznik

AlexeyReznik New Member

Я надеюсь навсегда попрощались!!!! Не пишите здесь ваших высеров, делайте своё "правое" дело, будьте готовы нести ответственность за все:) а мы будем делать своё дело и бороться за своё, заработанное, вы наверное даже не знаете что это...

16. Тіна_1990

Тіна_1990 Member

Ви скоріше за все не інвестор,бо пишите не конструктивні дитячості, і емоції у вас взагалі "ліві". Інвестори не пишуть тут(крім як в типу в вайбер), і не прийшли під суд,бо вони знають, що на свій страх і ризик інвестували в незаконне житло і активісти, які глибоко побоку забудовинку тут ні дочого.І інвестори знають,що люди села праві,БДХ дістав. ви зовсім забуваєте,про те що реалізація ваших прав як інвесторів не повинна порушувати мої права як інвестора,в якого вже будинок давним давно введено в експлуатацію. І про це повинні думати не Ви,а забудовник,ДАБІ, правоохоронні органи,а головне сільрада мала думати,коли малювала в лісі 10 поверхів,над хатами 18 поверхів, а людей під знос.

17. AlexanderMak

AlexanderMak New Member

Аксенова, а как ты прокомментируешь наличие родственников в ДАБИ?
    http://www.dabi.gov.ua/ochyshhennya-vlady/

После этого все твои байки про "справедливость восторжествовала" и т.д. можешь засунуть куда угодно.
    P.S. Аксенова обычная журналюха на ставке у заинтересованных людей. В частности, у застройщика Тигова.

18. Не кормите тролля, она всё равно вам ни на какие вопросы не ответит - она не делает этого в ФБ, она не делает этого здесь, только строчит километровые наборы бреда и обвиняет всех в том, что ей мешают отрабатывать зарплату. Хотя даже Котенко уже камин-аут совершила по этому поводу, что удивительно. Так что не мечите бисер.

Ljova нравится это.
  19. sky09

sky09 New Member

Валя никак не может поверить, что есть действительно инвесторы, а не боты, как она привыкла говорить. Валя, не так много людей на сегодняшний день сидят на форумах , так как есть другие соц.сети, вот здесь https://www.facebook.com/groups/104503403381057/?ref=ts&fref=ts очень много правды о том, что происходит в селе и сколько недовольных людей тем, что происходит, не только инвесторы Эхо, но и жители Пражского/Пражского2 и другие местные жители. Вы мешаете людям отдыхать дома после работы так как устраиваете митинги под их окнами с орущими бабушками, люди недовольны отменой генплана (опять же ваших рук дело), зато по всему селу расписаны заборы "Тигов ура!" - молодцы ребята! И да, сами же местные жители задают вопрос о том , гуляет ли кто-то в этом лесу сам или со своим ребёнком? Вы рассказываете басни о том, что "хотите сохранить воздух", хотя сами живёте в Киеве - и это очень ещё один очень весомый факт, который показывает какой вы "честный активист", да, возможно ваша мама и живёт в селе, но этим вы уже не прикроетесь. И после всего, вы ещё удивляетесь почему столько людей на вас накинулось, а вы думали вам кто-то руки захочет может ещё поцеловать? Вы писали про бумеранг, так вот, он к вам уже летит.

5474575.jpg 8876876.jpg 65876878.jpg 7657657657.jpg iyiyiuiuyi.jpg 7676576575.jpg iutyiyi7i97.jpg

20. Grimmmm

Grimmmm New Member

Who are you??? How are you? You are nothing:) By......)

Поделиться этой страницей