ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. alfa

alfa Active Member

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Вложения:

• image.jpeg
      image.jpeg
      Размер файла:
      115,3 КБ
      Просмотров:
      301
    Oksana_ya, Kseniya., ecvilibrum и 2 другим нравится это.
  2. Bohdan_P

Bohdan_P Member

3. alfa

alfa Active Member

Да

4. TetianaU

TetianaU Active Member

5. Спасибо за фотки!

Может кто подскажет, какого производителяставят окна и какая толщина рамы?

Oksana_ya нравится это.
  6. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

05.09.2016.
    Дзвонив до свого менеджера, відмовила в екскурсії в 1-й корпус. Якщо хтось домовиться з своїм , буду радий приєднатися.

В 1-му корпусі теж уже розводять електропроводку.
    Жаль, я до останнього вірив, що вікна в найбільшій двушці 1-го корпуса будуть всі панорамними, видно і прораб не зразу відважився їх замуровувати...

WP_000010.jpg WP_000011.jpg WP_000012.jpg WP_000013.jpg WP_000014.jpg WP_000015.jpg WP_000016.jpg WP_000017.jpg WP_000018.jpg

Ну і до надзвичайних новин : ті люди і далі вивішують шматки ))) щось нікого бачу це не хвилює окрім мене ?)
    WP_000007.jpg

Последнее редактирование: 5 сен 2016
    Kseniya., TetianaU, alfa и ещё 1-му нравится это.
  7. Egooor

Egooor Member

Про що мова?

8. ecvilibrum

та тут дуже за це деякі жильці переполошилися, що дехто вивішує на просушку речі на вікно... прямо страшними словами кидалися. Я проти вивішування постійного.

9. Egooor

Egooor Member

Ааа) Є такі індивіди... В 3 корпусі вже оселилась жіночка, якій аж дві сушарки прикрутили. Як на мене, то село ще те... Особливо враховуючи, що комплекс продавався ніби то елітний)) А хтось буде кричати, що їм ніде свої труси сушити). Таких вже 3-5 квартир точно є. Також не думали про зовнішній вигляд будинку жильці, які поставили білі москітні сітки на коричневі вікна. Ціна коричневої сітки всього 120 грн. Ніби дрібниця, а загальне враження також псує.

TetianaU нравится это.
  10. TetianaU

TetianaU Active Member

Обожаю новые фото!! Спасибо огромное ;)

11. ecvilibrum

Можна людину забрати з села але село з людині ні...

Egooor и Bohdan_P нравится это.
  12. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

просто видно що комусь
    яке село ви про шо ?))) ЖК знаходиться в селі , це просто совок у людей в головах,в першій та другій черзі було виділено по 10 квартир на розселення гуртожитків , нічого не маю проти такого розселення але в перший рік життя у ЖК у деяких мешканців вже були конфлікти з розселеними з гуртожитків (скарги на куріння і срач в коридорах загального користування,розпиття алко напоїв на дит.майданчику , завезення тарганів разом з меблями не першої свіжості ).

а для сушіння білизни давно придумали пральні машини з сушкою !

Последнее редактирование модератором: 13 сен 2016
    Pretty и Elen. нравится это.
  13. Саша 176

Саша 176 Active Member

Массовая драка из-за парковки произошла на окраине Киева. ВИДЕО
    http://censor.net.ua/video_news/404...za_parkovki_proizoshla_na_okraine_kieva_video

После вчерашней драки с застройщиком жители Святошино перекрыли заезд в лесничество. Заявляют о рейдерском захвате. ВИДЕО
    http://censor.net.ua/video_news/404...no_perekryli_zaezd_v_lesnichestvo_zayavlyayut

Последнее редактирование: 6 сен 2016
    Мария Магдалина нравится это.
  14. Katia1407

Katia1407 New Member

Добрий ранок! Нашою справою буде займатись дільничий інспектор Дураєв. Сказав, що завтра піде в ЖЕК. Коли буде мати хоч якусь інформацію, то обіцяв подзвонити.
    Зареєстровано звернення # 29836 від 05.09.2016.

Усім гарного дея

15. Арсен

Арсен New Member

Я вже було подумав, що це вчора ввечері бійка відбулася біля Аметисту :)

16. Саша 176

Саша 176 Active Member

))) Просто наглядний приклад боротьби за парковку, сподіваюсь наш забудовник до таких казусів своїми принципами не доведе, бо народ після Майдана сидіти мовчки не стане.

Мария Магдалина нравится это.
  17. y.datsenko

y.datsenko New Member

всем привет. что вчера решили на собрании?

18. Саша 176

Саша 176 Active Member

Такие вопросы обсуждаем в закрытом форуме.
    Группа Аметист вКонтакте:
    https://vk.com/club128089562

19. Дякую, Катю)))

20. Pitton

Pitton Member

Собрание точно сегодня?

Поделиться этой страницей