ЖК "Киевский квартал"

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем ЖК "Киевский квартал", 19 окт 2012.

1. Сержио

Сержио New Member

не постороят, но в киеве в каждом районе их минимум по 5 школ и садов, а у нас если и есть то частные и по 4,5 минимум тыс не каждый может себе позволить.
    а по-поводу пенсионеров так у нас дешевле получается за счет индив. отопления. Как на меня им проезд дорого, пригород, хотя по Киеву маршутки 6 грн по 20 км , а у нас 0,5 км от окружной

2. Zabydovnuk

Zabydovnuk New Member

DSC_1040.JPG DSC_1046.JPG Продовжуються роботи по кладці 9-го поверху та утеплення фасаду.

3. Woody

Woody New Member

"А также просьба администрацию застройщика предоставить лист предупреждение на общее обозрение №8667732062 от 02.08.2016 г ( если таков имеется) с расписанными суммами которые написаны в объявлении, дабы прояснить ситуацию какова все таки реальная сумма долга ( если такова имеется)."

4. Zabydovnuk

Zabydovnuk New Member

Шановні споживачі електроенергії від РП 2676 !

Доводимо до Вашого відома інформацію про заборгованність за спожиту електроенергію за період з березня 2016 року.

Станом на 01 серпня 2016 року баланс по електроенергії :

1). Нараховано за березень-липень 2016 года ПАТ «Київобленерго = 244 915 грн,

У тому числі згідно лічильників-обліку:

1.1).Перець Віктор Миколайович (будівельний об’єкт ) = 18 191 грн;

1.2). Житловий фонд (будинки:№86,145,165) = 127 064 грн;

1.3). Нежитловий фонд (будинки:№86,145,165) =88 224 грн;

1.4). ЖЕК 1515 =11 436 грн.

2).Сплачено станом на 21 липня 2016 г = 160 159 грн , у тому числі:

2.1). Перець Віктор Миколайович (будівельний об’єкт) = 112 797 грн;

2.2). Житловий фонд (будинки: №86,145,165) = 26 851 грн;

2.3). Нежитловий фонд (будинки:№86,145,165) =20 510 грн;

2.4). ЖЕК 1515 =0 грн.

3). Переплата за спожиту електроенергію Перцем В.М. = 94 607 грн;

4). Заборгованність за спожиту електроенергію на 01 серпня 2016 року =179 363 грн, в тому числі:

4.1). Житловий фонд (буд.№86,145,165) = 100 213 грн;

4.2). Нежитловий фонд (буд.86,145,165) =67 713 грн;

4.3). ЖЕК 1515 =11 436 грн.

Всього заборгованність = 179 363 грн

21 липня 2016 р.ПАТ «Київобленерго»виставив рахунок №8422391758 на сумму 84755,69 грн.Взв’язку з тим, що Перцем В.Н. булаздійснена переплата в сумі 94 607 грн.,заборгованність перед ПАТ «Київобленерго»житлового и нежитлового фонду, а також ЖЕКа 1515 складає 179 363 грн.

Звертаємо Вашу увагу на те, що у випадку не погашення заборгованності, ПАТ «Київобленерго» має право припинити постачання електроенергії на РП 2676 (повідомлення №8867732062 от 02 серпня 2016г). В такому випадку Власник РП 2676 не буде проводити роботи по відновленню постачання електроенергії до повного погашення заборгованностіі штрафу,а також витрат пов’язаних з підключеннням.

Адміністрація

5. Уважаемый застройщик, а у Вас не возникало желание заключить договора с потребителями на оплату услуг, тогда бы люди платили, а так жильцы просто боятся платить в никуда деньги! Хоть раз выйдите к людям и пообщайтесь с ними.

6. Звертаємо Вашу увагу на те, що у випадку не погашення заборгованності, ПАТ «Київобленерго» має право припинити постачання електроенергії на РП 2676 (повідомлення №8867732062 от 02 серпня 2016г). В такому випадку Власник РП 2676 не буде проводити роботи по відновленню постачання електроенергії до повного погашення заборгованностіі штрафу,а також витрат пов’язаних з підключеннням.

Вы мало того, что не выполнили обязательства, так теперь и угрожать людям решились? Вы если своих инвесторов без света оставите, вряд ли строить спокойно дальше будете.

7. Zdybai

Zdybai New Member

Полностью согласен! Заключите договора и тогда долги будут индивидуально каждого и это уже каждый для себя будет решать платить или не платить и остаться без света! Но есть же маленькая проблема... в отсутствии подстанции, кто то же обещал ее построить, передать на баланс.. здесь наверное все закономерно, когда застройщик не выполнил свои обязательства по строительству подстанции, а теперь жильцы не выполняют обязательств по поводу погашения долгов... как всегда пытаются в нашей стране крайними сделать народ.. проблемы индейцев шерифа не волнуют? так получается?

8. valeron007

valeron007 New Member

Доброе утро АДМИНИСТРАЦИЯ.
    Я так понимаю, что нужно называть все своими именами:
    Во первых если Перец в.н. хочет что, бы мы компенсировали деньги за свет, то нужно это озвучить, заключить с людьми соответствующие договора и аргументировать тариф.
    Во вторых если Перец в.н. и дальше будет себя так вести то напомним ему, что статья 189 (вымагательство) наказывается лишением свободы на срок он трех до семи лет и сюда как минимум пару статей добавить можно.
    Подведем итог:
    Договоров у нас Перцем в.н нет, нам не кто, не чего не озвучивает, тарифы ставят какие хотят, слышать нас тоже не кто не хочет, только присылают бумажки от какой то администрации с угрозами.
    Не будет у нас света, не будет и на стройке, стройку и так задерживают уже почти на год, инвестора очень рады будут, что ее еще задержат на неограниченный срок.
    А касательно угроз за штрафы со стороны ПАТ «Київобленерго» то они все равно лягут на плечи нашего Переца в.н. как и долг за свет и ему придется все это оплачивать, так что ВИТЯ пока не передашь ТП на баланс ПАТ «Київобленерго» не занимайся ху.....й! и компенсируй разницу от установленных государством тарифов за свет.

9. valeron007

valeron007 New Member

Администрация застройщика, что у вас цифры не сходятся в ваших писульках, общая цифра одинаковая а вот по жилому и нежилому разные??? Похоже кто-то кого-то хочет на...ть! аяяяй!!! некрасиво получается.

4). Заборгованність за спожиту електроенергію на 01 серпня 2016 року =179 363 грн, в тому числі:

4.1). Житловий фонд (буд.№86,145,165) = 100 213 грн;

4.2). Нежитловий фонд (буд.86,145,165) =67 713 грн;

4.3). ЖЕК 1515 =11 436 грн. Scan_20160826_143617 (1).jpg

Всього заборгованність = 179 363 грн

10. Zabydovnuk

Zabydovnuk New Member

Цифри сходяться і нічого не змінюється. Будьте уважніші, якщо вже аналізуєте. В прикріпленому Ваму листі відсутня інформація по ЖЕКУ (11 436 грн. ) інформація подавалася в загальному вигляді. Затрати ЖЕКу в житловому фонді (освітлення місць загального користування) і нежитловий фонд (це офіс та тех. приміщення)

11. Ооо и снова здрасти.
    Скажите пожалуйста, для чего вы пишите нам тут про долги? Вы перед жильцами все обязательства выполнили, передали Тп на баланс, заключили договора? Если этого не сделали, то смысл вашей писанины тут??? Как только будет подписан договор с жилтцами, так все будут платить.

valeron007 нравится это.
  12. valeron007

valeron007 New Member

В листах сумма жилой фонд 107.810 в объявлении 100,213 не жилой 71,552 в объявлении 67,713. Допустим что в листе вы ЖЭК приплюсовали к не жилому то 71,552- 11436 =60116 а не 67713. Зачем Вы людей обманываете? Вы себе отдаёте отчёт, что за такие дияния нужно нести ответственность ? Мне интересно,что на это все ответит прокуратура? Я думаю, что поголовке не погладит. Сложим все писульки в кучу и зададим им вопрос имеет ли право требовать с нас деньги администрация ТП деньги или нет. Если я не ошибаюсь, то есть письменный ответ от РЭСа и Сельсовета который направлял наш ЖЭК. Попрошу у них копии доложу их к вашим писулькам и съезжу в прокуратуру.

Вы постоянно нас пытаетесь нае....ть. То по срокам задачи дома , с подключением газа. Территория хер доделана и тут до без конечности можно перечислять.

Последнее редактирование модератором: 4 сен 2016
  13. Уважаемые "мамы", я очень надеюсь, что вы хоть изредка заходите на этот форум. Это НЕНОРМАЛЬНО, что ваш ребенок/племянник/внук или чадо орет и активно играется до 00:00 ночи под окнами. Вы не одни здесь живете и не может такого быть в нормально мире, что нельзя спать с открытым окном только потому, что вы не можете сделать ребёнку замечание и попросить вести себя тише. Пожалуйста, хоть иногда вспоминайте, что вы не единственные у кого есть дети и кто может хотеть спать в двенадцать!!!! часов ночи!СПАСИБО

Александр Т. нравится это.
  14. Fred 1

Fred 1 New Member

Платить елэнергию можноно, тариф до сентября другой.
    Разницу между тарифом жителям и застройщику компенсировать должен застройщик.
    А нам парят другой тариф.

15. UT4UIW

UT4UIW New Member

Не дуже шановний власник РП 2676, давайте з Вами справимо договір, про те, що Ви зобов'язуєтесь постачати мені електроенергію до моменту повної передачі будинків на електропостачання до обленерго, і має бути вказаний конкретний термін, хай з запасом, в разі порушення строків Ви виплачуєте мені за кожен день прострочки 1% від сплачених мною при покупці приміщення коштів, а я зобов'язуюсь сплачувати за спожиту мною електроенергію, і Ви не зможете припинити мені енергопостачання в разі відсутності особисто моєї заборгованості. Назвемо його договором про співпрацю, пропишемо штрафні санкції, жорстко, я куплю бензиновий генератор, куплю бензин, порахуємо скільки коштує кіловат згенерованої електроенергії по бензину і ресурсу генератора, як тільки з Вашої вини буде відключено електроенергію - я запускаю генератор, і Ви сплачуєте мені вартість вироблених кіловат-годин за обрахованими тарифами, якщо я не оплачу - аналогічний штраф до мене стільки ж за кожну несплачену кіловат-годину, готовий до авансових платежів, тобто оплачувати ще не спожиті кіловат-години наперед, але за тарифами для населення з 01/09/2016 згідно пункту
    1.2. Населенню, яке проживає в сільській місцевості (у тому числі, яке проживає в житлових будинках, обладнаних кухонними
    електроплитами):
    за обсяг, спожитий
    • до 150 кВт∙год електроенергії на місяць (включно) 71,40 грн за 100 кВт/год
    • понад 150 кВт∙год до 600 кВт∙год електроенергії на місяць (включно) 129 грн за 100 кВт/год
    • понад 600 кВт∙год електроенергії на місяць 163,80 грн за кожні 100 кВт/год
    або єдиний згідно пункту
    1.7. Гуртожиткам (які підпадають під визначення «населення, яке розраховується з енергопостачальною організацією за загальним розрахунковим засобом обліку») 71,40 за 100 кВт/год

Погодьтесь, Ваші внутрішні непорозуміння - вони суто Ваші, ми свой обов'зок перед Вами виконали в повному обсязі сплативши 100% вартість житлових і нежитлових приміщень, а Ви свої - НІ, не підключили зданий в експлуатацію об'ект до електропостачання, тож будьте ласкаві, виконайте свої до кінці і якомога швидше, чим швидше скинете нас на РЕС - тим швидше прибирете з себе фінансовий тягар.

Таким чином, після укладання договору мені не вигідно буде не платити, а Вам не постачати мені електроенергію. Колективної відповідальності в нас нема, не стравлюйте сусідів, ніхто не піде сусіду бити морду щоб він платив, знайдуть другий об'єкт для мордобою.

Вложения:

16. valeron007

valeron007 New Member

Согласен на 100%

17. Flint

Flint Member

Это могут быть также дети жильцов "Сферы"

18. Могут, но были наших жильцов, я точно знаю

valeron007 нравится это.
  19. viki.neighbor

viki.neighbor New Member

Шановний Забудовник. Для компенсації власниками квартир Вашої заборгованості перед Київобленерго (адже вона саме Ваша по особовому рахунку, так як жителі позбавлені можливості укласти особисто договори поквартирно з Вашої вини) як мінімум потрібно розглянути можливість укладення відповідного договору з визначенням як зобов`язань Забудовника, з вказівкою на конкретну дату, так і власників квартир щодо компенсації використаної елекртоенергії по тарифам для населення, при цьому різниця залишається за вами, і тільки після цього, за умови невиконання взятих зобов`язань пред`являти претензії. Однак Ваші дії вказують, що Ви обрали інший шлях - погроз та залякувань, який не не буде ефективним ні для однієї з сторін, призведе до загострення конфлікту та фінансових втрат.

Последнее редактирование модератором: 9 сен 2016
  20. Zabydovnuk

Zabydovnuk New Member

DSC_1081.JPG

Вложения:

• DSC_1082.JPG
      DSC_1082.JPG
      Размер файла:
      106 КБ
      Просмотров:
      436
    • DSC_1084.JPG