ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. Bohdan_P

Bohdan_P Member

В мене другий корпус, другий поверх, перша секція, третя черга) а в остальгих навіть на першому є видові:(

Последнее редактирование: 21 авг 2016
  2. Elekrtim

Elekrtim Member

А из интернет-провайдеров кого-то допускают кроме "бд-нетворк" или монополия продолжается?

3. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

22.08.2016
    Доробляють 7-й поверх 1-го корпуса і закладають 8-й поверх.

Завершують дах 2 корпус секція 2.

Крутять перегородку-арку між 1-м та 2-м корпусом, буде вона по ідеї геометрично рівною, я думав вона буде як арка вигнутою... хоча там можуть зробити ще впритул кілька квартир... і скоріше за все це буде газоблок.
    Частина другого корпусу , секція 1, котра прилягає до 2-го корпусу - секція 2 будується з газоблоку, по ідеї так буде до самого верху ( 10 поверхів )... чим це пояснити ? я поки не оприділився з таким не самим стандартним рішенням. Але скоріше за все банальна економія, часу, матеріалів... Хоча на загальному плані те місце зовсім не так позначене... Там мав бути розрив.

Сьогодні засипають асфальт біля "поребрика" ) Уже все виглядає набагато приємніше .

WP_003509.jpg WP_003510.jpg WP_003512.jpg WP_003513.jpg WP_003514.jpg WP_003515.jpg WP_003516.jpg WP_003517.jpg WP_003518.jpg

Последнее редактирование: 22 авг 2016
    Kseniya., TetianaU, alfa и 2 другим нравится это.
  4. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Подскажите, пожалуйста, во сколько обходится коммуналка в среднем в летние месяцы в квартире 35 кв.м?

Так там видовое окно, разве нет?

Последнее редактирование модератором: 30 авг 2016
  5. Bohdan_P

Bohdan_P Member

к сожалению нет, во всем втором корпусе на вторых этажах будут обычные окна, разве что тем у кого терасса сделают какой то проход)

Последнее редактирование модератором: 30 авг 2016
  6. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

посмотрел только что на опалубку , там где частично кладут газоблоки , так вот газоблоки не являються несущей опорой для потолка!

ecvilibrum нравится это.
  7. ecvilibrum

Я цей момент аналогічно думав. Ладно якщо це жилий будинок ну 2 поверхи... а тут 10-ть буде. Більше а ніж економія, закупили газоблоку більше ніж треба і мабуть ліплять як є ... Ну , будівельникам скажуть - вони із золота будуть ліпити... тут логісти тупого включили

8. Bohdan_P

Bohdan_P Member

Можливо щоб зменшити навантаження на арки, стіни над ними роблять з газоблоку, це єдина можлива причина

9. alfa

alfa Active Member

24.08.16 image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Kseniya., ecvilibrum, Bohdan_P и ещё 1-му нравится это.
  10. ecvilibrum

Я підписав петицію -
    Приєднати Софіївську та Петропавлівську Борщагівки до Києва та створити новий адміністративний район Києва (Борщагівський район).
    : https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4292

Мария Магдалина нравится это.
  11. Bohdan_P

Bohdan_P Member

красава, візьми пиріжок з полки.
    П.с. а тепер молимось, щоб встигли добудувати і ввести в експлуатацію наш жк до того як приєднають до Каєва.
    Всі наші податки теж підуть в Київ, а звідти наврядчи будуть виділяти великі кошти на наш "район"

Venlena нравится это.
  12. ecvilibrum

Можна я візьму не один а хоч два, з полички, один тобі ) Такі рішення не приймаються за 1-2 дні чи місяці, це на майбутнє. Податки ?хм... ти ж молоде покоління, маєш знати - що податкова система не так працює як тобі підказують суфлери...

Із всіх плюсів та мінусів даної петиції - бачу більше плюсів.

P.S. Твоя квартирка після втілення даної петиції в життя одразу ж виросте в ціні мінімум на 15%.

Последнее редактирование: 25 авг 2016
    Мария Магдалина и Саша 176 нравится это.
  13. TetianaU

TetianaU Active Member

Ну это если есть планы ее продавать...

14. ecvilibrum

Не обов"язково продавати. Якщо Борщагівку приєднають до Києва - то автоматично вся нерухомість підніметься в ціні. Купується квартира в селі П.П. Борщагівка а допустим через 2 роки це буде м. Київ

15. alex2121

alex2121 Member

Всем добрый день. А что за новость с выкупом парковки за 3 корпусом? Всех попросили убрать автомобили.

16. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

возможно ФОРА выкупила либо спорт лайф для клиентов ! Хотя это наша придомовая територия !

17. Pitton

Pitton Member

Говорят, жек сказал, что места проданы и дальше там нанесут разметку и передадут в пользование владельцам. Хочу завтра позвонить в ЖЭК и узнать. Конечно такое не радует

18. А кто-то покупал паркрместо в паркинге? Какая актуальная цена и размер паркоместа?

19. ecvilibrum

10к у.е. за паркомісце, розміри не уточняв

20. Это старая цена, в ОП проскакивала в 2 раза меньше...

Поделиться этой страницей