Болталка ЖК Квартал Авиа (первая тема по ЖК на форуме - обо всем)

Тема в разделе "ЖК Квартал-Авиа", создана пользователем Asheron, 2 авг 2011.

1. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Готовий прийти!
    От тільки давайте питання підготуємо заздалегіть, щоб нічого не забути. Наприклад гугл форму щоб хтось створив і кожен в неї додасть сво питання.

2. Oblom

Oblom Active Member

я могу прийти еще разок послушать ихний бред, ходил неоднократно, у этих хмырей есть начальство думаю туда идти надо,

3. Shurik_Bond

Shurik_Bond Active Member

100 раз говорили, что толпой туда идти надо. А то один в поле не воин, лапши навешали и выдохнули. Чего боимся непонятно....соберемся толпой быстро начальство прискачет, сколько ж можно терпение наши испытывать???? Все должны понимать, что выше начальство про наши требования и не знают, думают что все такие терпеливые и всем все пофиг. В то время как жек и т.д. и т.п. и охрана все по своему крутят. 50-Й РАЗ ГОВОРЮ СОБИРАЕМСЯ И НАЧИНАЕМ НАФИГ СНОСИТЬ ТОТ ЗАБОР, поверьте и вопросы свои озвучивать не прийдется, начальство прискачет и все само расскажет.dergite men9 7-rodergite men9 7-rodergite men9 7-ro

4. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Доброго ранку!

Створив форму, де кожен може сформулювати свої питання (необмежена кількість), які ми поставимо на зустрічі з ЖЕКом, яка відбудеться, попередньо, в суботу.

https://docs.google.com/forms/d/1v-2AuPjawpHaUGyo0b0lx37KXNaJkc_FcVxf8D_yIPs/viewform?c=0&w=1

(якщо є якісь побажання щодо самої форми - пишіть поправлю)

5. sweta

sweta Active Member

То давайте завтра на 10 ранку біля фори зустрінемось хто бажає поспілкуватися з крутим меном "V "

Shurik_Bond нравится это.
  6. Arhangel

Arhangel Active Member

а можно еще ссылку на список набраных вопросов?
    да бы не повторять соседей...

7. sweta

sweta Active Member

8. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Ви можете не вчитуватись) я ввечері все відфільтрую і виберу унікальні.

P.S. додав ще одне питання в форму: Чи зможете ви бути присутніми на зустрічі з ЖЕКом 16.01 о 10:00?

9. Arhangel

Arhangel Active Member

Вчера добавили тепла нам, в квартире стало теплее...

10. stainles

stainles Member

ага.... аж почти на целый градус.... савсем тепло стало:super:

11. Хамка

Хамка Active Member

и в первой секции почтовых ящиков нет

бл...мне надо на старую кв. к квартирантам сьездить....а может попозжее?

Последнее редактирование модератором: 23 янв 2016
  12. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

я думаю розмова в нас вийде не на 15 хв)) а на годину -дві, плюс мордобой запланово)))) фуршет)))
    можливо встигнете?

Последнее редактирование модератором: 23 янв 2016
  13. На мордобой я могу прийти))) так как я купил в корпусе Б1 секция 6 думаю пока кроме кулаков не нахожу вопросов)))

Poseidon_UA и Shurik_Bond нравится это.
  14. freedom

freedom New Member

Не забывайте, что на форуме сидят крысы которые докладывают всё! Чтобы они после прочитанного не сделали себе выходной завтра tiho-wa

15. sweta

sweta Active Member

Вполне согласна с вами, чтоб мы завтра замок не поцеловали, но все равно надо сходить и все выяснить.

16. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Набрав зама - він підтвердив, що завтра робочий день і всі будуть на місці) не казав що ми прийдемо, але, думаю, вони вже знають)

freedom нравится это.
  17. ykv

ykv New Member

К сожалению присутствовать не сможем...
    Как жильцы 3-ей секции присоединяюсь ко всем вопросам + добавлю вопрос про строительный забор (предлагаю его перенести за ТП, в конце концов у нас дом сдан, а живем на стройке) и судя по тому что в консьержской в 3-ей секции поселился бухгалтер, я так понимаю, они вообще не собираются этого делать.

Предлагаю все вопросы изложить письменно в 2-х экземплярах и под отметку подать в жек. Иначе это будет пустой разговор. А так через 30 дней обязаны что-то ответить.
    Кстати, по поводу обращения с парковкой, смело добавляете вторым адресатом горсовет.

И на закуску, попросите у жека структуру тарифа на тепло... Вам понравится ответ. Им видите ли запрещают оглашать эту информацию. Для справки тариф "Вишневсктеплоэнерго" около 660 грн (по памяти) из них около 550 производство тепла, остальное транспортировка по всему Вишневому, НДС и прочее... Когда у меня возник вопрос почему так, мне сказали: "Структуру не дам".
    Я послал его:
    ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про житлово-комунальні послуги
    Стаття 20. Права та обов'язки споживача
    1. Споживач має право:
    2) одержувати в установленому законодавством порядку необхідну інформацію про перелік житлово-комунальних послуг, їх вартість, загальну вартість місячного платежу, структуру ціни/тарифу, норми споживання, порядок надання житлово-комунальних послуг, їх споживчі властивості тощо;
    Стаття 21. Права та обов'язки виконавця
    2. Виконавець зобов'язаний:
    4) надавати в установленому законодавством порядку необхідну інформацію про перелік житлово-комунальних послуг, їх вартість, загальну вартість місячного платежу, структуру цін/тарифів, норми споживання, режим надання житлово-комунальних послуг, їх споживчі властивості тощо;
    Не помогло.
    Что смог выяснить: тариф 9,45 грн за кв.м. и 770 грн за ГКАЛ в исполкоме города Вишневого считают круглогодичным! То есть эти господа просто умножили на 2 то, что им утвердили на исполкоме. По моим ощущениям, должно быть гораздо дешевле! В конце концов, должна же быть причина тому, что они вот уже месяц скрывают от меня структуру тарифа. Валентина Михайловича не пугает даже личная административная ответственность к которой именно его реально могут привлечь.
    В исполкоме уже знают о нашей проблеме с тарифом и, на данный момент, один из членов исполкома заблокировал принятие любых решений по нашему кварталу до выяснения тарифного вопроса (когда исполкому показали квитанции за ноябрь там все очень удивились)
    В общем, к сожалению смогу присоединиться к справедливому народному гневу только через неделю, а пока прошу Вас никого не бейте и ничего не ломайте. Наведем порядок законными методами. По моим ощущениям нам немножечко рано атаковать... собираем бумажки и инициативную группу.
    ЗЫ
    Очень серьезно обсудите, если соберется достаточное кол-во людей, создание домового комитета...
    http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/T012625.html
    http://vprave.kiev.ua/articles/sozd...organa-samoorganizaczii-naseleniya-(osn).html

Последнее редактирование: 15 янв 2016
    vlrvvv, nagajna, freedom и ещё 1-му нравится это.
  18. WEST-OST

WEST-OST Active Member

А хоть зуб охраннику можно сломать который меня в мою собственную квартиру не пускал в 3 часа ночи?Crazy
    :hello::hello::hello:

19. ykv

ykv New Member

Вот кто нам нужен... Валентин Михайлович ничего не решает, и, судя по всему, его заработок поставлен в зависимость от мутности схем и успешности их реализации.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КВАРТАЛ-АВІА СЕРВІС"
    (ТОВ "КВАРТАЛ-АВІА СЕРВІС") 38316473 03058, м.Київ, ВУЛИЦЯ ЛЕБЕДЄВА-КУМАЧА, будинок 5, офіс 537
    КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК - ЧЕРНЯК ВІТАЛІЙ ГРИГОРОВИЧ, УКРАЇНА, М.КИЇВ, ВУЛИЦЯ ЛІСКІВСЬКА, БУДИНОК 5, КВАРТИРА 10.
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 1000.00

Засновник :
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НЬЮ СПЕЙС"
    (ТОВ"НЬЮ СПЕЙС")
    КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК - ЧЕРНЯК ВІТАЛІЙ ГРИГОРОВИЧ, УКРАЇНА, М.КИЇВ, ВУЛИЦЯ ЛІСКІВСЬКА, БУДИНОК 5, КВАРТИРА 10.
    Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 4500100.00

Не забывайте, что все помещения в доме принадлежат "на праві спільної сумісної власності" всем владельцам помещений дома, а не жеку. В том числе и помещения для консьержей...
    "Статтею 382 Цивільного кодексу України встановлено, що власникам квартири у дво- або багатоквартирному житловому будинку належать на праві спільної сумісної власності приміщення загального користування, опорні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання за межами або всередині квартири, яке обслуговує більше однієї квартири, а також споруди, будівлі, які призначені для забезпечення потреб усіх власників квартир, а також власників нежитлових приміщень, які розташовані у житловому будинку.
    Відповідно до приписів ст. 369 Цивільного кодексу України співвласники майна, що є у спільній сумісній власності, володіють і користуються ним спільно, якщо інше не встановлено домовленістю між ними. При цьому, розпоряджання майном, що є у спільній сумісній власності, здійснюється за згодою всіх співвласників, а правочин щодо розпорядження спільним майном, вчинений одним із співвласників, може бути визнаний судом недійсним за позовом іншого співвласника у разі відсутності у співвласника, який вчинив правочин, необхідних повноважень.Додатково Конституційним судом було роз'яснено, що відповідно до Конституції України всі суб'єкти права власності рівні перед законом. У багатоквартирних будинках, де не всі квартири приватизовані чи приватизовані повністю, власник (власники) неприватизованих квартир (їх правонаступники) і власники приватизованих квартир багатоквартирного будинку є рівноправними співвласниками допоміжних приміщень. Вони є рівними у праві володіти, користуватися і розпоряджатися допоміжними приміщеннями. Ніхто з власників квартир не має пріоритетного права користуватися та розпоряджатися цими приміщеннями, в тому числі і з питань улаштування мансард, надбудови поверхів і т.ін."

Это я к вопросу о том, что подписные листы у консьержей забирают. Они имеют там рабочее место не потому, что так решил ЧЕРНЯК ВІТАЛІЙ ГРИГОРОВИЧ, а потому, что нужны жильцам... Пока нужны.

Последнее редактирование: 15 янв 2016
    freedom нравится это.
  20. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Мав сьогодні з ним розмову, завтра його швидше за все не буде, а точніше буде але на Кумача. Проте, як завіряють мене і зам і Валентин (в.о), що Григорович всього лише підписує документи... фактично всім заправляє Валентин. Хоча із власного доствіду скажу, що Віталій Григорович там самий адекватний!

Поделиться этой страницей