Ремонт в ЕМ робимо гуртом!

Тема в разделе "ЖК Европейське місто", создана пользователем m@rtin, 27 июн 2013.

  1. Other

    Other Well-Known Member

    Не стоит так плохо отзываться о существующем начальнике Жека. Я видел, как при недавних снегопадах, Александр сам лично на тракторе, в 2 часа ночи, чистил снег на площадке перед домом 1А. Он хороший исполнитель и работу свою выполняет исправно… а то, что наружная красота ЖК у нас гораздо важнее некоторых внутренних проблем, это вполне логично… он же не председатель ОСББ, чтобы взять и изменить приоритеты в своей работе. Сейчас его руководство – это не вы и не ваш сосед.

    Один человек купил дом - он хозяин этого дома.
    Два человека купили дом на двоих – они хозяева этого дома.
    Три человека купили дом на троих – они хозяева этого дома.
    Триста человек купили дом – они никто, хозяин тот, кто им этот дом продал.
     
    Учасник, Zaratustra, Авега и 2 другим нравится это.
  2. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    +1 за Александра...

    это раньше там был какой то Виктор Степанович... если не ошибаюсь... вот с ним было туго...


    сейчас почти все сотрудники ЖЭКа на снегоуборочных работах...

    п.с. возле шлагбаумов сегодня установили "будку" для охраны...
     
    Последнее редактирование модератором: 20 янв 2016
    Учасник, Zaratustra, K&G и 2 другим нравится это.
  3. Evgenika

    Evgenika Well-Known Member

    наверное близок конец света если я Вас лайкаю((((
     
    Учасник, Златока, Zaratustra и 2 другим нравится это.
  4. MamonT7

    MamonT7 New Member

    Да мені всерівно що ви там нахвалюєте його,і те що він там сніжок підчищає.В мене близько двох років проблема з дахом,який не можуть довести до людського стану - за що я плачу гроші тоді в ЖЕК?(порівняно з іншими кварт.платами доволі не малі) До нього постійно ходити і розповідати а вони - "ми щось зробимо" і на цьому все.Нехай він ще полазить тоді сніжок повідчищає з даху кожен день,як робить мій батько,тільки йому за це не платять,так що не мені будете розповідати про компетентість начальника.Чи прибирання снігу це межа його обов'язків виконавчих?Є проблема-є факт невиконання і некомпетентності,ось що мене цікавить.Я плачу гроші-вони зобов`язані ЗА КОНТРАКТОМ дотримуватись своїх обов`язків,а хто ,коли і де буде це робити,мене не повинно цікавити,для цього є спеціально навчені люди на посадах і на зарплатах.Вони не роблять-я не плачу.
     
    Последнее редактирование: 12 янв 2016
    Саша Медвед нравится это.

  5. Ви даремно нервуєте. Я вам намагався доступно пояснити стан справ щодо порад від сусідів. Поясню ще доступніше: почитайте старі пости від людей, з якими ви намагаєтеся сперечатися: в будь-якій суперечці з будь-якого питання ЖЕК і забудовник завжди праві, мешканці - завжди не праві. Якщо ви хочете колективно вирішити якесь питання, шукайте сусідів, які не пов'язані із забудовником та ЖЕКом у релігійних або робочих справах. Савочкини тролі вам прямо ніколи не скажуть, що якось пов'язані із ним, це дуже лицемірна публіка. Будуть намагатися переконати вас у неправоті, а якщо не вийде, то висміювати вашу позицію перед іншими сусідами. На цьому форумі їх більшість, подібні питання ви тут не вирішите. Справа в тому, що цей форум також читають потенційні покупці квартир, тому забудовник приділяє йому велику увагу.

    А щодо особистого прибирання снігу начальником ЖЕКу. Я не знаю, хто цей Олександр, можливо, це той, чий телефон раніше висів у відділі продажів як "Александр - недоделки"? Якщо так, то в мене в нього склалося враження як про досить компетентну людину. Принаймні, він чим міг допоміг нам у тих питаннях, по яким ми до нього зверталися. Але справа начальника ЖЕКу - організувати роботу ЖЕКу, а не самому їздити на тракторі. Якщо він таки їздить, то чим займається тракторист-прибиральник? Сидить у кріслі начальника ЖЕКу?
     
  6. MamonT7

    MamonT7 New Member

    А я нічого сусідам не кажу,то їхня позиція вони з такою наглістю і нехлюйством як в моїй ситуації не стикались тому у них своя думка.І вам дякую за поради і консультацію що до тутешніх користувачів.Це адресовано явному боту проЖеківському який мені тут фтюхувати щось намагається,йому екскурсію можу провести по аварійним частинам і показати всю "компетентність ЖЕКУ" у всій красі.Не нервувати можна коли один-два рази просив по-нормальному,а коли другий рік не доходить до когось то тут вже або граната під двері або суд.Користуючись тим що немає часу бігати за ними через постійні операції після поранення та поїздки в ато,забивають великий і бетонний на це.Але останню операцію мають в цьому місяці в Франції зробити,прилечу і буду вже в судовому порядку визначати хто у нас хороший там,і чи виконуються обов,язки з залученням знайомих з 1+1 .Якщо ці великі церковники не розуміють по-іншому протягом двох років,і знущаються з людини пораненої котрій не до цього,бо вона їх жопи захищає то тут лише радикальні крайнощі допоможуть.
     
    Katjywuk нравится это.
  7. Other

    Other Well-Known Member

    Хорошие шлагбаумы, классная будка... но со стороны это всё, пока ещё выглядит вот так:

    Квартиру гарну ви придбали,
    Но є маленькій в ній момент:
    Тут будку «Каса» встановили,
    Сплатіть на вхід абонемент!
     
    Taniushik, Учасник и Dom_1 нравится это.
  8. Я б таки пройшовся по сусідах, що живуть на 10-му поверсі, і не лише у вашому будинку. Упевнений, такі проблеми не лише у вас. Майже в кожній квартирі свої проблеми у спадок від криворуких будівельників. Про проблеми з дахом я чув часто, тут на форумі такі пости теж проскакували. Колективно воювати завжди набагато ефективніше.
     
    Учасник и MamonT7 нравится это.
  9. MamonT7

    MamonT7 New Member

    Ви праві,такі проблеми є і у інших,і їм пообіцяли перекрити кришу,але обіцяють вже два роки,перекривати почали аж з Г будинку,і тут бац- дощі сніги,і знову сиди чекай.А коли літо і сухо то нікого не вхопиш.Дякую за підтримку та розуміння.
     
  10. Evgenika

    Evgenika Well-Known Member

    Олександре - ви перегибаєте палку!!! За вашими судженнями всі хто не згідні всі тролі й в секті? А може елементарно у тих людей всеж все добре?
    Й "до балалайки" цей форум! На рівень продажів скавуління Вас й Вам подібних впливає не дуже з огляду на те що забудова триває.
     
  11. MamonT7

    MamonT7 New Member

    Скавулінням ви тут називаєте явні проблеми і факти не роботи ЖЕКу?Чи те що за дво роки не можу добитись елементарно дах поремонтувати,що б батько на дах не лазив сніг відкидати ризикуючи життям не дай Бог?Совість майте,якщо у вас "все добре" і всі добрі,то це просто означає що вам пощастило не стикатись з данними проблемами і з нашими Жеком в цьому питанні,так би СКАВУЛІЛИ Б так само,андестенд?
     
  12. Светлан@

    Светлан@ Well-Known Member

    Можно задать вопрос? А кто Вам дал ключи от дверей которые ведут на крышу?
     
  13. MamonT7

    MamonT7 New Member

    Випрошували в ЖЕКу,так як самі вони туди не лазять,а сніг якщо не відкидувати то взагалі нормально так підтікає,козирьок не закріплений був то під час вітру такий гул стояв як наче літак взлітає над вухом,тому приходиться все самим підтримувати,підкручувати хоч як є поки "обіцяють активно посприяти цьому питанню" вже два роки.Якась шпана взагалі виломала замок той не так давно,і світильники позривали,то вже хоч замінили замок,про світильники тільки забули.
     
  14. sherlock holmes

    sherlock holmes Active Member


    я з вами цілком згідний з тим, що ЖЕК у нас не квапиться щось роботи, одні тільки обіцянки...........а цей Олександр, таки да раніше був як "недоделки"......................прибирання снігу начальником ЖЕКУ це ще не показник його відмінної роботи..........................
     
    MamonT7 нравится это.
  15. Дорогие соседи! Кто у себя на кухне делал кухонный фартук из стекла (скинали)? Поделитесь координатами где заказывали и впечатлениями)
    Заранее спасибо всем откликнувшимся!
     
    Evgenika нравится это.
  16. Светлан@

    Светлан@ Well-Known Member

    Решайте вопрос с ЖЕКом, у нас тоже текло все с крыши, вроде сделали. А вот крыша как гремела так и гремит,особенно когда сильный ветер.
     
  17. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    гремит...
    так как козырьки что на вент. каналах рубероидом они накрыли... а вот на козырьки что на лифтовых шахтах... они забили... вот они и гремят...
     
  18. Evgenika

    Evgenika Well-Known Member

    постою-послушаю!!!
     
  19. serjdavidoff

    serjdavidoff Member

    Мы поставили двух-створчатые стеклянные двери, закрытые или открытые почти не заметны, створки как раз на толщину кап.стены . У нас правда ширина проёма 150 см (1а).
     
    Evgenika и mss нравится это.
  20. mss

    mss Well-Known Member

    а можно фото???
     
    Учасник нравится это.

Поделиться этой страницей