ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. griga

griga Member

до понедельника вряд ли что сделать удастся т.к. выходные, а потом будут общаться на тему ускорения процесса

2. headman

headman Active Member

В мене нормальних слів не залишилось...А взалі це чергова брехня, про ці манометри...Хіба, що якщо манометри знайдені на смітнику і без документів... Всякий обчислювальний, або вимірювальний прилад, при заводскій прийомці випробовується(повіряється) ставиться "клеймо" на прилад та паспорт де записується дата.... Тобто....Не може бути встановлене обладнання без повірки, на нову ГРП. І навідь, якщо манометри не з ГРП, то вони все рівно мають паспорта, гарантію та клеймо на повірку... Пане Небога В.В. досить нас дурити!!! Скажіть людям правду, що Ви не здатні, чи не готові технічно вирішити питання пуску ГАЗУ а будинки 2-ї черги....

Последнее редактирование: 19 дек 2015
    exp1n, metelskiy, Оксана_М и 2 другим нравится это.
  3. Иночка

Иночка New Member

Это пипец что нельзя было проверить раньше манометры,мне кажется это очередная отмазка...Зае......

Оксана_М, Степанович и UJN нравится это.
  4. gif

gif Member

Дайте воду, ссуки! Проживем и без газа!

5. Денис_

Денис_ Active Member

Я вот сижу думаю, это что просто заказная показуха с газовщиками??? Бля ну неужели им в месте с Небогой не хуй что делать???

Степанович, headman, Trocik и ещё 1-му нравится это.
  6. Trocik

Trocik Active Member

Время покажет ....

7. headman

headman Active Member

Оці слова типу:..."Это пипец что нельзя было проверить раньше манометры,........Зае......", має кричати забудовник, при згадці про 2-гу чергу....Ми придурки йому віримо, а він(забудовник) цим користується і плює на нас з висоти і крізь зуби....Ми за цей час, мали б цього брехуна доводити до істерика кожен день, за його просрочки і підлість та систематичні обмани....

Дуже на це схоже...

Немає вже часу...Невже не розумієте

Последнее редактирование модератором: 27 дек 2015
  8. Trocik

Trocik Active Member

Сколько людей приходило на собрание?и сколько реально инвесторов второй очереди(четыре дома 34,36,38,2 это где то~ 300квартир!)то что мы здесь общаеемся хорошо ,но никак не влияет на застройщика...

9. headman

headman Active Member

Отож....Всі ждуть, шо за них все вирішать... В 34 будинку 125 квартир, а на обіцяний пуск газу скільки людей прийшло...?...Ось в цьому причина...

Последнее редактирование: 20 дек 2015
    Степанович нравится это.
  10. enzo

enzo Active Member

Да уж...приятного мало. ну а шо, ясно дали понять газа кроме 34 дома пускать газ не будут, и то в это слабо верил.

11. headman

headman Active Member

Ви ж бачите, що з 125-м інвесторам з 34-го будинку, сьогодні "наплювали в лице", і ніби так і треба...Всі це проковтнули...Ніхто нічого не пише і ніяких шляхів вирішення проблеми не шукають і не пропонує...І навідь ні слова про те, що їм пояснювали, або обіцяли...

Степанович нравится это.
  12. Степанович

Степанович Active Member

Я пропоную з понеділка пересилятися в віддід продажу і там жити вахтовим методом, поки не вирішать наше питання...

headman нравится это.
  13. enzo

enzo Active Member

Строанно что с 34 дома было оч мало людей, ладно я с загородной, в камеру видел человек 10.

14. headman

headman Active Member

Це біля 1-го парадного, стільки було...Може ще в квартирах скільки ж було...Я Вам скажу, на попередні збори приїзжадо теж мало людей. Найбільше будо 14.11, але з 4-х будинків може 50 чоловік....У нас в 36 всього 30 квартир, а я бачив тільки 6 сусідів, крім мене, а я їздив на збори, ніби на роботу... Значить багатьох людей на даний час не цікавлять ці питання...

15. Iriska_31

Iriska_31 New Member

Я з 34, вчьора нас у відділі продажу було тільки 15 ч. Всі інші як миші сиділи по кв. і виглядали з вікон. Наче ім все рівно. Але Небозі та його брату Івану трохи нерви потріпали.

metelskiy и Оксана_М нравится это.
  16. enzo

enzo Active Member

Опять нужно собрание

17. headman

headman Active Member

То розкажіть, що Вам сказав Небога ВВ. Що люди вирішили? І взалі скільки притлизно людей було на пускові з 34-го будинку... 80%, а це 100 чоловік точно не було.... Бо якби кожен запитав у забудовника, чому їх запросили на пуск, а він технічно не готовий, то він би почав, щось говорити Вам...

Якщо ждати збори до слідуючої суботи, то газ буде, що найкраще в лютому...Тут потрібні нестандартні і термінові дії...

Последнее редактирование модератором: 28 дек 2015
    Степанович нравится это.
  18. enzo

enzo Active Member

Ну селиться вряд ли кто-то будет в отделе продаж.

19. А почему извините в камеру наблюдали? Не возможно понять без полного собрания всех заинтересованных- скольким инвесторам действительно НУЖНО скорое заселение и скольким не все равно, что их прокатили по полной программе - со сроками, с брехливыми обещаниями подключить воду и газ?

metelskiy и enzo нравится это.
  20. Iriska_31

Iriska_31 New Member

Приехали газовщики, чет покрутились возле ГРП и уехали. Иван сказал, что якобы забрали на поверку монометры на дней этак 5. Мы начали возмущастя, как это так? Норм ответа так и не услышали. Потом пришел Небога и сказал, что никто монометры не забирал, а просто эта бригада только подписала акт подключения грп к 1грп. Теперь нужно ждать другую бригаду, которая подключает грп к домам. Кто из них говорит правду х.з. На просьбу предоставить нам подписаный акт- мороз полный, сбежали вдвоем как крысы с корабля. Но Небога сказал, что в понедельник в 10-00 отзвон газовщиков, когда будут подклюяать

Последнее редактирование модератором: 28 дек 2015
    metelskiy нравится это.

Поделиться этой страницей