ЖК Пионерский квартал. ул. Б. Хмельницкого, 59

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем N.Inna, 2 сен 2015.

1. AleksandrL

AleksandrL Member

Спасибо за информацию)

2. Евгений2

Евгений2 New Member

Согласен кватрира 15, евгений 0999-526-399

3. Всім Доброго дня! Будемо слідкувати за будівництвом, якщо ближче до 15 числа не буде заасфальтовано біля будинку та знято будівельний паркан, то тоді вже можна знову збиратися в гости в ППО.

4. Cathy

Cathy Well-Known Member

Ольга 59д., а вам обіцяли, що ВЗИМКУ заасфальтують?

5. AleksandrL

AleksandrL Member

сегодня ехал на работу около 10 часов и видел возле подъездов работали рабочие! все же чет там делают)

6. Асфальт особисто мені не обіцяли, але видачу ключів з 15 числа обіцяли. Відповідно якщо то правда, то до моменту видачі ключів має бути заасфальтовано біля під'їзду. Якщо не правда, то все знову відкладається на пізніше... не знаю за яких умов не можна асфальтувати...

7. Cathy

Cathy Well-Known Member

Ольга 59д., боюсь вас засмутити, але як показує практика ПК, видача ключів не передбачає обов'язкову наявність асфальту біля будинку чи відсутність будівельного паркану біля будівлі, від якої видають ключі

8. Чого гадати. Поживемо побачимо як саме буде в нашому будинку!

9. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

Ольга, тут не гадання, це жорсткий досвід. наприклад коли видавали ключі на 25б та 25 (бувший 63та 67) то асфальту не те, що не було - придомової не було і матеріли для ремонту я особисто носив зі стоянки біля п'ятиповерхівки, а це 100 метрів до під'їзду і чотири поверхи вгору.
    Ваш будинок, впевнений не буде виключенням, це стиль роботи ПК - багато обіцянок і мало результативності та особливо дотримання озвучених строків.
    нам теж, обіцяли здати будинок у листопаді 2014, потім у грудні, далі налютий, але ключ дали лише у кінці травня. придомова з асфальтом з'явилась лише у середині червня

10. Галинка

Галинка Active Member

А нам обещали с 1-го декабря

AleksandrL нравится это.
  11. AleksandrL

AleksandrL Member

мне тоже обещали с 1-го декабря! позвонил в ППО 1-го и мне сказали, что они сегодня проведут совещание по поводу выдаче ключей! планируют выдачу на 3-5 число! сказали, что бы звонил 3-го утром! жду завтрашнего дня)

12. Галинка

Галинка Active Member

Отпишитесь, пожалуйста, что Вам завтра скажут.

13. Velena

Velena New Member

Сказали, что 3-ей секции будут выдавать с 8-го декабря, а 1-й - с 15-го.

14. Lusiena

Lusiena New Member

А второй секции когда будут выдавать ключи?

15. AleksandrL

AleksandrL Member

позвонил в ППО, сказали первыми ключи получат 3-я секция! 7-го нужно позвонить и записаться на выдачу ключей! сказали, что 8-го можно будет получить ключиyr9

Галинка нравится это.
  16. vl_kiev

vl_kiev Well-Known Member

(8+15)/2:)

17. Галинка

Галинка Active Member

Спасибо за новости! Надеюсь дату не перенесут.

18. Lusiena

Lusiena New Member

Не факт.

19. TheInsurer

TheInsurer Well-Known Member

20. Галинка

Галинка Active Member

Нам вчера подтвердили, что 3-я секция с 7 декабря записывается на выдачу ключей.

AleksandrL нравится это.

Поделиться этой страницей