ЖК "Вишнева Оселя", застройщик Наливайко Ф.В.

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем modo, 12 дек 2011.

  1. Raketa

    Raketa New Member

    Я уверена-можем "впливати", и будем если это будет мешать нашей жизни в доме. По поводу новой почты я не против. Удобно. И правильно вы сказали, со временем цоколь будет заполнен весь. И это нормально.


    Можно я у вас спрошу? Вы так категорично утверждаете что спортивная площадка установлена за деньги ОСББ. Александр утверждает обратное, он действительно договорился с Науменко Петром об установке площадки. Получается кто-то из двоих говорит не правду?


    Можно я у вас спрошу? Вы так категорично утверждаете что спортивная площадка установлена за деньги ОСББ. Александр утверждает обратное, он действительно договорился с Науменко Петром об установке площадки. Получается
    Даже на вашей картинке не написано что это ветка Вишневой 17.


    Можно я у вас спрошу? Вы так категорично утверждаете что спортивная площадка установлена за деньги ОСББ. Александр утверждает обратное, он действительно договорился с Науменко Петром об установке площадки. Получается
    Даже на вашей картинке не написано что это ветка Вишневой 17
    По пока не проверенным данным, компания которая "народна рада крюкивщины" ( там и выше упомянутый Лукянчук) посоветовали перекрыть дорогу своим сообщникам с Вишневого для того что бы насолить Налывайко и Ко в строительстве Вишневой 27. Исходя из их действий на Дружбы это логично.
     
    Последнее редактирование модератором: 12 ноя 2015
  2. Елена _3

    Елена _3 New Member

    Raketa я так понимаю вы и есть наш глава ОСББ ? решили девушкой быть интересней ? ;-)
     
    Олегу нравится это.
  3. guest2012

    guest2012 Active Member

    :) Да нет, не похоже. Но бедному Александру, по-моему, от Ракеты и ночью покоя нет.;)
     
  4. я тоже думаю, что соседи хотят "насолить". поэтому предлагаю следующее: обратиться к Наливайку, и предложить поддержку нашего ОСББ (письма, возможно, другие инструменты воздействия на власть), в обмен на исправление недоработок. Короче говоря, объединиться против нечестных соседей.
     
    Ferrous, ALF, Fistawka и 2 другим нравится это.
  5. Олегу

    Олегу Active Member

    СТОСОВНО ТИХ КОЛОДЯЗІВ Я НЕ ПРОТИ! ХАЙ БУДУТЬ . МЕНШЕ ЇЗДИТИ АВТО БУДЕ ТУДИ-СЮДИ,ТУДИ СЮДИ. (ПОКИ) (ХОЧА Я І ПІДТРИМАВ ПІДПИСОМ ПРО ДЕМОНТАЖ)

    А СТОСОВНО ШВИДКОЇ ЇЇ І ТАК НЕ МАЄ У КРЮКІВЩИНИ І НАВРЯД БУДЕ З ОБРАНОЮ ВЛАДОЮ!
    СТОСОВНО ДОБРОБУТА ЗА ВИКЛИК 960 ГРН НА ЇХНІХ МАШИНАХ Є GPS! ЗА ТАКІ ГРОШІ НАЙДУТЬ, ЯК ЗАЇХАТИ І ЩО ЦІКАВО ДУЖЕ ШВИДКО!!!
     
  6. Raketa

    Raketa New Member

    Можно я у вас спрошу? Вы так категорично утверждаете что спортивная площадка установлена за деньги ОСББ. Александр утверждает обратное, он действительно договорился с Науменко Петром об установке площадки. Получается
    Даже на вашей картинке не написано что это ветка Вишневой 17
    По пока не проверенным данным, компания которая "народна рада крюкивщины" ( там и выше упомянутый Лукянчук) посоветовали перекрыть дорогу своим сообщникам с Вишневого для того что бы насолить Налывайко и Ко в строительстве Вишневой 27. Исходя из их действий на Др
    Как вы догадались??? Да девушкой намного интересней))
     
    Последнее редактирование модератором: 13 ноя 2015
  7. Олегу

    Олегу Active Member

    СТОСОВНО науменка ВІН НІБИ І ОБІЦЯВ І ЗААСФАЛЬТУВАТИ КВАДРАТИК НЕДАЛЕКО ВІД НАШИХ МУСОРНИЧКІВ............МОЖЛИВО і Александр і тут домовиться це його обов'язхок як депутата і осбб.?.........





    Я ТАК РОЗУМІЮ ТУТ ОНЛАЙН ЗБОРИ ОСББ ПРОХОДЯТЬ (ТАК ЯК ЗБОРІВ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНО НА ПОДВІР'Ї ЇХ ПРОВОДЯТЬ ПАРУ ЛЮДЕЙ ТУТ!!!)
     
    Последнее редактирование модератором: 13 ноя 2015
  8. ALF

    ALF Member

    А где анонсируется дата и время следующих сборов? Как можно узнать где и когда они пройдут?
     
  9. Ferrous

    Ferrous Active Member

    Наскільки я пам’ятаю, то домовилися проводити збори раз на квартал поки всі проблеми по будинку не будуть вирішені. Хто їх організовує незнаю. Очевидно - кому більше напекло той і організовує збори.


    На останніх зборах було проголосовано про дату наступних, але я її не пам’ятаю
     
    Последнее редактирование модератором: 13 ноя 2015
  10. guest2012

    guest2012 Active Member

    по-моему, в конце сентября должны были быть
     
    Последнее редактирование модератором: 13 ноя 2015
  11. Олегу

    Олегу Active Member

    СЛАВА БОГУ, ЩО ПОКИ НІКОМУ НЕ НАПИКЛО І НЕ МАЄ ПРОБЛЕМИ .
     
    Ferrous нравится это.
  12. Ferrous

    Ferrous Active Member

    На останніх зборах було про
    tiho-wa Десь так
     
  13. Олегу

    Олегу Active Member

    :grabli:
     
  14. Raketa

    Raketa New Member

    Немного выскажусь. Как и с кем Александр договаривался, платил, получил в подарок...эти турники меня мало волнует. Для меня важнее сдержанное обещание, которое осуществлено без нашего с вами финансового, физического или иного участия. Уточняла, если есть сомнения проведите ревизию, она все покажет. Если вы хотите создать конкуренцию, делами, не словами, почему обещая купить теннисный стол за свои средства (спонсорские, какие угодно) собирали деньги с жителей дома? Хоть покупка стола на порядок дешевле установки площадки. Вы же тоже баллотировались и расказываете о том как переживаете за дом, организуйте, продавите, договоритесь, покажите свою эффективность в этом " заасфальтуваты квадратик". И это уже реальное дело. Не справляется голова давайте его уволим, назначим, выберем нового, в чем проблема? Когда осенью, по моему 2013 года, я зашла во двор и увидела, не просто кучи мусора а горы, думала кто этим всем будет заниматься...договора с ОблЕнерго довёл до ума, и мы нормально сэкономили. Хоть сама ему мозги компасировала за это. С землёй обещал что доведёт до конца, с последнего разговора знаю что из трёх участков, два уже в собственности ОСББ. Вопросы по дому будут всегда, но глобальных проблем на сегодняшний день я не вижу. При этом у нас одна из самых низких квартплат. Скажу как оно есть-критиковать, поливать грязью, плевать в спину всегда намного проще чем что-либо зделать.
    Ходила два раза на общие собрания, больше не хожу-потеря времени, конструктива очень мало.
    Может слишком эмоционально, извините.
    В жизни я скромнее))
     
    Последнее редактирование модератором: 13 ноя 2015
    Fistawka и Жорж нравится это.
  15. Жорж

    Жорж Well-Known Member

  16. lazand

    lazand Member

    Зачем нам та дорога?
    Нам надо что-то с переездом сделать
     
  17. Олегу

    Олегу Active Member

    Rакетка все нормально! Так це добре, що поставили турніки, брусья і прес, просто на виборах на цьому піарилися і це не нормально..... зроби і радуйся, що ти зробив, а люди і так бачуть хто чим дихає!!! Але, якщо відверто то турніки не стандарт і це великий МІНУС! прес на ньому коліна і спину зломати можна --- не вірне розташування колод, хіба що Брусья можуть бути і то але! ПРОСТО розумієте, якщо зробити, щоб було то нафіг таке треба!!! РОБИ, щоб цим користувалися!!! ПОВІРТЕ Александр ДАЛЕКО мені не конкурент! І я не ским не "соревнуюсь"
    СТОСОВНО стола для настільного тенісу я і не обіцяв, що куплю я виніс дане питання на обговорення і люди добровільно здали кошти на комфортне активне життя в нашому подвір'ї! (стіл 4500 а дана група жилізяк 2400 прошу замітити! )
    Стосовно мусора, стосовно автівок в подвірї, стосовно воріт ДАВАЙТЕ не будемо, якщо ви не знаєте хто і що!!!!!
    По договорам обл енерго..... "класно"...... так робити півтора роки (за такий час і рак свіснув і долар з 12-25 пригнув) а на той час 300 грн і на сьогоднішній це було дві різниці (задумайтесі ПАНІ)

    Стосовно "полевать и плевать" ніхто цим не займається, А ТІЛЬКИ КОНТРОЛЮЄ ! ВИ ДОБРЕ ЗНАЄТЕ ПОТОКИ ФИНАНСОВИ ОСББ??? ВИ ЗНАЄТЕ ЩО І ЯК...А Я ДЕЩО ЗНАЮ.

    СТОСОВНО ЗБОРІВ НЕ ХОЧТЕ І НЕ ХОДІТЬ (ХОЧА ЦЕ НЕ ВІРНО), АЛЕ ЗЕМЛЯ КРУГЛА І ПРОБЛЕМИ В КОГОСЬ СЬОГОДНІ ЗАВТРА СТАНУТЬ І ВАШИМИ ЦЕ ТАК БУВАЄ ЦЕ ІСТИНА! НЕ МОЖНА БУТИ ОСТОРОНЬ ПРОБЛЕМАМ ІНШИХ СУСІДІВ (АКТИВНА ГРУПА ЗАВЖДИ ПІДТРИМУЄ СУСІДІВ, ДОПОМАГАЄ З МЕДИЧНИХ ПИТАНЬ ,ОРГАНІЗОВУЄ БАГАТО РІЗНИХ КОРИСНИХ АКЦІЙ У ПОДВІР'Ї ...........ЗНАЄТЕ ДЛЯ ЧОГО МАБУТЬ НЕ ЗНАЄТЕ................... ,А Я ВАМ СКАЖУ, ЩОБ ЗГУРТУВАТИСЯ!!! ЩОБ ДРУЖИТИ ОДИН З ОДНИМ АДЖЕ МИ ЖИВЕМО В ЗАТИШНОМУ ПОДВІР'Ї ,а комусь не вигідно щоб ми гуртувалися, спілкувалися однин з одним так легше сіяти хаос ! Приклад Вишнева 1 (коли я балатувався стоявши біля подвір'я їхнього я був в шоці від їхніх людей СУСІДИ З СУСІДАМИ НА НОЖАХ НЕ ЗДОРОВАЮТЬСЯ, А БУДИНОК ЩЕ МЕНШИЙ ЧИМ В НАС ЗБОРІВ ВЖЕ 7 МІСЯЦІВ НЕ БУЛО, А ЛЮДИ НЕЗАДОВОЛЕНІ... І НІЧОГО ЗРОБИТИ НЕ МОЖУТЬ бо ПО ПООДИНЦІ!!!)

    І ЩЕ РАКЕТКА Я ХОЧУ З ВАМИ ПОЗНАЙОМИТИСЯ І ВИПИТИ ЧАШИЧКУ КАВИ! В нашому гарному, але поки не прекрасному ПОДВІР'Ї МОЖЛИВО Я КОЛИСЬ І ВИ МЕНІ БУДЕТЕ КОРИСНІ, ЯК ВЗАЄМОДОПОМОГА ! І РАЗОМ ЗРОБИМО НАШЕ ПОДВІР'Я ПРЕКРАСНИМ І КОМФОРТНО ЗАТИШНИМ
     
  18. Silver_one

    Silver_one Active Member

    День добрий. Справа в тому що у кожної людини різний зріст, тому комусь стандарт, а комусь ні.
    Для мене турнік, бруси підходять(трохи треба дожати, щоб не гуляла одна сторона, але і так працювати на них можна).
    З приводу місця для прессу, поки не пробував, попробую і відпишу своє враження. Бачив як дитина сусіда качала там пресс, то на вигляд все було ок. Я взагалі радий що з'явились ці речі на нашому подвір'ї, молодь і не тільки молодь треба привчати до фізичного розвитку, підтримки та побудови власного тіла.
     
  19. Олегу

    Олегу Active Member

    СТОСОВНО СТАНДАРТУ - стандарт і є стандарт, щоб був універсальний для дорослих і дітей (поряд друга перекладина) а не комусь підходив, а комусь ноги по підлозі (хоча люди 1,74-1,87)

    я теж за спорт і фізичну підготовку бо сам спортсмен в минулому і зараз любитель ! Але люди чому ви не бачите хто жме осбб щоб це було чому це СТОСУЄТЬСЯ ВСЬОГО!

    ЯКЩО Є ХАЗЯЇН ЙОМУ НЕ ПОТРІБНО НІЧОГО ГОВОРИТИ ВІН САМ БАЧИТЬ І САМ РОБИТЬ! (МЕНІ ВСЕРІВНО ХТО ВІН І КИМ БУДЕ ГОЛОВНЕ ЩОБ БУВ КОМФОРТ І ВСЕ!!!!!!!!!!

    ПРЕС ПОПРОБУЙТЕ....
     
  20. Silver_one

    Silver_one Active Member

    ВАЖЛИВО!
    Я так розумію що всі вкурсі і всих влаштовує, що у нас грубо кажучи, "віджали" 200 кубів газу, так як 200 кубів в місяць по 3,60 грн. були в період з 01.10 по 30.04, тобто 7 місяців, а зараз 1200 кубів на 6 місяців(період з 01.10 по 31.03) якщо за цей період використано більше кубів, то кожен куб по 7,188 грн. а в квітні мабудь у нас дуже жарко тому кожен куб по 7,188 грн. Це не "зрада" це Європа, уже тепер. Всих вітаю)))))
    НКРЕ уже не регулює ціни і періоди стосовно газу...
    ось постанова кабміну http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/758-2015-п
     
    Fistawka и austrb нравится это.

Поделиться этой страницей