ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. griga

griga Member

Не спрашивал...

2. Люси

Люси Active Member

узнала - на следующей неделе будут ручки :)

griga нравится это.
  3. Степанович

Степанович Active Member

Мені сказали, що ручки буде ставити(чи видавати)майстер, після регулювання вікон....Але для ремонтників я маю ручку для користування вікнами:D.

Умовно припустимо 34 будинок... Квартир багато...При встановлені електрокотлів( умовно 10 котлів), розподілу по фазам ніхто не робить, і вони всі попадають на одну фазу, а в цей час, ще люди на цих фазах використовують 5 мікрохвильовок, 7 пральних машин і 10 прасок, не рахуємо ймовірність включеня на цій фазі блендерів, тостерів, соковижималок, скороварок і таке інше...І це все обладнання майже одночасно відключається або включається..Що коїться з напругою? Ймовірність не велика, але є. При таких "скачках" напруги, не всі прилади можуть це "виримати". І як ви думаєте, чому, для газового котла потрібен стабілізатор напруги?... Так от, я не знаю всіх тонкощей роботи газової автоматики, але мені здається, що це пов*язона якраз з такими "скачками напруги"...І там обов*язкова вимога до стабілізатора, тому, що в разі виходу з ладу автоматики, можлива "утєчка" газу, без заталювання його автоматикою і тоді наслідки такого можуть бути дуже і дуже погані....Що стосується автоматики, то це тільки моє припущення...Все інше про електрику та її так звані "скачки" можливе з дуже великою ймовірністтю...Тому в будинках з виликопотужними електроприлами, для них виділяється окрема електромережа не пов*язата з загальнобудинковою... Там і "сеченіє" кабеля зовсім інше і автомати окремі і багато інших технічних передбачень існує...Звідсля і моє"НАДІЮСЬ"...Отже маю надію, що Ви не з 36 будинку...

Последнее редактирование модератором: 13 сен 2015
  4. Денис_

Денис_ Active Member

А кто Вам сказал что я его буду пиздячить на всю мощность до 90 градусов в батареях???? Это его максимальная мощность, и потом на все эти серьезные электроприборы у меня стоят отдельные автоматы. А Вы я так понял стирать будете руками, там волосы сушить высунув голову в окно, обогреваться если газа не будет с помощью костра на кухне и т.д. Так что разговоры Ваши - это просто чтоб по-умничать на форуме...

Последнее редактирование модератором: 13 сен 2015
  5. Степанович

Степанович Active Member

1. матюкатись не обов*язкого...
    2.Ви не в приватному будинку живете....
    3. я навів як приклад...І сказав, що ймовірність прикладу дуже невисока, але існує..
    4. розмова йде не про мене, а про Вас, тому що я виконую всі тех. умови які припосані...А там чорним по білому, що опалення має бути від газового котла...
    5.Коли я Вам напишу, що я шось порушую, тоді і будемо обговорювати мої дії...
    6.А от коли в мене буде "гуляти" напруга в мережі моєї квартири , яка може зашкодити моєму комфортному проживанню, то як вирішувати такі питання я знаю...
    7. І про "поумнічать"..Не давайте приводу для цього...
    8. Комфорт кожної окремої сім*ї не має впливати на комфорт оточуючих.
    9.Є таке поняття як двух або багатозонні лічильники...В вз*язку з цим користування приладами моєю сім*єю не буде впливати на оточуючих...

iricha и Люси нравится это.
  6. Денис_

Денис_ Active Member

1. Я писал что для подстраховки, если не будет газа, это раз.
    2. Электрокотел такой же бытовой прибор как и бойлер, стало быть разрешений и проектов на них не надо.
    3. Спрашивать ни у кого не собираюсь чем мне отапливать или греть воду - газом или электрокотлом, мощность электричества выделенного на квартиру позволяет.
    4. Включать все вместе тоже не буду.
    5. Двухзонный счетчик это для ночного и дневного тарифа, нам пока не светит с тарифом 1,5 грн.
    6. Не частный дом- да, но частная квартира.
    7. Где написано черным по белому??? И я написал что у меня два котла (газовый и электро)
    8. Еще раз говорю, что на каждый мощный электроприбор я сделал отдельный провод с автоматом.

Люси нравится это.
  7. Степанович

Степанович Active Member

То я ж і не проти Ваших дій, але я захищаю, свою квартиру і своє майно...І просто висловив своє сподівання, що ми живемо в різних будинках...Ви спитали, що означають мої сподівання, я Вам розказав....І тому роблячи висновки з нашої розмови вирішив встановити на вході щей загальний Стабілізатор напруги...Так на всяк випадок, тому, що він коштує набагато менше ніж плазма, чи ще деяка побутова техніка....Так би мовити:" ..Береженого бог береже"...І до речі я, як збирався робити опалення, то поцікавився у енергетика, про електрокотел...Мені показали якийсь папір,з тех.документації на городок, чи будинок, чи квартиру, зараз уже не пам*ятаю, де таке було написано...А маючи деякі знання з фізики і електротехнки і зрозумів той папір і не став займатися установкою електрокотла...От якось так виходить...

iricha нравится это.
  8. Лёля30

Лёля30 Member

Так, с этого момента по подробнее. За какое оформление? Мы уже расчитались за доп метры, + налог. И наши док-ты ушли на оформление. К чему еще готовиться материально?)

9. politikanka

politikanka Member

Одесская 34, 1-й подъезд - уже залит вход в подъезд. Больше не нужно ходить по досточке :)

10. Serg 69

Serg 69 Active Member

Аналогічно у 4-му під'їзді!

politikanka нравится это.
  11. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Я об оформлении права собственности, для этого необходимо подписать основной договор и заплатить 5% налога

12. Лёля30

Лёля30 Member

При доплате за до метры я платила 5% + метраж. Что за новость , почему Вы говорите, что нельзя доплачивать?

13. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

И основной договор подписали?

14. Лёля30

Лёля30 Member

Нет, перед подачей док-тов на оформление, оплатила доп. метры + 5 %. Поэтому меня так удивил Ваш пост, что нельзя доплачивать. Перезвонила даже, переспросила, сказали- Что при оплате за доп метры, сразу оплачивали за 5%, и ждем только получения, больше оплачивать ничего не нужно.

15. iricha

iricha Member

Мы оплачивали только за доп. метры, налог сказали будем платит при оформлении док., еще не платили.

16. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

да, мы также, звонила на прошлой неделе, сказали что еще нет тех. паспортов на квартиры, платить только когда будут документы

для того, чтоб получить право собственности, также еще необходимо подписывать основной договор, поскольку у Вас только предварительный, ну по крайней мере так у меня

Последнее редактирование модератором: 16 сен 2015
  17. Serg 69

Serg 69 Active Member

Доброго дня!
    Для тих хто ще до цього часу не в курсі справ щодо оформлення права власності - забудовник практикує укладення договорів пайової участі при укладенні якого сплачується 4% від експертної оцінки квартири (яка нижча від тої яка вказана у попередньому договорі) та видається свідоцтво про право власності на інвестора як першого власника! Якщо хтось планує укладати основний договір купівлі-продажу квартири, як то передбачено попереднім договором, то відповідно прийдеться почекати поки забудовник оформить право власності на себе, а потім вже продасть квартиру Вам як інвестору, та при цьому передбачений законодавством податок з доходів фізичних осіб у розмірі 5% від вартості квартири вказаної у попередньому договорі, будете сплачувати замість забудовника інвестор, так як це передбачено попереднім договором!!! Та й власником квартири будете вже не першим!!! А тому вибирати який варіант краще - думаю багато часу не потрібно!
    Хоча кращий варіант не передбачений попереднім договором :) !

Последнее редактирование модератором: 16 сен 2015
    politikanka нравится это.
  18. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Дякую за інформацію!

19. Інформація від Забудовника

Шановні мешканці будинків за адресою вул. Одеська 34, 36, 38
    У зв'язку з під'єднанням будинку до газової мережі, потрібно в строк до 18 вересня 2015 року надати наступну інформацію:
    - номер газового лічильника
    - номер, марку та модель газового котла

Вказану інформацію передати у відділ продажу, або надіслати на електронну адресу neboga.ivan23@gmail.com , вказавши номер будинку, квартири та контактний номер телефону.
    Телефон для довідок 097-440-43-99 Іван Вікторович

griga и lew нравится это.
  20. Roman1

Roman1 New Member

Одеська 34, сьогодні дообладнували вікна, у т.ч. встановлювали ручки

Люси нравится это.

Поделиться этой страницей