Новостройка по ул Амосова, 22 (Софиевская слободка)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Andriy, 26 май 2012.

1. Уже начали откапывать траншеи. Значит надо встречать машинки с бетоном.

2. Fell

Fell Well-Known Member

Судя по всему в этом случае нарушены все строительные нормы.

3. ghostua

ghostua Active Member

Если такая норма есть то нам лутше ее не вспоминать. Проезд должен был сделать наш застройщик по придомой територии а неиспользовать чужую собственость. А то получиться что не забор нарушает противопожарные нормы а наш дом.

4. Natastik

Natastik New Member

будинок наш то вже побудовано і в ньому живуть люди, а нові забудовники, хоча б могли б провести хоть якісь громадські обговорення, якщо планують будівництво багатоквартирного будинку.

А взагалі треба звертатися колективно до всіх інстанцій. І якщо із забудовником не буде найдено спільної мови (що є маловірно), то треба звертатися до суду

Последнее редактирование модератором: 25 июн 2015
    Fell нравится это.
  5. Fell

Fell Well-Known Member

Боюсь, що суд це не та інстанція де нам допоможуть(. На мій погляд, потрібно якимось чином залучити кореспондентів, бажано загальнонаціонального каналу ТБ.

6. Natastik

Natastik New Member

А взагалі треба звертатися колективно до всіх інстанцій. І якщо із заб

це може зупинити будівництво до зясування чи воно є законним. А про ТБ я повністю підтримую. Якщо є можливість, то звертайтеся та залучайте

7. Olya-lya

Olya-lya New Member

І знову доброго Всім вечора!
    Сьогодні знову відбулася зустріч всіх противників забудови біля нашого будинку. Що ми змогли досягти це: закопали траншею (ВЕЛИКЕ СПАСИБІ НАШИМ ЧОЛОВІКАМ), та дочекалися забудовиків, які нам знову пообіцяли надати документи на зем.ділянку та на будівництво (які вони повинні вивісити на своєму сайті "Софіївський Пасаж") та передали лист від громади юристу нашого забудовника ЖК "Софіївська Слобідка" для передачі їх в різні держ установи. ПРОШУ не залишатися осторонь та пириймати участь у нашій не легкій справі !!!! Чекаємо на Вас завтра 18.06.2015 в 20.00год. Ми разом зможемо перемогти, та відстояти наші права!!!!!!!

Dmitry, Fell, ICJ и 3 другим нравится это.
  8. Olya-lya

Olya-lya New Member

Добрий день!!! Продивилася всі їхні сайти жодної інформації стосовно доументів, що вони обіцяли нам надати не знайшла. В кого ще є якась інформація?

9. Natastik

Natastik New Member

Я думаю, вона навряд чи там з"явиться

Dmitry нравится это.
  10. Olya-lya

Olya-lya New Member

Тількищо розмовляла з нашим головним офісом "Софіївська Слобідка" та об'яснила наші питання, та просила щоб на сьогоднішній зустрічі був присутній їх представник. о 17.00 буде якахь конкретна інформація.

Dmitry нравится это.
  11. Natastik

Natastik New Member

Активно звертаюсь до медіа. Може вийде?

Може хто знає площу ділянки, яку хочуть забудувати

Последнее редактирование модератором: 26 июн 2015
    Olya-lya нравится это.
  12. Olya-lya

Olya-lya New Member

Знову звонила в наш головний офіс. Сказали, що їхній представник буде сьогодні на нашій зустрічі!!!!! Потрібно сьогодні зібрати як омога більше людей!!!!!!!

13. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Фотографії та текст звернення відправите, плз, мені на в лічку, опублікуємо через свої канали.

14. Olya-lya

Olya-lya New Member

Там дві ділянки прблизно по 10 соток.

15. Natastik

Natastik New Member

І у мене новини. будуть журналісти з каналу ПравдаТУТ!!!

ок

Fell, anna87, Dmitry и ещё 1-му нравится это.
  16. Olya-lya

Olya-lya New Member

Це уже щось!!!! Молодці!!!!

17. anna87

anna87 Active Member

Сусіди, прохання, якщо хтось знайшов якусь нормативну інформацію, розрахунки, вимоги, візіміть з собою на зустріч. Якщо немає можливості роздрукувати, кидайте, я роздрукую.

18. Natastik

Natastik New Member

Друзі, до нас зараз їде Головний державний інспектор Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Збродський Олександр Вікторович. На жаль, я зараз на роботі, і не маю можливості приїхати, прошу, хто може, зустріньтеся з ним для того, щоб пояснити нашу ситуацію, щоб цей візит не пройшов дарумно. Мій телефон для зв"язку 0972074083 Наталія

19. Olya-lya

Olya-lya New Member

Доброго Всім дня!!!
    22.06.2015р. в понеділок о 20.00год. відбудеться чергова зустріч з підписааням позовної заяви до суду. На зустріч також запрошений помічник депутата Гаврилюка. Прошу не бути байдужими та брати активну участ у вирішення нашої проблеми!!!!

Fell и ольга николаевна нравится это.
  20. anna87

anna87 Active Member

А что там слышно за консьержей?
    У нас конечно сейчас есть проблема по-важнее, но если бы уже сидела консьержка, девочкам-организаторам борьбы со стройкой было бы намного легче. И подписи собрать, и милицию вызвать в случае появления "гостей".
    Но если не дай Бог начнут строить, наличие консьержа просто необходимо.

Ната106, ICJ и Fell нравится это.

Поделиться этой страницей