ЖК Пионерский квартал. ВТОРАЯ, ДЕВЯТИЭТАЖНАЯ часть комплекса

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Revis, 29 авг 2013.

1. 151515

151515 Member

какой клей, марку можно узнать ?

2. Ivan.Matvienko

Ivan.Matvienko Active Member

Тут все, кто не крошит батон на застройщика - агенты:D Я пока спокойно жду свой 59. Кста, надо зайти в ПК за получкой, пока еще дают, а то если придется гавкать, уже не дадут:)
    По 53 и 67 домах, если не ошибаюсь, есть все коммуникации в момент заселения, вопросы только по придомовой территории.
    Придомовую 67 и 63 домов торжественно обещали вместе с заселением 63 дома, так что посмотрим

fsline и ellisblack нравится это.
  3. kabaeva a

kabaeva a Well-Known Member

Соседи я вчера шла с работы в 20.30 была приятно удивлена вашими домами- бетономешалка и тракторы ездили как угорелые что то подвозили бетон лили - возле БХ63 СПЕШАТ ВИДИМО :super::cool: успеть к здачи дома.
    Мы тоже когда получали ключи придомовой вообще не было - мы ждали где о недели 2 ещё пока асфальт постелят что б можно было завезти тяжелые материалы.... а разетки и по мелочёвке то мы ходили и так) ТАК УЖ в НЕТЕРПЁЖ БЫЛО НАМ все начать))) :build:

Последнее редактирование: 24 апр 2015
    Молния, Kati, Mozart и ещё 1-му нравится это.
  4. ИгЛа

ИгЛа Active Member

Доброго дня!:hello: Я, можливо, і радий був би бути представником ПК, але нажаль, таким не являюсь, тому вибачте:hello: Якщо Вам цікаво то можу розповісти чому я такої думки про ПК. Справа в тому що тут спершу купили мої знайомі, потім мій брат, потім я, зараз сестра договір буде підписувати. Декілька років назад мав негативний досвід по придбанню квартири в одному із пригородів Києва, який так і не закінчився врученням ключів, тому повірте перш ніж купити тут квартиру моніторили забудовника як і де тільки можна було. Чому я маю виливати негатив на ПК якщо я бачу що робота реально йде, недоліки якщо є то їх усувають. Вцілому будівництво просувається достатньо добре. Територія мене зараз дуже радує, ну і що що із запізненням, зато як красиво та якісно!! Швидко не завжди означає добре. Чи можливо комусь би більше сподобалося щоб тут все бистренько закатали в асфальт, і тіпа все - головне що в строки. Дивні у нас все-таки люди, все їм не такmamami9 Якщо людині все подабається, вона задоволена в своєму виборі і ділиться своїми позитивними емоціями з іншими то все капець це представник ПК! Буде мене щось не влаштовувати обов'язково скажу, обіцяю Ви дізнаєтесь про це першим:rolleyes:. Можливо я щось не розумію, можливо тут форум тільки для невдоволених, чи як?mamami9

Последнее редактирование: 24 апр 2015
    Молния, fsline и Elpis нравится это.
  5. NBK

NBK Active Member

Соседи! Кто знает какой диаметр выходного отверстия (резьбы) на кухне или ванной, чтобы поставить туда кран при проверке контура горячей воды?

6. Cathy

Cathy Well-Known Member

Будь-ласка, відгукніться сусіди з 2 під'їзду, БХ-67 (зараз вже вул. Першотравнева 25), для вирішення питання вмикання ліфту на період ремонту. Мій e-mail: laetus@mail.ru

7. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

ми люди не дивні, ми люди озлобленні невиконанням ПК своїх зобов'язань. а саме - будівельна готовність 63 будинку по їхньому плану на момент продажу всіх квартир - це 2 квартал 2014 року, здача - 3 квартал.
    ми терпеливі, але нам постійно брешуть щодо строків, ніхто нічого не гарантував і ніхто не відповідав не лише за слова та роботу інших. але навіть і за свої.
    якщо у вас є де жити до закінчення будівництва - це добре, але не всі так живуть. дехто повівшись на обіцянки, сказали власникам квартир, що з"їзжають ще восени, а ті знайшли нових жильців. в результаті через ПК люди страждають.

Наш вибір ПК теж був оптимістичним із налаштуванням на перспективу. але за останній рік ПК втратило будь яку довіру як серйозну організацію в якій все робиться по плану і є рівень відповідальності перед інвесторами.

одне те, що на зустрічі в грудні нас морозили на вулиці, в бажанні пошвидше від нас здихатись - говорило багато про їх відношення.
    тому я пишу так, як є. спланувати щось, що стосується квартири не вдається. на жаль, бо строки нечіткі, а відповіді ПК, якщо і є - то розмиті в поняттях, термінах та датах. у цьому вони спеціалісти.

alex10 и Atlantis_gate нравится это.
  8. Max Bogunets

Max Bogunets Well-Known Member

Во многом согласен с Вами, сам прошел эту процедуру. Но в последнее время, наметились явные сдвиги. Согласитесь - два дома заселили, как обещали, согласно графику, который нам скинули ППО, сроки там были четкие. Многие инвесторы из этих двух домов, по понятным причинам, тоже не верили, а теперь - получили ключики и пропали:)
    Вам осталось совсем немного - и тоже пропадете:)
    И поговорить не с кем будет:)

Молния, fsline и chilingiri нравится это.
  9. chilingiri

chilingiri Active Member

Согласна с вами! Действительно ситуация поменялась и новые сроки пока соблюдаются

Молния нравится это.
  10. Max Bogunets

Max Bogunets Well-Known Member

Держим кулаки за Вас!!!
    233.jpg

Молния, Sergei82 и Kati нравится это.
  11. malik

malik Active Member

Всем привет. Сегодня проезжал мимо ПК, заборчик вокруг двух поставили, БХ-67 и БХ-63. Возле ворот туча машин. Я так понимаю ремонт делают. Звонил менеджеру, говорит БХ-59 уже разводку електрики делают.

Молния нравится это.
  12. tashka2000

tashka2000 Well-Known Member

Ага, сдали дома... К 67-му доступа нет. Чтоб зашла бригада на ремонт, мне нужно звонить в пост продажный или охране (в зависимости от времени суток) и просить чтоб меня впустили на территорию. Это как вообще? И так будет пока 63-й не сдадут.

Mozart, taga, Atlantis_gate и 2 другим нравится это.
  13. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

не плутайте терміни - "видали декому ключі" і "два дома заселили", чи ми живемо з вами у різних реальностях?
    ви бачили щоб хтось жив у 67? вони навіть дійти до будинку самостійно не мають права.
    заселились - це коли люди переночували хоч б ніч. а коли мова йде про будинок - то хоча б більше 50% його жильців почали там жити. цього поки що немає. і точно сказати коли так буде не зможе ніхто.

tashka2000 и Atlantis_gate нравится это.
  14. Cathy

Cathy Well-Known Member

23.04.2015, 18:30 між БХ67 та БХ-63

2015423183643.jpg 2015423183649.jpg 2015423183655.jpg

Sergei82, tashka2000, Mozart и 3 другим нравится это.
  15. malik

malik Active Member

pioneer i ko нравится это.
  16. Жека2000

Жека2000 Member

наконец-то чистят вокруг дома,материала на другие дома навезли,запаслись ,погода отличная,утром ехал на Киев, движуха возле Б.Х 67 и Б.Х.63 неслабая,спешат ,догоняют работы

Mozart и fsline нравится это.
  17. ИгЛа

ИгЛа Active Member

Ви знаєте кого мені нагадуєте сварливу бабку на базарі, вибачне нічого особистого. Просто спочатку Ви запитали, якщо мені пам'ять не зраджує, коли саме вважається що жити в квартирі можна! Ви що не погодитесь що при самій крайній необхідності в квартирі можна жити хоч зразу після отримання ключів, зайшов поставив унітаз, постелив матрац, поставив декілька розеток і можете приступати до ремонту живучи в квартирі. Мої знайомі саме так і зробили, бо вони самі займалися ремонтом не наймаючи ремонтної бригади. Якщо у Вашому понятті жити в квартирі можна тоді коли буде заселено 50% будинку то логічніше було б запитати хто і коли збирається робити ремонт і наскільки швидко Він планує його закінчити. Пропоную тут не сваритися, якщо хочете поговорити особисто зі мною можу дати свій номер та запросити в гості, щоб у Вас не виникало зайвих запитань з приводу того я інвестор чи представник ПК. Побільше позитиву, он весна на вулиці, вишні цвітуть а Ви тут з таким настроєм, все уже на фінішній прямій, радуйтесь та ремонт плануйте:build:

Молния, fsline и Max Bogunets нравится это.
  18. ellisblack

ellisblack Active Member

ПК обещает, что 5 мая по 63 дому всё-всё будет готово, и приведут комиссию принимать его в эксплуатацию! Всё будет хорошо!

Молния, Kati, Sasha82 и 2 другим нравится это.
  19. NBK

NBK Active Member

А кто уже запускал котел?
    Напишите, пожалуйста, пошагово что нужно делать и как все происходило.
    А то чего-то не врублюсь.

Mozart, Atlantis_gate и Cathy нравится это.
  20. Жека2000

Жека2000 Member

да примут,и все заживут и окунутся с головой в ремонты,начнутся приятные будни ,походы по строймаркетам ,работы по квартире загонят в иной мир ,сейчас тепло,поэтому можно делать все работы:build:

Kati и ellisblack нравится это.

Поделиться этой страницей